24 hours

Trött, utmattad, träningsvärk samt ett humör som svajar mer än lisebergsbanan. Puh. Har åtminstone kommit igång med träningen vilket glädjer mig en del. Gymmet i måndags och tennisplanen idag. Inbollningen och första halvtimmen gick relativt tills jag börjar halta och får så jäkla ont i baksidan av mitt vänstra ben. Självfallet stöter jag på detta när jag väl var frisk och tillräckligt kry till att börja träna. Att alltid sådant skall drabba mig gör mig så arg och mitt humör faller. Dessutom tar skolan halvt kål på mig vilket tynger ner mig så oerhört just nu. Vill iväg, sova, vila, må lite bättre och få upp mig till bästa nivån av mig själv. 

Annars till det positiva så fyller jag år om två dagar vilket jag egentligen inte riktigt vet om jag skall ta positivt eller negativt. Ser det inget mer som en lite speciellare dag än övriga samt lite mysigt. Önskar mig inget mer än lite pengar till behövande samt att få fira med mina prislösa vänner som är bäst. 

Och fick dessutom gjort mitt tal idag som kändes bättre än sist jag framförde det vilket är både en lättnad men känns så förbaskat skönt och är stolt över mitt presterande. Well well, nu skall jag koka upp en kopp te, äta en god kvällsmåltid och njuta av att jag är ledig imorgon. 

Gillar

Kommentarer

minkampmotanorexi,
Så himla fin är du❤️
nouw.com/minkampmotanorexi