Det var väldigt svårt att välja ut just en person som skulle vinna så därför så får ni rösta bland dessa fyra bilder. Och sedan för er som inte vann, det kommer komma liknande tävlingar så ge inte upp hoppet! :)


Bidrag nr.1 - http://bluevelvet.nu/
Bidrag nr.4 - http://iulia.blogg.se

Här är de fyra bidragen ni kan rösta på, och här kommer lite små regler...

- En röst per IP-adress
- Ni får rösta på er själva.
- Röstningen pågår till 7 Juni kl 20.00, alltså en vecka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Denna rompern slog jag till på när jag såg den inne på HM, visst är den söt? Älskar den. Den är lite marinblå/svart och vit färgad. Kommer verkligen att avändas flitigt i sommar och lite vårsommaren.

Vad tycker ni?

HISS/DISS?

Likes

Comments


God morgon...
Sitter just nu framför bloggen och försöker komma på lite ideér till lite saker. Ska snart iväg på ett kalas vet dock inte vad jag ska ha på mig, får se lite. Kameran ska med iallafall. Det är super! Fint väder idag också, grym start på en söndagsförmiddag! Nja nu ska jag fortsätta med min städning av rummet också...

... Ha det grymt! Glöm inte av fototävlingen som avslutas imorgon.

Likes

Comments

Känner verkligen att jag börjar komma i form nu. Suttit och redigerat för fullt med bilder. Känns toppen.  Ska snart se på film med mamma och äta lite godis. Har köpt en galet snygg romper som jag kommer visa upp i bloggen. Iaf så har dagen varit bra även om det regnat och så. Klippt håret också. Dagen har varit uppbokad förfullt. Men det har varit bra att ha hunnit med så mycket.

Nu till veckan har jag bara slappdagar i skolan, elevens val, jag har syslöjd så det ska bli rätt kul även om jag ville ha bollsporter, tennis. Sedan är det lov onsdag, torsdag & fredag för mig, stängningsdagar. Skönt. Sedan veckan därpå. Skolavslutning!! Kul att tyckte om filmen som jag la upp igår, tack igen Helena? Kram på alla.

Likes

CommentsFör några veckor sedan så gjorde jag ju om mina shorts, right? Om ni inte kommer ihåg kan ni kolla här. Så söta älskade Helena har fixat ihop denna för mitt program stödje inte filmens typ av film. Kolla gärna i 720p HD och fullskärm.  Check it out!

Förresten ha en grym fredagskväll, äntligen helg.

Likes

Comments

Skoldagen idag var väldigt lugn och "chillig" idag. Städade bara och vi hade rast hela lektionen om man inte hade något för sig. Jag kunde ta rast i 40 minuter. Så jag spelade lite fotboll på rasten, girlfight to boyfight. Tjejerna vann "host*". Gjorde faktiskt två höjdar mål.

Imorgon är det kort dag och jag ska hänga med vännerna eller förmodligen bara en. Det blir lite glass och annat skoj. Sola och bara njuta av fredagen & helgen. Ska ni hitta på något roligt till helgen? :D

Likes

Comments

Nouw Magazine