Detta blev lite av en dagens men en Jumperfabrikenklänning, Jeansjacka och litet snöre = klart! Nu ska jag sola och läsa Bergdorfsblondinen :D Kram!

Likes

Comments

Hejsan! För en stund sedan kom jag hem efter en minifika med mamma och vi passade på att köpa lite nya böcker som man kan läsa nu på stranden osv.

Nynnes Dagbok, Pajernas värld (haha), Bergdorfsblondinen och Gold Diggers.

Har ni läst någon av böckerna? Gillar ni dem isf? =) Kram

Likes

Comments


Hey! Legat på stranden halva dagen idag och spelat tennis på andra halvan. Gick till Semi?, jättenöjd! Vet inte vad jag ska hitta på nu i värmen resten av veckan. Ligga på altanen och läsa tidningar, blogga och njuta av sommarlovet.

Vad ska ni göra resten av sommarlovet?

Likes

Comments

Adele - Rolling in the deep
Jessy J - Abracadabra
Ne-Yo/Pitbull - Give Me Everything

Vet ni några grymma låtar? Skriv nedan era top 3 låtar som ni tycker om och någon gång denna veckan lägger jag upp en top tio lista som alla er läsare tycker är grymma! =) Kram!

Likes

Comments


God morgon! Hur e det? Jag mår toppen doppen idag. Ska snart spela tennismatch, vann igår så nu är jag i semifinal! Ja, men annars då? Inget speciellt händer idag. Kanske åker till stranden och softar lite där, badar och myser med mammsen. Mer bra kan det inte bli?

Igår tog jag lite foton bland annat för bloggen men också för en ny bloggdesign! Eller inte än men kanske om någon vecka eller två. Vet dock inte vad jag ska ha för färger och sådant men jag får sitta och klura.

Likes

Comments

Lisa om Dagens outfit för mig:
Hej! vart köper man såna shorts? :)

Svar: Jag köpte ett på high waist långa byxor som jag sedan klippte av och fixade till... De är köpta på utförsäljningen av Tara och Raglady som var för någon månad sedan i Gbg. =) Här är en video som visar hur jag gjorde mina shorts. Kram!
Likes

Comments

Hey! Just nu är jag inne i stan tillsammand med Fanny. Jag ville tipsa er om 2 saker som är riktigt hett i sommar... jag tycker det är riktigt inne iallafall.

- Virkat: Det är väldigt inne och jag har pratat om det innan i omgångar och nu är det och erövrar igen. Man kan piffa upp en outfit med skor som är virkade, en väst, shorts eller kanske en snygg väska? Hot! =)


- Byxdressar/rompers: Själv har jag en romper och en playsuit. Men mest inne är en riktigt snygg romper. Man kan ha en skinnjacka om det inte är alldeles för varmt eller kanske bara en jeansjacka eller en tunn kofta? Allt är snyggt! =)


Macrame Fringe Crossbody

Macrame Fringe Crossbody

Likes

Comments