Vardag
Detta blev lite av en dagens men en Jumperfabrikenklänning, Jeansjacka och litet snöre = klart! Nu ska jag sola och läsa Bergdorfsblondinen :D Kram!

Likes

Comments

Mode
Hejsan! För en stund sedan kom jag hem efter en minifika med mamma och vi passade på att köpa lite nya böcker som man kan läsa nu på stranden osv.

Nynnes Dagbok, Pajernas värld (haha), Bergdorfsblondinen och Gold Diggers.

Har ni läst någon av böckerna? Gillar ni dem isf? =) Kram

Likes

Comments

Deeper thoughts

Hey! Legat på stranden halva dagen idag och spelat tennis på andra halvan. Gick till Semi?, jättenöjd! Vet inte vad jag ska hitta på nu i värmen resten av veckan. Ligga på altanen och läsa tidningar, blogga och njuta av sommarlovet.

Vad ska ni göra resten av sommarlovet?

Likes

Comments

V-Blogs
Adele - Rolling in the deep
Jessy J - Abracadabra
Ne-Yo/Pitbull - Give Me Everything

Vet ni några grymma låtar? Skriv nedan era top 3 låtar som ni tycker om och någon gång denna veckan lägger jag upp en top tio lista som alla er läsare tycker är grymma! =) Kram!

Likes

Comments

Deeper thoughts

God morgon! Hur e det? Jag mår toppen doppen idag. Ska snart spela tennismatch, vann igår så nu är jag i semifinal! Ja, men annars då? Inget speciellt händer idag. Kanske åker till stranden och softar lite där, badar och myser med mammsen. Mer bra kan det inte bli?

Igår tog jag lite foton bland annat för bloggen men också för en ny bloggdesign! Eller inte än men kanske om någon vecka eller två. Vet dock inte vad jag ska ha för färger och sådant men jag får sitta och klura.

Likes

Comments

Nouw Magazine