En outfit från några dagar sedan. Maxiklänning från HM / Väska från Lexington.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsHey folks! Ska snart till Maja & sedan ska vi sticka till badet eller ut på ö. Amel skulle hem (för er som inte vet var vi hemma hos mig).  Uppdaterar lite senare med outfits och lite annat smått och gott till er underbara läsare. Kram.

Likes

Comments

Nicky Hilton & David Katzenberg har gjort slut!
Nicky Hilton & David Katzenberg har gjort slut!

Enligt en källa så är det slut mellan Nicky Hilton & David Katzenberg. Nicky säger själv att tiden är för liten. Och efter 4 hela år tillsammans så är det slut mellan tonårsförälskelsen. Hoppas att de slutar som vänner. Källa

Likes

CommentsGod morgon läsare! Hur är det? Jag mår riktigt toppen idag, jag & Amel vaknade upp precis och har ätit frukost, sett på en serie. Ska snart ner för att lägga mig på stranden för att få lite sol & lite bad. Vad ska ni göra idag? =) Update later?

Likes

Comments

Kändispar vi saknar!
Vanessa & Zac
På tala om Blake Lively, hon och Penn Badgley verkade vara ett riktigt jordnära par!
Penn & Blake
Med filmen "Bad Teacher" på bio, blir vi påminda om hur bra Cameron Diaz och Justin Timberlake passade ihop!
Cameron & Justin


Här är tre gamla kändispar som jag iallafall saknar lite. Penn & Blake passade väldigt bra ihop, men hon passar ihop med Leo också. Cameron & Justin är också väldigt "matchande" men han passar också bra ihop med Scarlett. Sedan det unga passade paret Vanessa Hudgens och Zac Efron? De är ju magiskt passande.

Vad tycker ni? Vilka passar och vilka passar inte? Kram.

Likes

Comments
Denna videon är ifrån Maj förra året, alltså 2010. Jennifer Lopez som är s.k. huvudrollen i själva videon är så söt.  Kolla videon och se (även bilden ovan).

Vad tycker ni om J-Lo? =) Kram.

Likes

Comments

Nouw Magazine