En outfit från några dagar sedan. Maxiklänning från HM / Väska från Lexington.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments



Hey folks! Ska snart till Maja & sedan ska vi sticka till badet eller ut på ö. Amel skulle hem (för er som inte vet var vi hemma hos mig).  Uppdaterar lite senare med outfits och lite annat smått och gott till er underbara läsare. Kram.

Likes

Comments

Nicky Hilton & David Katzenberg har gjort slut!
Nicky Hilton & David Katzenberg har gjort slut!

Enligt en källa så är det slut mellan Nicky Hilton & David Katzenberg. Nicky säger själv att tiden är för liten. Och efter 4 hela år tillsammans så är det slut mellan tonårsförälskelsen. Hoppas att de slutar som vänner. Källa

Likes

Comments



God morgon läsare! Hur är det? Jag mår riktigt toppen idag, jag & Amel vaknade upp precis och har ätit frukost, sett på en serie. Ska snart ner för att lägga mig på stranden för att få lite sol & lite bad. Vad ska ni göra idag? =) Update later?

Likes

Comments

Kändispar vi saknar!
Vanessa & Zac
På tala om Blake Lively, hon och Penn Badgley verkade vara ett riktigt jordnära par!
Penn & Blake
Med filmen "Bad Teacher" på bio, blir vi påminda om hur bra Cameron Diaz och Justin Timberlake passade ihop!
Cameron & Justin


Här är tre gamla kändispar som jag iallafall saknar lite. Penn & Blake passade väldigt bra ihop, men hon passar ihop med Leo också. Cameron & Justin är också väldigt "matchande" men han passar också bra ihop med Scarlett. Sedan det unga passade paret Vanessa Hudgens och Zac Efron? De är ju magiskt passande.

Vad tycker ni? Vilka passar och vilka passar inte? Kram.

Likes

Comments




Denna videon är ifrån Maj förra året, alltså 2010. Jennifer Lopez som är s.k. huvudrollen i själva videon är så söt.  Kolla videon och se (även bilden ovan).

Vad tycker ni om J-Lo? =) Kram.

Likes

Comments


God morgon! Här är sju bilder från gårdagen när familjen, Amel & hennes mormor & Stacey åt middag på udden. Riktigt mysigt.  Nu ska jag snart ut till en restaurang för att äta lunch/brunch med familjen. Update later ?

Likes

Comments


Hejsan! Hur har eran dag  varit? Själv har jag spenderat hela dagen på ö, varit med underbara Amel och badat hur mycket som helst. Har precis kommit hem från en middag vid vattnet, ni kommer få se bilder imorgon. Haft en riktig toppen dag. Imorgon ska jag sova över hos Amel också, update more tomorrow! ?

Likes

Comments


Hey guys! How are you? Här är det bra jag mår bra. Har precis ätit middag ungefär. Ska nu ut för att träffa mina kompisar. Hela dagen har jag spenderat på en ö med familjen plus min brors kompis Fabian. Fått världens facebränna haha.


Kramisar! =)

Likes

Comments


Det var verkligen ett tags sedan jag gjorde min dagens dresscode på bloggen. Tänkte att det var dags, detta hade jag på mig idag.
                                                    

Shorts/ Abercrombie & Fitch - Blus/ Nolita - Brillor/ Ray Ban

                                                                                             Vad tycks? Kram

Likes

Comments