Ville säga ett god natt för första gången på bloggen. Ska lägga mig nu för att jag är otroligt trött från att gå upp så tidigt varje dag. Så ska bara få in lite franska och sedan lägga mig i sängen och sova tills halv åtta imorgon bitti då jag ska upp. Och den lilla nyheten ni skulle få den var inte kanske en slags nyhet eller så, men vi ska få egna sprillans nya datorer till skolan. Och vi ska få dem nästa vecka, thiho.

P.s. Vet att jag lagt upp väldigt myckey webbcam bilder men jag har inte varit ute med kameran något. Men så fort jag tagit bilder och så kommer de upp här. Hugs & good night  ?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ingen bra kvalité men ja ja. Pic 1 är min dagens outfit & pic 2 är hur jag såg ut i lockigt hår igår kväll. Nu har jag precis ätit macaroner med falukorv, supergott! Ska inte träna idag för jag sjukt ont i min arm. Ville så gärna träna men det blir ju lite värre då. Så jag och mammis möts upp istan för att köpa nya höstskor. Kände att det blir lite jobbigt att ha mina Primes hela tiden. Och annars har jag bara mina vita tygskor så det blev så hehe. :) Uppdaterar bloggen när jag kommer hem, hugs! ?

Likes

Comments

God morgon! Bilder hänger inte alls ihop med inlägget, men jag hade ingen annan bild för jag har inte varit så fotosugen på sistone. Snart ska jag gå till skolan fast jag ska först fixa ihop en gympapåse innan och fixa till mig lite så jag inte ser ut som värsta monstret i skolan haha. Kom hem strax innan nio igår och jag var väldigt trött så kände att jag inte ville blogga.. :( Iallafall nu har jag bråttom men jag uppdaterar senare.. och en nyhet ska ni få! Hugs ?

Likes

Comments

Nu drar jag iväg på ett träningspass och är hemma strax efter åtta. Vet inte hur mycket bloggning det blir ikväll, annars skriver jag mer imorgon! Hugs!

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag la upp ett tips på bloggar, men eftersom jag har typ lagt upp nu överallt på bloggen de bloggar jag läser så tar jag ännu en gång med min underbara vän Majas blogg som ni hittar här. Hon skriver om sina dagar, mode, foto och massa annat. Och peppa upp henne med lite kommentarer nu för att hon är en sjukling som ligger i soffan hela dagarna utan att ha något att göra. ? Love for you my friend

Likes

Comments

God morgon på er! Kände mig inte så mycket för bloggning igår men idag ska jag försöka blogga mer, eller så mycket jag hinner. Ska snart gå till skolan, men nu ska jag fortsätta med att fixa håret och allt sådant. Update later! ?

Likes

Comments

Nouw Magazine