V-Blogs
Rihanna predstavila svoj novi spot – “We Found Love” | Bravo...In a hopeless place by *naked-in-the-rain on deviantART
Oh no! I overslept ! I'm late ! For my nap.violent kiss
Såå bra! En ny favoritlåt. Även om jag vet att jag kommer tröttna om ett tag så tror jag att den kommer ligga bland topp 3 ett tag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag
Yes! Nu sticker jag iväg till Rom i fyra dagars värme (okej inte så varmt, men varmare). Ska bli superkul. Vi ska kolla på sevärdheter, äta god mat, kanske shoppa något och bara ta det lungt. Åhh vi ses i Rom läsare! Ciao!

Likes

Comments

Deeper thoughts
Yey idag är det min namnsdag. Firar den inte direkt, men det är kul att hålla reda på när man när man har sitt namn i almanackan, right? Idag är det Elsa och Isabella som har namnsdag!


Likes

Comments

Vardag
Ciao ciao lettore!

Allt bra med er? Jag mår toppen och är lite spänd över resan till Rom. Tänk om man skulle träffa på någon läsare? fatta vad kul det skulle vara. Iallafall så ska vi åka om en timme ungefär så jag ska bara fixa det sista med alla saker, väskor och allt sånt. Så nu är jag så taggad. Har satt upp outfits för alla dagar ungefär hehe. Jao vi höra väl kanske lite senare annars skriver jag när jag är i Italien.

Addio!

Likes

Comments

Q/A
Du ska till Rom, men vem är det? Hehe kul att veta! :)

Likes

Comments

pic 1: K.West,  pic 2: Bottega Veneta
pic 1: Gucci,  pic 2: Oscar De La Renta
pic 1: Christian Dior,  pic 2: Balenciaga
pic 1: Dolce & Gabbana,  pic 2: Gucci

Likes

Comments

Vardag
God morgon kära läsare!

Vaken redan känner jag. Klockan är bara nio ungefär och jag är rätt pigg hehe. Men det är väl för att jag inte vant mig än men den nya tiden. Ja, nu är det cirka tio timmar kvar tills jag åker till Rom. Längtar nu. Idag ska vi bara packa och fixa med vad vi ska ha med oss. Tar med mig dator så jag kan blogga från Rom. Jag  uppdaterar så mycket jag kan under dagen.

Hörde att flera av er läsare skulle till Rom, vilka? :)


Likes

Comments

Nouw Magazine