Hello!! Allt bra med er? Jag mår rätt bra. Orolig för att snön inte kommit heller. Liksom den ska vara här december imorgon? Är lite galen just nu på att den inte kommit. Iaf så ska jag snart iväg till tennis, tjoho. Hemma vid tio, elva kanske? Beror på lite. Får se om jag hinner uppdatera. Ciao!
(bilden kommer inte upp, men ska försöka få in den senare)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God morgon alla läsare!! Hoppas att allt är bra med er? Sovit gott? Idag är det den allra längsta dagen och på kvällen ska jag spela match. Får se lite annars hur dagen blir. Har fått mina drapperier nu till garderoben så de kanske kommer hängas upp senare. Ni får ha en superbra dag! Ciao!

Åh saknar dig bästis! ?

Likes

Comments

Hej bloggen! Nu är jag hemma från skolan och ska snart iväg och träna. Fick tillbaka min svenskauppgift idag och det gick ganska som väntat, ganska bra. Iaf så har det inte hänt något speciellt idag, men i helhet var den 4/5 :) Hoppas ni har haft en superbra dag! Ciao!

Likes

Comments

Hello läsare! Jag tänkte att det kanske vore lite kul för alla shoppinglovers här runt om i Sverige/världen så jag tänkte tipsa om lite affärer osv. Det finns allt från Prada, Chanel,Belstaff till H&M, Zara, United Colors of Benetton. Kan inte ala gator just nu, men jag kan skriva den i ett annat inlägg längre fram.:)


Om man letar efter mer "märkesbutiker" så ligger allt från då Missoni, Tods och sådant runt spanska trappan. Jag tycker själv att det är kul att kolla och så, men det brukar inte vara något speciellt. Nu när jag var i Rom så var det inte så kul, men det är ju olika för olika personer, right?

Gatan

Via Del Corso är gatan med massa butiker och det bör man kolla in om man är modegalen haha. Där finns då allt från både billigt och dyrt. Bra gata om man frågar mig. En annan gata är ju

Via del Babuino där är lite som ja, Via del Corso. Men affärerna som Zara, UCOB ligger runt om dessa gator så det är att kolla in verkligen. Loppmarknader och sånt om man är intresserad är bra att kolla upp om man då vill, men det flesta är på söndagar och jag var inte där då så jag vet inte så mycket hehe.


Hollister fanns på två ställen om jag kommer ihåg rätt, (finns också i STHLM haha) och det ena var mitt i centrum, men det hittade jag inte och det andra var i ett stort shoppingcentrum en bit utanför centrala Rom. Sök på google eller på hollisters hemsida så finner du butiken(erna).


Hoppas detta var lite till hjälp hihi. Mer frågor kan ni ställa när som helst. Ciao!

Likes

Comments

Gud, hon är så bra så ja.. jag vet inte riktigt vad man kan jämföra med, men hon är grym. Kolla videon här från Billboard galan 2011. Hur fräckt som helst. Gillar ni Beyonce?


Likes

Comments

God morgon läsare! Ja, det är helt svart och grått ute vilket är så tråkigt. Jag som vill ha snö eller att det ska vara sommar. Iallafall så ska jag snart till skolan och jag slutar väl hyfsat. Sedan ska jag iväg och träna lite, bygga upp muskler och slappna av musklerna i mitt huvud. Imorgon har jag match också, vid Grey's tiden. Sur tjej här. En av mina favoprogram, haha.  Nej nu ska jag fixa hhar lite bråttom här. Lägger upp ett inlägg senare om shoppingtips i Rom! Ciao!

Likes

Comments

Nouw Magazine