>


>
>ALDO RISE FOR PREEN
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
Inspo, high level. Next: Swedish Top Model! Love!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

G o d  M o r g o n! Trött just nu, blä. Hatar verkligen vintern, snö, kallt.. usch! Iallafall så har jag prov idag så jag satt från 10-11 igår kväll för att plugga så hoppas det går bra. Har ganska sen dag idag + nackspärr och massa skit. Men det bra är att jag ska även avslöja vem som vann veckans blogg förra veckan!

Likes

Comments

Dear notebook readers! Hemma nu efter en lågn träning. Har två stukade fötter så dem värker som attans. Nu ska jag käka lite och sedan plugga SO och NO inför tv prov i veckan så tjena mors, hörs senare, puss!

image descraption

Likes

Comments

God morgon kära läsare! Har precis piggat upp mig med en dusch, eller tvättat håret och lite sådant. Snart är det dags för skola, gymnastik direkt så det blir super! Idag ska jag sitta och plugga inför mitt prov imorgon. Kommer alltså inte hinna uppdatera så mycket, men idag kommer vinnaren upp från veckans blogg tävlingen som var förra veckan, så missa inte det.


Helgen har varit superbra.. varit med min underbaring, tränat, pluggat, fixat med bloggen, svarat på kommentarer, fotograferat lite, redigerat bilder, sett på massa filmer, varit på filmfestivalen, varit på restaurang m.m. Världens bästa helgen nästan tycker jag.
Lite sommarbilder! I want that now!

Likes

Comments

Hejhop! Sitter just nu och fixar lite med bloggen som ni kanske ser. Hatade den gamla, hata kanske är ett lite starkt ord, men lite sådär halvblankt dålig. Så jag fixade en snyggare header. Kommer fixa smådetaljer och fixa i alla kodmallar och sådant senare, men här får ni en snygg design enligt mig. Hope u like it!

Likes

Comments

Nouw Magazine