>


>
>ALDO RISE FOR PREEN
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
Inspo, high level. Next: Swedish Top Model! Love!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag
G o d  M o r g o n! Trött just nu, blä. Hatar verkligen vintern, snö, kallt.. usch! Iallafall så har jag prov idag så jag satt från 10-11 igår kväll för att plugga så hoppas det går bra. Har ganska sen dag idag + nackspärr och massa skit. Men det bra är att jag ska även avslöja vem som vann veckans blogg förra veckan!

Likes

Comments

Vardag
Dear notebook readers! Hemma nu efter en lågn träning. Har två stukade fötter så dem värker som attans. Nu ska jag käka lite och sedan plugga SO och NO inför tv prov i veckan så tjena mors, hörs senare, puss!

image descraption

Likes

Comments

Vardag
God morgon kära läsare! Har precis piggat upp mig med en dusch, eller tvättat håret och lite sådant. Snart är det dags för skola, gymnastik direkt så det blir super! Idag ska jag sitta och plugga inför mitt prov imorgon. Kommer alltså inte hinna uppdatera så mycket, men idag kommer vinnaren upp från veckans blogg tävlingen som var förra veckan, så missa inte det.


Helgen har varit superbra.. varit med min underbaring, tränat, pluggat, fixat med bloggen, svarat på kommentarer, fotograferat lite, redigerat bilder, sett på massa filmer, varit på filmfestivalen, varit på restaurang m.m. Världens bästa helgen nästan tycker jag.
Lite sommarbilder! I want that now!

Likes

Comments

Hejhop! Sitter just nu och fixar lite med bloggen som ni kanske ser. Hatade den gamla, hata kanske är ett lite starkt ord, men lite sådär halvblankt dålig. Så jag fixade en snyggare header. Kommer fixa smådetaljer och fixa i alla kodmallar och sådant senare, men här får ni en snygg design enligt mig. Hope u like it!

Likes

Comments

Nouw Magazine

Sorry-gtbnsfv8c-111777-500-327_large
Hello friends! Som ni just nu ser så är det ganska rörigt på bloggen vilket många har kommenterat osv. Men jag håller på med renovering just med storleken på content, bilder m.m. Men det fixas klar idag så ni behöver inte vara oroliga, kramar på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hi kidoes! Nu har jag precis kommit hem från en superduper underbar kväll & morgon m. Maja. Vi var uppe ganska länge igår och Maja skulle på Gudstjänst nu på morgonen och jag ska ha träning om en timme (nu då) så därför hann vi inte vara så mycket med varandra idag. Iallafall så är det toppen och jag sitter och kollar runt på lite hemsidor och bloggar och ska snart fixa lite innan träning. Uppdaterar mer sen efter träningen, då det blir plugg.

Likes

Comments

Lite bilder från min Instagram, följ mig gärna där. Heter "eelsaa"

Likes

Comments

G o d  M o r g o n ! Har varit uppe nu en pytteliten stund. Ska snart äta och sedan dra iväg fort till Ikea. Lite snabbköp bara. Iallfall så ska jag sedan plugga SO för ett prov på tisdag. Uppdaterar mer lite senare, kram!

Imorgon blir det Ikea

Likes

Comments

Hej! Hemma från filmfestivalen. Filmen var grymt bra och sjukt rolig. Många av er har säkert hör talats om den. Filmtiteln är "The Descendants" tror jag? Så check it out! Iaf så ska jag göra så mycket imorgon (idag actually). Först till Ikea för småköp till garderoben (lådor, galgar) sedan en spegel. Efter det ska jag plugga SO och vid fyra/fem tiden så ska jag träffa snyggingen Maja. Ska bli en superbra dag, hörs imorgon, idag eller ja ni fattar. Kram!

Likes

Comments

Hallo! Har precis sminkat mig klar nu och ska snart klä på mig och göra lite mat. Sedan om 2 timmar drar jag iväg till filmfestivalen. Sen ska vi på restaurang innan då vi ska träffa några av M&P kompisar, hörs väl antingen när jag kommer hem (sent efter tolv) eller imorgon bitti. Kramar på er!

Likes

Comments

En bild från min underbara sommar. Bjuder nu på massa bilder från sommaren så jag får mer att vänta på. Hoppas det uppskattas och ni får kommentera mer buddies!

Likes

Comments

God morgon bloggen! Jag har turen att ha studiedag idag så jag har sovit fram til nio och sedan har jag suttit och kollat in alla bloggar jag brukar göra på morgnonen. Idag ska jag kanske ut och fotografera, får se lite med det, men förhoppningsvis. Ikväll så ska jag iväg till Filmfestivalen här i Göteborg vilket ska bli mysigt.

Likes

Comments

Love her look. Beautiful girl. Nice style and look at her hair, magnefico!

Likes

Comments