>


>
>ALDO RISE FOR PREEN
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
Inspo, high level. Next: Swedish Top Model! Love!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag
G o d  M o r g o n! Trött just nu, blä. Hatar verkligen vintern, snö, kallt.. usch! Iallafall så har jag prov idag så jag satt från 10-11 igår kväll för att plugga så hoppas det går bra. Har ganska sen dag idag + nackspärr och massa skit. Men det bra är att jag ska även avslöja vem som vann veckans blogg förra veckan!

Likes

Comments

Vardag
Dear notebook readers! Hemma nu efter en lågn träning. Har två stukade fötter så dem värker som attans. Nu ska jag käka lite och sedan plugga SO och NO inför tv prov i veckan så tjena mors, hörs senare, puss!

image descraption

Likes

Comments

Vardag
God morgon kära läsare! Har precis piggat upp mig med en dusch, eller tvättat håret och lite sådant. Snart är det dags för skola, gymnastik direkt så det blir super! Idag ska jag sitta och plugga inför mitt prov imorgon. Kommer alltså inte hinna uppdatera så mycket, men idag kommer vinnaren upp från veckans blogg tävlingen som var förra veckan, så missa inte det.


Helgen har varit superbra.. varit med min underbaring, tränat, pluggat, fixat med bloggen, svarat på kommentarer, fotograferat lite, redigerat bilder, sett på massa filmer, varit på filmfestivalen, varit på restaurang m.m. Världens bästa helgen nästan tycker jag.
Lite sommarbilder! I want that now!

Likes

Comments

Hejhop! Sitter just nu och fixar lite med bloggen som ni kanske ser. Hatade den gamla, hata kanske är ett lite starkt ord, men lite sådär halvblankt dålig. Så jag fixade en snyggare header. Kommer fixa smådetaljer och fixa i alla kodmallar och sådant senare, men här får ni en snygg design enligt mig. Hope u like it!

Likes

Comments

Sorry-gtbnsfv8c-111777-500-327_large
Hello friends! Som ni just nu ser så är det ganska rörigt på bloggen vilket många har kommenterat osv. Men jag håller på med renovering just med storleken på content, bilder m.m. Men det fixas klar idag så ni behöver inte vara oroliga, kramar på er!

Likes

Comments

Vardag
Hi kidoes! Nu har jag precis kommit hem från en superduper underbar kväll & morgon m. Maja. Vi var uppe ganska länge igår och Maja skulle på Gudstjänst nu på morgonen och jag ska ha träning om en timme (nu då) så därför hann vi inte vara så mycket med varandra idag. Iallafall så är det toppen och jag sitter och kollar runt på lite hemsidor och bloggar och ska snart fixa lite innan träning. Uppdaterar mer sen efter träningen, då det blir plugg.

Likes

Comments

Nouw Magazine