.. to summer ??

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Training
God morgon! vaknade av trötthet idag.. orkade knappt gå ur min säng haha. Iallafall så ska jag snart till skolan. Håller på att fixa lite små saker nu innan. Igår så åkte jag in till stan för att kolla på presenter till mig, har haft supersvårt för mig vad jag ska önska mig, men jag hittade små saker igår som jag håller på att tänka över på hur jag ska göra. Ehm.. bland annat bara "needing" things, som en plånbok, skor, pengar osv. Men ni får se på min födelsedag nästa vecka vad jag får, heh! ^^

oldie med ny redigerig ?

Likes

Comments

Training
Lovade ju er igår att jag skulle visa er receptet på min smoothie. Så jag gjorde mig en smoothie idag igen för att fixa lite fotografier på den. Men också för receptet. Here we go!

Smoothie À la Elsa


Behövs:

Socker
Blåbär
Hallon
Yoghurt
Mixer/Blender


Så gör jag:

Jag börjar med att blanda i hallonen och blåbären. Jag använder mig av frysta för jag tycker det går lika bra som färska. Sedan blandar jag i så mycket yoghurt i skålen som jag vill ha smoothie (mängden alltså). Så börjar jag att mixa ihop det till en "sörja", eller till det blir krämliknande. Sedan blandar jag i lite socker för att det balanserar smaken. Provade utan socker igår och jag tyckte det var goare med socker. Då tar jag två nypor socker ungefär. Sedan fortsätter jag att mixa ihop det och lägger till lite yoghurt. Fortsätt tills det blir klart... tills du tycker det ser bra ut!

Tid: ca 7-10 min.

Tips: Låt bären tina lite ifall du använder dig av frysta bär!!

Likes

Comments

Mode
God morron',
jag är pepp på en ny dag. Dock regnar det, mulet, grått & svart väder ute. Inte så pepp. Iallafall så ska jag snart till skolan och vara där tills halv tre. Sedan har jag ingen träning, skönt för att jag är lite smått halvseg i kroppen. För att jag ska bli lite piggare kör jag på färgtema idag. Eller färg på kläderna..kanske. Aja ni får se lite senare eller när jag kommer hem!

Likes

Comments

Vardag
Idag när jag kom hem tillbringade jag tiden framför teven. Var väldigt trött, ont i magen.. den klassiska Elsa. Iallafall så gjorde jag världens godaste smoothie. Kan visa mitt superenkla recept om ni vill? Ska snart iväg till ett träningspass och sen blir det mys framför teven.

Likes

Comments

I förrgår när jag var hos Wilma så fick jag en kommentar om att min design var lite tråkig och det är den/var den? Ja iallafall så uppdaterade jag headern lite så ni får lite känsla om den. Men jag ska fixa en riktig design till April eller något sådant. Uppdatera med F5! :)

Likes

Comments

God morgon! Jag är uppe nu, solen skiner inte idag.. tråkigt! Nu tar vintern över igen. Jag som vill ha värme på min födelsedag och det ska förmodlingen snöa då, kul! Iallafalll så ska jag snart fixa mig och sedan ska jag till skolan. Har gymnastik direkt så jag får skynda mig lite nu. Kramar till er!

Likes

Comments

Nouw Magazine