Mode

Belstaff, Nolitablus, Nolitajeans & Primeboots

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mode
Hej! Idag var jag iväg för en fika med några bekanta. Sedan drog jag och Mami vidare för att köpa strumpor som behövdes, hehe. Efter det åkte vi hem för att fixa lite hemma. Har även en surprise (A BIG ONE!!). Senare ikväll så jag in till stan och äta. Här är en bild på mysiga dagens. Mina hederliga RaRe jeans och min Gwyneth Paltrow for Lindex tröja. Bekvämt!

Likes

Comments

Vardag

God morgon! Är påväg in till stan och blev lite sent inlägg, men det antar jag att ni har vant er vid, haha!! Nej ska bättra mig. Iallafall ska jag in och fika och mysa med la familja. Dagens kommer senare, kramar!

Likes

Comments

Vardag

Hej goingar!
Jag är i tennishallen och har tränat. Har cyklat 5.3 km! Haha nöjd. Hann inte mer än det. Ikväll blir det mys med familjen, kram!


 

Likes

Comments

Vardag
God morgon! Sitter i skolan och ska ha lektion. Längtar sjukt mycket till helgen. Vet inte exakt vad jag ska berätta mer. Iallafall så slutar jag tolv och uppdaterar mer då. Kramar!

Likes

Comments

Mode
Egentligen inte en sneakpeak, men bjussar på den nu iallafall. Bättre bilder kommer ikväll!! Tänkte också passa på att säga att jag skickar iväg Juicy tröjan till den som vill ha den.  Eller jag ska kolla kommentarerna igen för säkerhetens skulle så jag ser vilka. Snart burger time!

Likes

Comments

Vardag
God god morgon,

jag sitter i skolan, blev superbråttom i morse igen så det fick bli ett inlägg i skolan. Idag har jag en halvlång dag.. slutar vid halv fyra ungefär. Sen ska jag kanske fotografera lite, får se vad det är för väder sen. Annars är jag sugen på en tävling till bloggen. Låter det bra? Vad skulle ni vilja ha för tävling? Vet inte exakt vad jag kan fixa, men får se! Är sjukt sugen på det.

img srz, Sofi F

Likes

Comments

Mode
hello! Nu är jag hemma från en sjukt lång dag i skolan. Ska snart iväg och träna, men ska först äta lite mat hehe. Idag hade jag på mig Crocker jeans, Hollister blus, Longchamp väska, Converse skor, Juicy Couture tröja, Belstaff jacka + Ray bans.

Likes

Comments

Nouw Magazine