pics. Elsa & Malvi

God morgon! Igår kväll stack jag och Malvina till Liseberg för att kolla på Rebecca & Fiona. Grymma tjejer! Sjukt mycket folk också, men inte lika mycket som på Veronica Maggio förra året då var det KAOS. Haha, iallafall så ska jag sticka till skolan nu, är inte redo än så har lite bråttom. Ciao!

P.s. Någon som såg mig eller mig/malvina?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God morgon! Världens skönaste dag idag. Har haft redan två lektioner och har bara en kvar nu. Sen på engelskan ska vi äta glass. Chill. Iallafall så mitt vanliga sitter jag med SO:n. Dock sitter jag med en källkritiksak.

Likes

Comments

Heej mannar! Sitter och väntar på att TM ska börja, men sitter med bokanalysen lite också eftersom att den ska bli klar. Sitter och kollar ut och det är ljust ute, som det är vid fyra tiden. Galet, sommaren kommer nu!

Iallafall så var jag hos Tilma en stund efter skolan. Vi pratade och sjöng lite, hehe.. vi tog spotify, körde lite för skojs skull. Funny! Jag tyvärr tappat lite av mina stämmor (not sjunger dåligt!), men Tilma sjöng som en fin liten lärka! Poet på gång känner jag..

Likes

Comments

Åh gud man blir alltid så sugen på att köpa nyahärliga produkter, men nu till sommaren vill man så gärna ha så lite smink som möjligt. Galet sugen på fler nagellack och något fint puder! Är ni sugna på något smink?

Likes

Comments

Ohey! Ja ni.. detta går bra?! Hehe.. idag åkte jag in så snabbt jag kunde för att få ett par vita Dr.Denim jeans på Fiorucci. Lyckades! Så nu slipper jag köpa ett par vita när jag är i New York. Jobbigt att det är 5 dagar kvar eftersom att jag vill så gärna åka nu.  Denna veckan har jag extra mycket i skolan. Har en bokanalys, två läxförhör på fredag varav ett muntligt och ett skriftligt. Sen har jag en annan uppgift som ska vara inne. Love life! Bäst och fortsätta med mn analys, ha en bra kväll!

Likes

Comments

Stranden hela dagen! Bränt som attan och jag har en handduksbränna? Hur lyckas jag? Sen fick jag fiskmåsskit i mitt hår, men det fick jag som tur bort. Smakade den nya Magnum glassen också, hyfsat god. Hade höga förväntningar efter reklamen på tv:n, så det var väl därför antar jag. Hehe, nu ska jag fixa klart mina arbeten innan jag sticker iväg till New York. Har en vecka kvar sen sommarlov (ungefär). Skön vecka hoppas jag på!

Likes

Comments

God morgon (ungefär?) Hehe, nej jag har varit uppe, men eftersom jag inte har bloggat så får det bli så. Har varit iväg och fixat min skärm så nu är den helt ny och hel. Nu är jag hemma igen, var liten stund på stan också samtidigt som vi fixade skärmen då tog jag och mami en fika och myste lite. Nu är jag hemma med Fanny, vi ska sola och fotografera lite. Kramar!

Likes

Comments

Skönaste studiedagen på länge! Drog till stranden runt halv ett och var där tills klockan var halv fem ungefär så fyra timmars sol och bad blev det. Tog chansen att smaka hariboglassen också hehe.. väldigt mumsig. Brukar inte vara så mycket för "barnglassar" men jag ville smaka den eftersom jag avgudar Haribogodis. ?

Likes

Comments

Härligt väder som varit här hela veckan. Underbart. Trodde att det inte skulle hålla sig här hela veckan, men det har det. Jag är litr varm i mitt huvud, men detär väl av värmen förmodligen. Idag så ska jag ju till stranden. Ska dit för att vara fri från skolan. Har bara denna veckan kvar nu och sen är jag lyckligt fri från skolan.
Håller på att leta lite efter vad jag ska blogga om och en sak vet jag och det är redigeringstips för det har ni velat i ca 8 månader? hehe.. ja. Så jag ska försöka publicera det så snart som det är redo för bloggen. Annars tipsa om saker ni vill läsa! Kram!

Likes

Comments

Livet är bra. Har lov eller helg nu. Studiedag imorgon så lazydag på stranden imorgon med Fanny. Blir väl att pressa på i solen och äta glass och slappa. Trött efter denna långa veckan. Känslan av lång vecka. Hade biptest idag. (Jojo test). Gick awsome! Stolt av att springa innomhus i värmen, huvudet sprängdes efteråt. Men stack iväg till träningshallen senare för att kolla på matcher. Really good. Iaf så blir det Revenge på tv:n nu. Ha en härlig mysig kväll. Puss och kram!

Likes

Comments