God morgon! yes, är sjuk nu. Eller inte sjuk, men jag har galet ont i halsen och är förkyld. Älskar dock hur jag låter när jag är förkyld så det ärväl hyfsat. Vaknade dock klockan halv sju så jag är uppe nu och ser på tv:n. My buddy malvina är ju också sjuk så vi är liksom together on this, hehe. Iallafall så har jag lite glass hemma som tur och en tv med många program så jag klarar mig väl. Sitter och ska försöka göra klart min design, men eftersom jag är sjuk så blä blä blä. 
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 
Gårdagen var så himla härlig. Vädret skulle bli regn men ändå så blev det sol! Så jag kunde ha shorts! Iallafall så  hade jag på mig detta.
 
Primeboots, Abercrombie & Fitch shorts, Liebeskind bälte, Nolita blus & Ray bans!

Likes

Comments

hemma! För länge sen! Hehe, iallafall så stack jag till Maja vid halv tre och var där halv fyra. När jag kom dit så var jag och maja vid poolen länge, badade två gången. Skönt. Sen tänkte vi gå på Erik Hassle men vi orkade inte så vi satte oss på ett fik och drack en is té. Mysmys. Sen stack jag hem och softade vid tv:n. Kollade på project runway en stund och sen orkade jag ine mer. Nu är jag trött och ska sova. Imorgon blir det mys med Hilda. Hörs, kram!
 
 
 

Likes

Comments

God god morgon! Klockan är runt ett, hehe.. ja. Har inte sovit tills nu, men jag har inte klätt på mig osv. än. Iallafall så ska jag snart sticka iväg till Maja! Ska bli mys. Var ju inte jättelängesen, men det ska bli kul iallafall. Jag tänkte först att vi skulle bada (weey!) men så är ju Maja förkyld. Så där sprack den planen. Haha, nej, men så vet inte riktigt vad vi gör. Tar med mig kameran så maybe some pictures? 
 
Ska bli klar med min design också, men min dator är sjukt seg så det tar en timme eller något innan en ny sak kommer upp.. segt. Aa, uppdaterar senare, kramos!
 

Likes

Comments

Haha! Man ser knappt något, men lite färger och former ser ni. Iallafall så kommer den upp så snart jag är klar med den. Kommer bli en ganska enkel design eftersom att jag vill ha en ren och somrig design nu. Har alltid (nästan) haft designs som är mycket hela tiden, men denna gången är den somrig och mysig och härlig och fylld med bilder och färg. Så när den kommer upp får ni se. Kram! Och god natt, klockan är halv två hehe..

Likes

Comments

Åh vad jag äääälskar dessa skor! Top in love, hittar dem inte på hemsidan som dem skulle befinna sig på och nu glömt av hemsidan, kul!
 
Iallafall god morgon! Yey, jag är upp och skriver morgon inlägg! Känner at peppen är på, jag kan skriva utan att att jag blir trött och inte vill göra något annat. Är liksom pepp på att blogga. Är skönt att ta små pauser ibland på få dagar som en helg då hinner man göra annat och inte fokusera på bloggen. Men jag kan äntligen blogga normalt nu. 
 
Ska ner och äta frulle nu och sen sticka iväg till Hilda, är lite seg så jag får skynda mig lite. Vi ska se på film och mysa, inte en rolig dag att vara ute på direkt, men kanske kanske ut en stund? Weho, nu ska jag sätta lite fart! Hörs av senare! Kramis kram! 

Likes

Comments

Nouw Magazine