Deeper thoughts
God morgon! yes, är sjuk nu. Eller inte sjuk, men jag har galet ont i halsen och är förkyld. Älskar dock hur jag låter när jag är förkyld så det ärväl hyfsat. Vaknade dock klockan halv sju så jag är uppe nu och ser på tv:n. My buddy malvina är ju också sjuk så vi är liksom together on this, hehe. Iallafall så har jag lite glass hemma som tur och en tv med många program så jag klarar mig väl. Sitter och ska försöka göra klart min design, men eftersom jag är sjuk så blä blä blä. 
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mode
 
Gårdagen var så himla härlig. Vädret skulle bli regn men ändå så blev det sol! Så jag kunde ha shorts! Iallafall så  hade jag på mig detta.
 
Primeboots, Abercrombie & Fitch shorts, Liebeskind bälte, Nolita blus & Ray bans!

Likes

Comments

hemma! För länge sen! Hehe, iallafall så stack jag till Maja vid halv tre och var där halv fyra. När jag kom dit så var jag och maja vid poolen länge, badade två gången. Skönt. Sen tänkte vi gå på Erik Hassle men vi orkade inte så vi satte oss på ett fik och drack en is té. Mysmys. Sen stack jag hem och softade vid tv:n. Kollade på project runway en stund och sen orkade jag ine mer. Nu är jag trött och ska sova. Imorgon blir det mys med Hilda. Hörs, kram!
 
 
 

Likes

Comments

Vardag
God god morgon! Klockan är runt ett, hehe.. ja. Har inte sovit tills nu, men jag har inte klätt på mig osv. än. Iallafall så ska jag snart sticka iväg till Maja! Ska bli mys. Var ju inte jättelängesen, men det ska bli kul iallafall. Jag tänkte först att vi skulle bada (weey!) men så är ju Maja förkyld. Så där sprack den planen. Haha, nej, men så vet inte riktigt vad vi gör. Tar med mig kameran så maybe some pictures? 
 
Ska bli klar med min design också, men min dator är sjukt seg så det tar en timme eller något innan en ny sak kommer upp.. segt. Aa, uppdaterar senare, kramos!
 

Likes

Comments

Haha! Man ser knappt något, men lite färger och former ser ni. Iallafall så kommer den upp så snart jag är klar med den. Kommer bli en ganska enkel design eftersom att jag vill ha en ren och somrig design nu. Har alltid (nästan) haft designs som är mycket hela tiden, men denna gången är den somrig och mysig och härlig och fylld med bilder och färg. Så när den kommer upp får ni se. Kram! Och god natt, klockan är halv två hehe..

Likes

Comments

Vardag
Åh vad jag äääälskar dessa skor! Top in love, hittar dem inte på hemsidan som dem skulle befinna sig på och nu glömt av hemsidan, kul!
 
Iallafall god morgon! Yey, jag är upp och skriver morgon inlägg! Känner at peppen är på, jag kan skriva utan att att jag blir trött och inte vill göra något annat. Är liksom pepp på att blogga. Är skönt att ta små pauser ibland på få dagar som en helg då hinner man göra annat och inte fokusera på bloggen. Men jag kan äntligen blogga normalt nu. 
 
Ska ner och äta frulle nu och sen sticka iväg till Hilda, är lite seg så jag får skynda mig lite. Vi ska se på film och mysa, inte en rolig dag att vara ute på direkt, men kanske kanske ut en stund? Weho, nu ska jag sätta lite fart! Hörs av senare! Kramis kram! 

Likes

Comments

Deeper thoughts
Hej! Bloggen saknat dig. Åh gud inte sånt hehe, nej men jag har saknat er läsare. Denna helgen har varit så härlig. Sket i att ta med min kamera till landet, anledningen var att den hade inget batteri och jag hann inte ladda den. Så blev det med det. Men tagit bilder och lagt ut på instagram där jag oftast håller hus mer än här på bloggen. Men iallafall så håller jag på med en ny design till bloggen och då tänkte jag återta alla saker jag inte hunnit med under hela våren/sommaren och allt. Ska börja med mer videos och allt kul eller det ni tycker är kul! Så fun! Wehoo. Så ska fixa bilder på mitt rum, resten av NYC, frågestunder och lite sånt, mebn kommer i fortsättningen svara mer på kommentarer direkt istället för massa onödiga inlägg om det inte är en STOR fråga som alla vill få svar på och jag känner "nej inte 400 likadana" om ni fattar! Vill ju få upp er lite och bloggen. Så ni läser denna lilla sketna bloggen lite mer och att den blir mer mig och mer rolig och mer läs-sam... hehe. 
 
Ja, just nu sitter jag och fixar med min "framtida" design. Tar lång tid för man vill ha en design som man blir nöjd med och så, att man kan ha länge osv. Yes, planer för denna veckan är väl att jag ska vara med mina friends. Imorgon så vet jag inte riktigt hur det blir, men på tisdag så ska jag träffa Maja, vi ska bada!  Sen onsdag kanske sleepover? Och helgen kanske landet om inte kolla på Partille Cup? Om det inte var helgen efter? Aja, jag vet inte än.. men så ni vet lite var jag håller hus och vad jag gör och detta blev ett väldigt lång inlägg och jag säger god natt, kram!!
 

Likes

Comments

Mode
 
Tjoho! Mina nya älsklingar! Gjorde ett kap inne på fiorucci. Tycker dem är sjukt snygga. Har ju låga med, men dessa är mer uppklädda. Och passar perfekt året om. Eller det gör alla primeboots vilket är ett plus. Åh love them!

Likes

Comments

Nouw Magazine