Åh hello! Nu för en stund sedan kom jag hem från Käringön och stack och mötte Hanna och Lovisa en snabbis nu innan maten. Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll men får la se. Till middag blir det havsräkor med baguette. Mumma! Ciao!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God morgon god morgon! Nu blir fasen lite fart på bloggen, tycker jag. Iallafall så ska jag till härliga Käringön idag, with my familia. Vi ska käka lite lunch och gå runt lite osv. Ta med mig kameran! Sen ska jag träffa Lovisa, vi ska bara mysa lite allmänt eftersom hon är lite halvt sjuk eller är på god väg till frisk och båda är i sin period nu så vi ska bara kolla på film, wooop va mys. Hörs lite senare, puss!
 
 
 

Likes

Comments

 
riktigt söta koftor från Zara. volanger kommer vara inne till hösten och är inne just nu så ett riktigt plus!
 
2.volangkoftan; 599:-
1..rovstickade koftan; 559:-
4.kabelstickad kofta; 599:-
3.oregbunden fåll kofta; 399:- (favoriten!)

Likes

Comments

 
Ibland känner jag bara tanken att jag inte vill blogga varje dag inte känna att jag måste blogga. Nu på dagarna vill jag inte sitta vid datorn, inte gå in och känna nu ska jag blogga. Just nu vilar jag lite från bloggen. Om en vecka när jag är hemma från landet blir det bättre må jag säga. Ska ändra en aning också. Bloggen ska byta namn bland annat. Vill skriva av mig i detta inlägg, om ni orkar läsa, läs om inte, okej. 
 
Dagarna här på västbästkusten är härliga. Vädret leverar ibland eller har gjort dem senaste dagarna. Dem dagarna har jag spenderat ute på ö. Jag har gråtit och skrattar, varit rädd och modig. Jag har haft kul och tråkigt. Vännerna här uppe är så härliga. Jag har haft underbra kvällar och underbara dagar.Snart är detta över och då börjar verkligheten igen. Skolan. Längtar tills jag kommer hem men ändå vill jag stanna. Här uppe kan man vara ute tills klockan tre och prata med kompisar om allt. Ha skratt och danstider. Se på film. Åka båt och ha kul. Känner verkligen som om jag inte bryr mig om bloggen eller att ni kanske känner det, men tro mig det gör jag. Jag älskar att blogga jag tycker att jag kan dela med mig om mycket. Jag behöver inte ha begränsningar jag kan skriva om allt om inte privata saker som jag behåller för mig själv. Nu ska jag berätta mer om dessa underbara veckor som börja gå mot sitt slut. Har endast en vecka kvar här på västkusten. Dessa dagar har blandats av ö- dagar och innedagar. Under varje dag har jag varit med mina underbara vänner. Jag har tagit minnen genom bilder. Delat några via bloggen, vissa inte. < inte så mycket att berätta, men jag skriver så ni kan känna att jag bloggar >. 
 
Just nu är jag sjuk, jag mår inte bra. Jag är trött och orkar inte gå ur sängen jag har ur ont i magen. Men det har jag ju då och då så det kan jag inte hjälpa. Fan att livet måste vara såhär i slutet att vädret ska vara regn. kram!

Likes

Comments

 
Faaaaaaaaan. Nu orkar jag inte, skrev hela svarsinlägget och då stannar ju blogg.se upp. Faaaaaaaan! Orkar inte. 

Likes

Comments

Nouw Magazine