Drar till landet över helgen. Tar med kameran så lär bli lite bilder om vädret är alright. Jaaa, nu drar jag sees!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

 
ser lite efterbliven ut på bilderna men aa. Iallafall så åkte jag in direkt till stan typ efter skolan. Då träffade jag massa människor och bland annat Julia och Maja. Vi snackade typ och fika lite osv. Annars har jag väl inte gjort så mycket, åkte hem runt åtta så sen har jag ätit och inget annars. Snart ska jag sova, trött haha. Aa fredag imorgon dåå!

Likes

Comments

Ska fotografering imorgon och behöver klädhjälp. Vet inte vad jag ska ha på mig. Ni har ju sett outfits så ni vet ju lite vad jag har. Orkar inte att jag inte vet vad jag ska ha! Help me!
 
 
 

Likes

Comments

Likes

Comments

 
God morgon! Fortfarande ont från igår. Kände att jag kanske har tränat för hårt, men så hårt tränade jag inte. Iallafall så ska jag iväg till skolan om ca 20 minuter så måste byta om nu och fixa mig. Idag ska jag inte träna efteråt. Ska plugga, bara ta det lugnt. Slutar halv fyra idag. Otagg.se. 
 

Likes

Comments

inte så seriösa bilder haha som ni kanske ser. Iallafall så var jag helt slut efter idag. Vi startade med ett fyspass som höll på i en timme ungefär. Sen skulle vi spela i en timme. jag fick sjukt ont i magen och halsen, började må illa. Så irriterande eftersom jag var taggad på att träna idag. Sen så har jag ont i mitt men, blev gråtfärdig. Låter som en mes I know, men det gjorde verkligen ont. Det var inte min dag idag. 
 

Likes

CommentsEftersom frågorna om mitt rum, garderob och allt föll in vecka efter vecka eller varje frågestund ungefär. Så nu tänkte jag att jag passar på lite smått och visa lite, inte allt. Utan liten del av garderoben, lite av rummet osv. Så enjoy!

Likes

Comments


webcam bild. Ska visa bättre bilder när det är städat eftersom denna frågan är efterfrågad om jag kan visa min garderob. Så kommer visa lite av den och då större delar. Svårt att beskriva. Wait and see!

Likes

Comments

 
Good morning! Hey guys! ska strax sticka till skolan och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag har inte lång dag idag så ska hem och städa efteråt. Därefter kommer jag träna. Men ska försöka blogga i mellanåt. Iallafall så är jag sjukt trött och har legat i sängen och kollat olika tumblrs. Hittade massvis med bilder för/till bloggen. Så watch out!!

Likes

Comments

 
Heeey guys! Sorry hann verkligen inte blogga idag. Iallafall så stack jag iväg idag till skolan och vi fick vårat schema (hade inte fått det förens nu alltså). Dem har ändrat så jag slutar 14.20 på fredagaaaar. Jag dog lite där. Haha, sen har jag riktigt grymma luncher så hinner sticka iväg någonstans ifall jag vill. 
 
Har tränat nu i två timmar hade fystest också. Haha sämsta ever. Jag fick väl hyfsat och sen hade jag tennis precis efter så mina ben var döda. Hade gymnastik innan inte direkt innan men aa och då hade vi löpning också så det var lite sådär. Så tänkte jag gymma efter men det orkade jag inte. Nu ska jag äta nått och sen ska jag sova. Byebye!!

Likes

Comments