Drar till landet över helgen. Tar med kameran så lär bli lite bilder om vädret är alright. Jaaa, nu drar jag sees!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 
ser lite efterbliven ut på bilderna men aa. Iallafall så åkte jag in direkt till stan typ efter skolan. Då träffade jag massa människor och bland annat Julia och Maja. Vi snackade typ och fika lite osv. Annars har jag väl inte gjort så mycket, åkte hem runt åtta så sen har jag ätit och inget annars. Snart ska jag sova, trött haha. Aa fredag imorgon dåå!

Likes

Comments

Ska fotografering imorgon och behöver klädhjälp. Vet inte vad jag ska ha på mig. Ni har ju sett outfits så ni vet ju lite vad jag har. Orkar inte att jag inte vet vad jag ska ha! Help me!
 
 
 

Likes

Comments

 
God morgon! Fortfarande ont från igår. Kände att jag kanske har tränat för hårt, men så hårt tränade jag inte. Iallafall så ska jag iväg till skolan om ca 20 minuter så måste byta om nu och fixa mig. Idag ska jag inte träna efteråt. Ska plugga, bara ta det lugnt. Slutar halv fyra idag. Otagg.se. 
 

Likes

Comments

inte så seriösa bilder haha som ni kanske ser. Iallafall så var jag helt slut efter idag. Vi startade med ett fyspass som höll på i en timme ungefär. Sen skulle vi spela i en timme. jag fick sjukt ont i magen och halsen, började må illa. Så irriterande eftersom jag var taggad på att träna idag. Sen så har jag ont i mitt men, blev gråtfärdig. Låter som en mes I know, men det gjorde verkligen ont. Det var inte min dag idag. 
 

Likes

Comments

Nouw Magazine