Denna helgen var det hummerhelg som många vet! Jag och familjen åt hummermiddag igår och det var riktigt gott. Älskar skaldjur och speciellt kräftor och hummer. Lite bilder ovan, nu ska jag plugga och kolla på x-factor!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 
Jag och mami tog en promenad förut och då passade vi på att ta en liten mysig fika. Jag tog en morotskaka och en latte. Det var lite blåsigt men man får passa på när det ändå är bra väder. Och ni som undrar använder jag mig av mitt 50mm objektiv när jag tar alla bilder till bloggen just nu! 

Likes

Comments

todays, converse, true religion jeans, belstaffjecket, a&f sweater and american vintage t-shirt
 
sista september! Tiden går banne med fort. Fem/sex veckor sedan jag började skolan. Det är sjukt. Min helg har blivit att jag har fått plugga, Skrev klart en labbrapport precis och sedan har jag en del att göra i ett SO arbete och lite svenska även då jag har arbete att jobba med. Nu ska jag återgå till mitt arbete sedan blir det hemfärd mot Göteborg!

Likes

Comments

 
Vaknade upp vid tolv idag, Man sover så sjukt gott på landet. Min säng är så mysig och skön också. Något också är att jag är aldrig hungrig här vilket är bra. Så på morgonen blev det att jag tog surdegsbröd med västerbotten ost och en kopp med thé. Mumma. ?

Likes

Comments

Arkivbild/archive picture
 
Hittade denna bilden från i våras, från mars april. Saknar mitt hår från denna tiden. Men funderar ändå på att klippa av mitt hår eftersom jag älskar angelica Blicks hår så sjuukt mycket, men vet inte om jag skulle passa i det? För jag gillar mitt långa hår...

Likes

Comments

Nouw Magazine