leather pants
något som jag själv tycker är väldigt snyggt både till fest/middagar men även till vardags. Möjligen inte för skola kanske men varför inte? Iallafall så har jag hittat lite budget alternativ på H&M, Zara osv. Ovan är dem som man drömmer om mer. 12000 känns inte jättekul att lägga på ett par skinnbyxor. Men letar just nu.. några tips?

Likes

Comments

 
god morgon kära!
 
Gick in och kolla och märkte att det inte gick att kommentera på bloggen så nu har det fixats, puhh. Men god morgon även. Ligger fortfarande i sängen som jag gentligen inte borde göra just nu. Ska in till stan idag med J oc H. Vi ska inte vara där länge men en stund. Nu ska ja käka, puss!

Likes

Comments

 
godmorgon! Första officiella lovdagen. Vaknade tidigt idag så kollade på en ny serie som snart ska börja på tv men dem har redan släppt fyra "episodes" på nätet. Fan vad tråkigt väder det ska vara då. Regn, snö, blåsigt och tråkigt. Man blir deppig av det. Men ska snart in och mysa med mina favisar. Härlig måndag!

Likes

Comments

 
Vad har jag gjort idag? Jag mötte upp min kära vän Jerrica och vi åkte till stan. Så vi gick runt och prata och myste. Sen gick vi och åt sushi på Super Sushi. Sen träffa vi Hilda en stund och vad gjort vi, kolla på kläder på nätet haha. Sen har jag haft en supergo kväll hemma framför teven. Imorgon börjar "lovet". Uppdaterar mer om min vecka imorgon, kram!

Likes

Comments

ny design! Hoppas ni gillar det! Jag ville ha simpelt, och den andra var lite halvt... något som jag inte gillade. Denna ska jag ha nu. Men accepterar gärna åsikter från erat perspektiv. Så tumme upp eller ner?

Likes

Comments

Nouw Magazine