Hela gårdagen efter skolan så pluggade jag verkligen sönder. Jag gjorde klart en rapport som skulle vara inlämnad idag. Kanske blir att jag ska plugga idag mer, osäkert än så länge, men troligen. Annars då? Det är fredag och 1:a december imorgon. Det är sjukt vad tiden går fort. Hela höstterminen bara försvinner. Bra men dåligt också. Iaf så äter jag pepparkakor (lite juligt sådär) och väntar på Sara ska ringa. Kraam!

Likes

Comments

Mode
nolitajeans, primes,snootjacka och raben salonerblus.
 
Är hur trött som helst verkligen, kom hem från skolan för en halvtimme sen. Sedan fick jag ut och tog bilder eftersom har fått önskemål om mer outfitbilder. Fick tillbaka mitt prov i matte som typ har varit det bästa på hela terminen så är så fett glad nu. Påtal om skolan också. Ska göra min labrapport nu och lite annat som måste göras.

Likes

Comments

Q/A
Vad har du för tips för att bli mer peppad inför träningen och så?
Jag brukar själv ha peppmusik, housemusik mer. Sedan att ha mål, sätt mål för träningen så att det inte blir att man bara tränar och tränar och inte har några mål att sikta mot, satsta mot så att säga, lycka till! :)
 
Skulle du kunna skriva lite mer om träning? uppskattas väldigt mycket!
Åh vad kul att höra! Jo, absolut kan jag göra det. Ska det vara kost eller mer träningstyps.. aa typ "magövningar" "rumpövningar" osv.?

Plattar du håret?
Nej jag har platt som "standard" haha.

Funderar du på att klippa ditt hår kortare?
Jag har ju det, men tror också att det är så många som har sett mig i långt i så lång tid att dem känner att jag ska klippa det typ, men jag funderar på att göra det 2013..

Hur gjorde du för att få över 500 followers på bloglovin'
I början av bloggen gjorde jag bloglovin'byten vilken är så löjligt haha. Men det gjorde jag typ 150-200 ingen aning. Sen vet jag inte hur jag fick mer, men . Är sjukt glad för det, thank you all! ?

Läser folk i din skola din blogg?
Vad jag vet så ja. Många av mina girls i min klass, men också typ några äldre tror jag (av dem jag umgås med typ). Sen kanske några övriga, don't know.

Varför har du så mycket märken?
Antar att du menar märkeskläder? Alltså det är att jag bryr mig inte hur mycket som helst om märken, lite gör jag men det gör dem flesta. Själv älskar jag att köpa kläder som på H&M, Zara, Bikbok, Gina osv. men mycket saker som jeans, jackor, skor brukar jag köpa märke eller vad man säger för att det brukar vara bättre kvalité. Köpte ett par byxor från Zara som gick sönder efter 2 användningar så that's one reason..
 

Vad kostar en American Vintage t-shirt? tacksam för svar!
En kortärmad kostar 449 eller 499 tror jag. :)

Är det svårt med Photoshop?
Personligen tycker jag inte det, men när jag för första gången fick det fattade jag zero. Så förstår ni som inte fattar.. hehe.

Var köpte du din vita byrå i ditt rum? 
Ikea!! :D
 
 
Tips på var man kan köpa snygga träningskläder?
Ehm, jag köper på stadium bland annat. Har ingen större koll bland träningskläder. 

Är du en go tjej?
Hahaa.. fråga nån jag känner istället! :)
 
Gör du några länkbyten eller headers till dina läsare?
Jag gör endast headers till bekanta.. men inte för tillfället annars :/, det beror på vem det är osv. :)
 
Har du något husdjur?
Kitty! (cat)
 
Drömresa?
Resa runt hela USA! Men också till Sydamerika! 
 
Vilka killar tycker du i din skola är snyggast av dem som går i åttan?
- haha..
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

Vardag
 
Goodmorn' hola, heh! Ska dra och simma nu. En tur med skolan. Inte jättetaggad, men vafan, jag måste för betygen. Och man får lite fri tid från skolan, as well. Så ska dra om tio, och är inte klar så blev en update bra, bloggar bra senare, puss!

Likes

Comments

Nouw Magazine

.. and I love it! ?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

tja! Hur mörkt som helst ute, så när klockan var strax efter sex kände jag bara, wää. Haha. Iaf så ska jag till skolan nu, slutar hyfsat tidigt, har matteprov, I hope it go well :) 

Likes

Comments

99:- spänn på hm, fett värt!

Likes

Comments

Fick reda på idag att jag kom med i fysgruppen. Det fanns 6 platser och jag fick en av dem, wee. Så nu ett extra pass i veckan med träning. Fett! Man blir taggad av träning så det är la bra. Jag får ganska mycket frågor om hur jag håller uppe typ humöret, suget för träningen. Det är inte alltid jag känner att jag vill träna utan jag gör det ändå. Men att ha peppande musik och hitta en bild på en kropp du vill sträva mot, du kan inte se ut exakt som någon annan för alla har olika kroppstyper. 
 
 

Likes

Comments

god morgon! seg som en råtta är jag. Det är hur mörkt som helst ute, regnar och det är sjukt kallt. Känner verkligen peppen för att gå ut nu. I allafall ska jag iväg snart, börjar om typ 40 min så det är la ok. 
 
Men har precis käkat, ska fixa i ordning mig snabbt. Längtar som tusan till VS fashion show. Brukar alltid kolla på Youtube, men det har inte kommit ett "helt" klipp än så väntar till den 4:e då det sänds i USA! Dock är  jag väldigt depp eftersom jag inte fick gå på SHW, fan. Såg alla som la ut bilder på insta, facebook, bloggar och allt. Fett, men jag var inte där så då blev det inte lika fett. 
 
 

hittade en sjukt gammal bild på mina pinglor med andreas, wää! ?

Likes

Comments

Likes

Comments

 
Tja! Sov hos Amanda två kvällar i rad. Igår så fixade vi oss lite, sen stack vi ut och aa, var ute typ. Så var ganska trött idag. Stack hem och plugga direkt efter, då amanda skulle träna men var för trött för, haha. Iallafall.. sen i fredags så tog vi det lungt bara, värd men ovärd helg! Kram
 

Likes

Comments

hemma! Var nyss på terminalen, tog bussen från amanda och sen köpte jag lite kaffe för att piggna upp. Som sagt så kom jag hem för typ en halvtimme sedan. Ska plugga lite nu för känner att det är lite behövligt. Berättar mer om helgen senare, puss!
 

juicy/primes/belstaffjacka/fioruccipåse/rabensalonersjal

Likes

Comments

God morgon! Fredag, fredag, fredag.. woop! Som sagt så är inte planerna satta än, men berättar mer när jag vet. Snart ska jag iallafall till skolan, har ingen lng dag så det är rätt soft. Men planerna efter skolan är att dra till stan och kolla, då vi inte hann mycket förra gången (jag and amanda). Ska visa upp den nya tröjan later, kram!
 
gosiga julpyntningen på NK, har ni sett den??

Likes

Comments