Hoppas ni har det bra hemma i Sverige! Har det riktigt bra här! Solen skiner och det är sjukt varmt och skönt. Tänkte bara ploppa in ett snabbt inlägg och jag önskar er en härlig nyårsafton! Puss.
 
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag
 
Ciao! Internet har legat nere så har inte kunnat blogga från telefonen. Vet inte varför man vad kan man göra. Iallafall så är livet här nere väldigt bra, solen har legat uppe i himlen och det har varit möjligt att sola, wee. Idag var vi på båttur runt ön därav snorklat och fiskat (bilder kommer!!). Det har varit runt 30-35 grader varje dag, soft. Imorgon ska det dock bli lite sämre så då tar vi det väl lugnt. Saknar alla där hemma väldigt mycket.
 
Ska försöka mobilblogga om det går men.. om ni har frågor så får ni gärna ställa dem! Hoppas ni såg frågorna i förra inlägget här. puss!

Likes

Comments

Mode
 
bags
Har fått önskemål om detta så jag tänkte att jag kunde fixa ett inlägg om detta! Så här kommer ett tips med snygga väskor. Kram!

Likes

Comments

Q/A
Gör du bloggdesigner?:) 
Jag gör inga designs för tillfället men det kan bli att jag börjar med det til 2013, beror på mest om hur mycket jag har i skolan osv. Men isf kommer det inte bli gratis..
Vart redigerar du dina bilder? 
Jag redigerar oftast bilder i Picmonkey eller Photoshop men eftersom Picmonkey har börjat ta betalt så använder jag inte det längre..
Hur gör du din design, program osv. 
Jag använder mig av Photoshop.
Vilka bloggar följer du? 
jag följer sjukt många bloggar men fixar ett helt inlägg om detta promise!!
as ball blogg !!
Tack det glädjer mig stort!
Vad heter modellen och färgen på din belstaff jacka? Vart har du köpt den och vad kostade den? Såå fin! 
Modellen heter "Gangster" och jag köpte den på Guapa, kommer inte ihåg vad den kostade men det finns att kolla upp, tror jag. 
 

Vart har du köpt dina ljusrosa met byxor och vad kosta dom? 
Jag köpte dem på en provkollektionsak men har ingen större exakt aning vad dem kostade. 
Vart har du köpt din gråa nolita tröja och vad kosta den?
Samma som ovan men den finns på Nk och där vet jag att den kostar 1800.  
Älskar din blogg kramar
Tack going!! 
är du 98 eller 97? 
98!!
 

vart i göteborg bor du? 
Jag vill inte gå in på det men jag bor inte inne i stan.
vilken skola går du på?
-
kan du göra mer tränings inlägg?
Absolut, fixar det! Kan försöka fotografera eller filma om jag tränar i Vietnam med Maja!
Kan du visa ditt rum ? 
Hade tänkt att göra det när jag har fått ordning det helt och hållet, ska fixa lampa, säng och lite småsaker.
kraaaam älskar din blogg ?
Taack! Det glädjer mig riktigt mycket! 
 
 

Likes

Comments

Nouw Magazine

Ciao! Idag var vi uppe och skulle gå på marknaden här i Saigon. Det var nayz! Sen så har vi bara gått runt lite. Käkat på en fransk restaurang, sugen på lite variation.. men annars så är det riktigt lökigt här. Man är varm som fasiken, orkar inte gå typ. 29/30 grader på kvällen och 33/34 grader på dagen och morgonen. Helt sinnes! 
 
Snart ska jag och la familias gå och möta upp lite annat folk från sweden och vi ska ta en drink eller käka tror jag. Låter soft! Imorgon drar vi till Phu Quoc, längtar!
 
 
 
 
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen så är vi framme i Saigon. Det är sjukt varmt och det är kväll, klockan är nio. Sitter på restaurangen och inväntar middagen. Härlig start på resan!

Likes

Comments

Snart drar jag mot flygplatsen. Känns riktigt bra. Har packat klart allt. Var och köpte lite nödvändiga saker som är bra att ha med på planet. Jobbigt att ha mensen men vafan lixsom. Köpte två tidningar också så det är bra. Håller på att fixa låtar också som jag kan lyssna på. Dock vet inte jag om jag kan lyssna på mobilen hela tiden eftersom det drar så sjukt mycket batteri. Längtar tills imorgon då vid fem/sex tiden så är jag framme på hotellet och kan pusta ut.. kommer mellanlanda i amsterdam och i Malaysia. Nu drar jag snart! Ciao!
 
Jag önskar alla god jul och gott nytt år iallafall. Ni är så underbara! Hoppas ni är lika underbara nästa år eller ännu bättre kanske? Iallafall så har jag försökt fixa lite inlägg inför resan. 
 

Likes

Comments

 
God jul alla fina läsare! Önskar er en riktig toppen julvecka och helg. Kyss

Likes

Comments

sämsta bilden, men håller på att packa. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Kläder och saker överallt. Snart kommer lilla släkten över för middag eftersom vi inte kommer kunna fira något imorgon. 

Likes

Comments

 
God morgon goa! Mitt rum ser nästan värre ut nu, denna bilden är från igårkväll. Packar för fullt nu, åker ju imorgon. Iallafall så får jag se om jag kanske åker in till stan och gör nått, vill passa nu innan jag åker. Åh det kommer bli så bra! 

Likes

Comments

Likes

Comments

Känns som om jag har frågestund hela tiden men tycker det är bra att ni får lite att tycka och kanske fråga om något i bloggen. Speciellt nu innan jul tänkte jag att det vore bra! Så nu har ni chansen innan jag reser bort. 
 
 

Likes

Comments

 
Nu när jag åker iväg kommer jag och tänka på vad vill ni att jag ska blogga om? Har internet på hotellet men jag vet inte om jag kommer hinna blogga eftersom jag kommer vara upptagen mycket med att vara allmänt att vara utomlands. Så önskemål?

Likes

Comments