Har precis slutat och är påväg hem, kanske lite plugg eller någon film.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hey! Jag har fått frågor om när jag ska svara och jag tänkte antingen fredag eller lördag, beror på för jag ska se om jag kan göra det med någon budd som ställer frågorna så svarar jag typ. Hoppas detta låter bra! Sen avslutas shoutouttävlingen på söndag! Och jag har ca 1000 followers ifall någon undrar för tävlingen. 
 

Likes

Comments

God morgon! Tog en morgondusch för jag var så trött idag.. men nu pigg som en mört. Mami hade gjort en god macka när jag kom till köket och té, gotti. 
 
Snart ska jag iväg mot skolan, har inte en så värst sen dag, slutar vid tre. Då ska jag hem och plugga lite och sen blir det att jag ska iväg till filmfestivalen. Ska se två filmer idag. Sedan ska jag även försöka planera helgen lite smått, funfun
 
via we?it

Likes

Comments

Nu på sista tiden (2-3 veckorna) har jag blivit otroligt trött. Sittar och pluggar varenda kväll och dem kvällar jag inte pluggar är jag ännu tröttare. Vill skriva ut lite.. känner bara för det. Iallafall så orkar jag inte med när man slutar vid fyra och sen ska plugga på det, vilken kombo. Man kör ju skola in och och skola ut. No life typ. Inte så att jag hatar skolan, är taggad på den men det blir så mycket. Mycket hela tiden. Jag blir så upptagen hela tiden, träning, plugg, plugg, sova, äta, äta, andas, blinka. xd haha, får ingen fritid, alls. Nej men förstår bara inte.. varför jag är så trött. Meningen med detta inlägg var att ta ner på antalet timmar för man jobbar bättre hemma, tycker jag personligen än i skolan.  Sen att jag är såå trött. Haha meningslöst, säkert bara jag som tycker det, nu snart är det helg! 
 
Nu ska jag sova, god natt. Läsare, ni är underbara! Pusss
 

Likes

Comments

Tjaa! När jag slutade vid fyra så tog jag bussen in till stan och mötte upp Anja och Emelie. Vi gick runt lite och prata. Sen bestämde vi oss för en fika och det var cosy! Sen när vi suttit i typ två timmar? Så stack jag hem för jag skulle träna då. Träningen gick brabra! Körde mycket bål, ben och armar. Feels good! Nu har jag precis käkat lite mat och ska duscha sen är det tv vid tio, mys och puss på er!
 
fisksoppa m. bröd och water

Likes

Comments

Ska skriva vad jag gjort sen mer, men är iallafall påväg till gymet, ska ha styrka i en timme. Är trött men känner ändå att jag vill träna. Hörs senare kyss

Likes

Comments

Nouw Magazine