Har precis slutat och är påväg hem, kanske lite plugg eller någon film.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hey! Jag har fått frågor om när jag ska svara och jag tänkte antingen fredag eller lördag, beror på för jag ska se om jag kan göra det med någon budd som ställer frågorna så svarar jag typ. Hoppas detta låter bra! Sen avslutas shoutouttävlingen på söndag! Och jag har ca 1000 followers ifall någon undrar för tävlingen. 
 

Likes

Comments

Vardag
God morgon! Tog en morgondusch för jag var så trött idag.. men nu pigg som en mört. Mami hade gjort en god macka när jag kom till köket och té, gotti. 
 
Snart ska jag iväg mot skolan, har inte en så värst sen dag, slutar vid tre. Då ska jag hem och plugga lite och sen blir det att jag ska iväg till filmfestivalen. Ska se två filmer idag. Sedan ska jag även försöka planera helgen lite smått, funfun
 
via we?it

Likes

Comments

Deeper thoughts
Nu på sista tiden (2-3 veckorna) har jag blivit otroligt trött. Sittar och pluggar varenda kväll och dem kvällar jag inte pluggar är jag ännu tröttare. Vill skriva ut lite.. känner bara för det. Iallafall så orkar jag inte med när man slutar vid fyra och sen ska plugga på det, vilken kombo. Man kör ju skola in och och skola ut. No life typ. Inte så att jag hatar skolan, är taggad på den men det blir så mycket. Mycket hela tiden. Jag blir så upptagen hela tiden, träning, plugg, plugg, sova, äta, äta, andas, blinka. xd haha, får ingen fritid, alls. Nej men förstår bara inte.. varför jag är så trött. Meningen med detta inlägg var att ta ner på antalet timmar för man jobbar bättre hemma, tycker jag personligen än i skolan.  Sen att jag är såå trött. Haha meningslöst, säkert bara jag som tycker det, nu snart är det helg! 
 
Nu ska jag sova, god natt. Läsare, ni är underbara! Pusss
 

Likes

Comments

Vardag
Tjaa! När jag slutade vid fyra så tog jag bussen in till stan och mötte upp Anja och Emelie. Vi gick runt lite och prata. Sen bestämde vi oss för en fika och det var cosy! Sen när vi suttit i typ två timmar? Så stack jag hem för jag skulle träna då. Träningen gick brabra! Körde mycket bål, ben och armar. Feels good! Nu har jag precis käkat lite mat och ska duscha sen är det tv vid tio, mys och puss på er!
 
fisksoppa m. bröd och water

Likes

Comments

Ska skriva vad jag gjort sen mer, men är iallafall påväg till gymet, ska ha styrka i en timme. Är trött men känner ändå att jag vill träna. Hörs senare kyss

Likes

Comments

Nouw Magazine

Sitter i skolan och haft förhör i engelska precis, snart ska jag ha målpass(elevensval).. Längtar tills jag slutar är så trött, haha. Iallafall ska jag in till stan direkt, puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God morgon huns! Förlåt för the language men är så jäävla trött idag. Vet inte vad som händer just nu. Jag bara är trött men det är för jag sitter uppe så länge med plugget varje dag, dock var jag fri från det igår. Satte mig och kolla Top Model (senaste) för jag missade det i måndags.. 
 
Iallafall idag då, slutar klockan halv fyra vilket är lite segt men ska in till stan för att träffa Anja efter skolan, vi ska väl fika och ha lite cossy. Jaa, det var la det, nej just det ska också ha styrkepass ikväll, har hoppat över dem senaste två passen för jag varit sjuk och för mycket plugg, så är tagg på den nu! Åh känns ändå som en bra dag förutom min trötthet. Puss!
 
 

Likes

Comments

Enkelt, hehe. Länkar en eller två av dem som kommenterar. Du måste kommentera ditt instagramnamn och helt att du har en blogg men är inte ett måste. Men kommentera även också varför du vill att jag ska shoutouta just dig! Puss
 
 

Likes

Comments

Sitter och bara kollar lite bloggar. Håller på att planera upp vilka frågor som ska ske i en videoblogg och vilka som ska vara i skriftform. Iallafall så åkte jag direkt till stan och köpte present till Mandy som fyller år idag! Så i skolan köpte vi kladdkaka och ljus, sjöng osv. Lite kul sådär.. annars då? Jag gör inte så mycket ska sova om en halvtimme har jag bestämt för jag la mig halv ett och gick upp vid sex så är svintrött.. :(
 

Likes

Comments

Custommadeblus, hmbandeau, RaeRjeans, primes och Jofamajacka. 

Likes

Comments

God morgon finisar! Tänkte att jag skulle gått upp strax efter sex men var alldeles för trött för det. Blev väldigt sent igår med skolarbetet. Iallafall så ska jag snabbt upp nu och byta om och sen sticka iväg till skolan. Min bebis fyller också år idag så grattis, puss!
 

Likes

Comments

 
Sitter och gör klart detr sista i meteorologin som ska vara klart idag så fixar klart detta. Annars har jag kollat ett program om hur hjärnan fungerar i två timmar (!!). Är så trött. Tror jags somnade för skulle kolla Top Model men vaknade kvart i tio, hahaa... där slutar meningen.
 
 Och vill även säga att det är sjukt kul hur mycket frågor det rullar in, keep goin! ?

Likes

Comments

dröm
 
 
 

Likes

Comments

Jävlar vilken pose men jajaa..

Hunkydorytröja, RaeRjeans, armbandsmix, Liebeskindbälte, primes och min jofamajacka

Likes

Comments