Nu är jag äntligen klar, kanske blir ett PLL avsnitt after all? hehe.. Imorgon är det ju fredag också och helg. Vet inte riktigt vad som kommer hända, ska kolla på presenter också. Ska bli ett inlägg om vad jag skulle önska mig och allt sånt. Promise!  ?
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 
Förlåt för dålig bloggning dem senaste dagarna! Har varit väldigt trött och haft mycket och göra, sen känner jag att jag inte vill ha några dåliga kvalitétsinlägg så. Iallafall så har jag haft en hyfsat bra dag, varit en riktigt soft dag. Sen drog jag till träningen som gick hyfsat den med, lite fram och tillbaka med spelet. Sen till efterfysen då.. den gick galant (haha). 
 
Gjorde lite extra squats än väntat; 60 men gjorde mer.
Sidsitups och leg-up situps 3x15.
Hantlar; olika övningar.
+ ganska många mer, ska visa er!
 
Blus ? // Jofamajacka// Campomaggiväska //primes // Nolitajeans// 
 
Nu ska jag fortsätta med min analys som ska vara inne imorgon och om jag hinner med så blir det PLL som avslutning, puss!

Likes

Comments

En lite halvspontan bild från resan i julas. Åh saknar det så mycket! 
 
this is from our hotel..

Likes

Comments

(ska svara på resten av videofrågestunden!)
 
Du kanske har svarat på denna frågan förut, men vart gjorde du texten i din header? Photoshop?

Photoshop, that's the correct answer!! :)

 

vem är det bredvid dig??

Min käre broor! 

 

 
glappar dina låga primes?

Neej :o

 

Kan inte du visa dina nya primeboots, dom ser jätte fina ut. Kan du visa dom i ett inlägg och vart du har köpt dom? snälla. :)

Sure, I can!

 
Hej, hur känner du Nellie Johansson?? Och spelar du fortfarande tennis??:)) 
Hur går det för henne? Och tävlar du fortfarande??

Jag känner henne genom tennisen, vi går nu in the same club!  Haha ja det gör jag, har sagt det hur många gånger som helst.. haha. Det går riktigt bra för henne! Jag har tagit en paus av många olika anledningar..

 
kostar det att beställa en design av dig? :)

gör inga för tillfället, men ska kanske börja och då kommer det kosta en liten penning :)

 
Visste inte att du spelade fotboll?! Vilket lag spelar du i och hur länge har du spelat? 
puss din blogg äger!!

Har dock slutat detta var på gympan men vi kör ändå seriöst så hehe.. ehm men jag ska kanske börja spela igen, funderar på det. Men jag har gått i ca 6 och ett halvt år!

 

Haha, kul jag fyller också år om nio dagar. Därför tänkte jag fråga om vad du önskar dig? Vill ha lite tips :) kramkram

Jag önskar mig pengar bara till min resa hehe och sen småsaker som jag kan fixa ett inlägg om!! 

 

Hej! Ska beställa från deras hemsida senare idag, undrar bara om du tycker de är normala i storleken? För är så osäker på underdelen. 34 har jag alltid här hemma, men vet inte riktigt om xs eller s motsvarar det bäst. Tacksam för svar! Kram på dig!

Heej! Tror detta är inlägget om VS? Iaf så har jag XS på mina underdelar och sen varierar det på överdelarna. Men har annars har jag S/M på bandeau och på mina andra S/M också. Kommer inte ihåg min bh-bikini... 

 

kan inte du slänga upp nåt inlägg på lite olika tips hur man kan matcha en jeanskjol? kram

Sure I can fix that!

 

Ska du ha bloppis???!! Fin blogg! kram 

Funderar på det! Har massa kläder som jag inte använder och kan få nytta någon annanstans! 

 

Hej! Vill bara säga att jag blir så grymt inspirerad till att träna då jag läser din blogg :) 

Då jag gör vissa muskelövningar (t.ex. situps och plankan) så kan det i bland börja ta ont i ryggen :o Har ingen aning varför för jag ligger på rätt sätt och gör övningarna rätt! Vet du varför det tar ont i ryggen? Min kompis sa att det kan va så att jag anstränger fel muskler men jag har ingen aning...

Jag har själv känt att det kan ta i ryggen när jag gör plankan men det kan vara att du svankar för mycket eller att du har fel position. Om det inte hjälper så skippa dem för du får ABSOLUT inte skada dig.. 

 

 


Likes

Comments

Hallå! Tänkte bara dra ett inlägg här på kvällen runt halv tolv så. Är så sjukt trött så ska sova nu. Hatar att ha ont i kroppen, speciellt skador eller träningsvärk dagen efter eller ont i lederna. Men känns gött ändå för det visar att man jobbat hårt. 
 
Har tänkte jäkligt mycket på en sak. Om att alla som läser bloggar, alla läsare.. om hur dem tror vi (okej inte ego nu) men om hur vi har sådanna perfekta liv typ. Att "åh ditt liv verkar så perfekt""åh vill vara som du" osv. 
 
Allt det man skriver i bloggen låter kanske perfekt men ingen har ett perfekt liv. Jag har inget perfekt liv. Jg har svackor, jag är inte perfekt, jag har ont. jag gråter. jag har känslor, jag är en helt vanlig människa som har en blogg. Punkt. Visst att folk tycker om min blogg inte vet jag, men vad som visas på statistiken så ouioui!
 
Men vill bara berätta att alla är människor och det är inte så stor skillnad mellan oss, alla är annorlunda, sure thang, men ville bara berätta att alla vi människor är inte helt perfekta alltså. Just gonna tell you. 
 
 
 
Sen har jag också tänkt på att detta året ska bli det fetaste året. Ska förbättra mig, ha det bra, skratta, leva, resa, äta, sova, ha kul. Har planerat in lite saker som ska hända, sen osäkert med vissa men .
 
- England i tre veckor med Terre. Vilket förhoppningsvis ska bli fett. Om det blir bra människor, värdefamilj och väder. 
 
- Bieber då, konserten i april? mars? april tror jag! Och jag ska förmodligen gå på den. 
 
- Min födelsedag om nio, snart åtta dagar. Är taggad till tusen. Inte så mycket att fira mer än att jag blir ett år äldre..
 
- Alla konserter, kanske blir John Legend till juni/juli, övriga konserter som blir. Summerburst med!
 
- Sommaren överuhuvudtaget 
 
- andra resor. 
 
Har järnsläpp, men har säkert massa andra saker som kommer ske, så detta året och sommaren och allt ska bli riktigt bra. ?

Likes

Comments

Nouw Magazine