Jag vill be om ursäkt för min dåliga uppdatering på bloggen, men igår när jag skulle ladda upp videon så slutade internet att fungera, det blev sjukt mycket långsammare.. så när jag kommer hem imorgon på förmiddagen så ska det bli mycket bättre bloggning, ni ska få massa bilder och så. Men så länge så ska jag försöka fixa lite. Nu  har jag en dator som jag fixat fram men har inga bilder typ hehe. Annars så är livet här på landet riktigt bra, lite långtråkigt men ska vara hemma nu hela lovet vilket känns gött. Det har varit sol hela dagen så har legat och solat, nice.
 
Kommer upp massa trevligt nu till kvällen, poss
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har fått ett antal frågor kring var jag köpte dessa primsen och vad dem kostade osv.
 

Jag köpte mina på Tara för 2999:- 

Likes

Comments

Tips

Jag, Amanda och Maja hade tänkt att göra en video. Så under timme får ni chansen att ställa vilka frågor som helst och vi ska svara på dessa. Det kan vara om varandra eller vad som helst så kör på!

Likes

Comments

Nouw Magazine

Ligger i sängen, jag och Amanda ska ut och ta en promme till havet, åh mys

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har legat i sängen hela dagen, varit ute och grillat och haft det mysigt.. Nu ser vi på Monte Carlo och myser igen. Love

Likes

Comments

Nu har vi äntligen upp och jag och baby ska snart ut på promenad nu, det är riktigt mysigt väder och solen skiner.. Och det plusgrader, gött

Likes

Comments

Nu har jag precis packat klart och ska dra och hämta Amanda och sen drar vi mot Orust! Tar med både kamera och dator, men ska blogga så mycket jag kan det lovar jag. Kyss!
 

Likes

Comments

Jag har fått önskemål om vad jag använder för smink. Så här får ni en inblick av det!

Likes

Comments