Vardag
Åh saknar värmen så jag vill dö. Alla härliga dagar, maten, värmen, kulturen, vietnam i sig. ÅH

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mode
Idag har det varit väldigt trökigt väder, ni frågar ju hur jag tänker när jag stylar och jag gör det oftast efter vad för typ av väder det är sen också hur jag känner mig. Sen fick önskemål om att visa mitt hår, hur det blev och på bilderna ser ni.
 

Raben Saloner klänning // Raben Saloner väst // Hunkykofta // Belstaff jacka // Campomaggi väska // Primes

Likes

Comments

 
Hittade riktigt inspirerande bilder när jag searchade runt härom dagen på streetstyle. Tyckte dessa bilder var inspirerande på olika sätt, olika stilar, kvinnor och tjejer som kan sin stil, som kan inspirera andra. 

Likes

Comments

Q/A
älskar linnet! vart är det ifrån?
Vart kommer alla skor ifrån? :)
ibland får jag panik på er seriöst..
 
 
Solar du solarium? Hugggzz
solar ibland för att får lite färg men sist var väl för några månader sen när jag kom hem från vietnam så det var ett tag sen. 
 
Vad använder du för shampoo, balsam, hårprofukter för ditt hår? Gaaalet fin!

Likes

Comments

Vardag
Slutar ett//Valborg idag//mys med vänner//lovely

Likes

Comments

Vardag
1. Dagens första lektion började med musik, jag är så omusikalisk som man kan bli, men klarade att spela den biten jag skall spela när vi ska presentera det vi gjort. 
 
2. En snabb dagens; Dr.denimbyxorna på som är en favorit i garderoben matchade jag med min svarta hunkydorykofta och min campomaggiväska. 
 
3. Jag var hos frissan idag. Både slingade och klippte mig. Fick fråga om var och det gör jag hos Tor & Freja vid Dom. Iallafall blev det bra, fräscht och lite nytt. Kan visa bilder om ni så önsker, hihi. 
 
Och till nu så ska jag plugga lite, vill inte sitta imorgon på valborg så det ska bli bra. Ska försöka blogga när jag är klar. 

Likes

Comments

Mode
 
summerlove
Tänkte tipsa er om hur man kan klä sig på valborg eller kanske för en tjejkväll, middag (outfiten mer åt höger) etc. Vårigt  och somrigt. Klicka på bilden för att se var allt kommer ifrån

Likes

Comments

Nouw Magazine