paus på starbucks efter timmar med shopping
Vid Savile Row utanför A&F
Lite nytt :))
På tåget hem!!
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta är en repost från ett inlägg jag har gjort förut om lite goingar i kära Göteborg! 
 
Da Matteo är ett litet café som finns på två ställen varav vad jag vet.. Dem har väldigt gott kaffe och god varm choklad. Sen har dem sjukt goda mackor. Det ena stället har surdegsbröd för det ligger vid rosteriet precis och det andra har mer pizzamackor och lite surdeg också men mer utval. Jag själv älskar detta stället för det är mysigt och  har väldigt gott och bra utval av saker. Prisklassen ligger väl ganska ok. Tror en latte kostar 35? Så det är mellan och bra kvalité!!
 

Ligger i Viktoriapassagen och på Magazinsgatan

 
 
 
Bar Centro & Bar Italia är två bra ställen, italienskt kaffe som är väldigt gott, ligger som ovan inte heller i så dyr prisklass. Finns mackor, kakor, varm choklad och på Bar Italia så finns det även italiensk glass på sommarn.  Det ena ligger i Linné och det andra ligger på Kyrkogatan strax bredvid NK. 
 
 
 
 
Sen finns såsom Espresso House (EH), Le Pain Francais, Condeco etc. Som finns överallt. 
 
Butiques then..
 
Arkaden har väldigt många affärer såsom Zara, Tara, Raglady,Topshop,D.O, Mango osv. Den ligger vid brunnsparken/NK. Ett minivaruhus typ med bra butiker.
 
 
 
 
NK som även finns i Stockholm dock mycket mycket mindre, men ändå hyffsat bra. Massa butiker, blandade prisklasser. Ligger bredvid Arkaden (på bilden är det till höger om arkaden). 
 
Fiorucci ligger i Grandpassagen. Märken som RaRe, Dr. Denim, Primeboots, Nolita, Belstaff, Cycle, American Vintage, Hunkydory, Ida Sjöstedt, Juicy Couture osv. Ligger på Vallgatan 36. Bra butik med bra kläder, sköna människor som jobbar där!
 
Grace Göteborg ligger precis bredvid NK och vid Bar Centro. Lite mer Italienska märken. Nolita, RaRe, Mauro Griffoni, Chloé, Current & Elliot, Dondup, Custommade, American Vintage etc. Också trevlig personal och mysig butik. 

Kyrkogatan 31

 

 
 
 
Guapa/W19 som ligger i Vasa (om man tar trean till Vasa Viktoria så finner du den precis bredvid har ett stort utval med Italienska kläder. Både för dam och herr (& barn). Om man ska förklara stilen som finns där är mer unikt, handplockat, svårburna kläder som man måste kunna styla för att det ska kunna se bra ut typ, så svårt att förklara, men det är ganska svårbruna kläder (om man bortser från American Vintage osv.). En del av det jag hittar där gillar jag väldigt mycket men en del är inte alls min stil. Dem har märken som Nolita, RaRe, Raben Saloner, American Vintage, Religion,  Dondup, Muuba. 
 
 
 
 
Dessa är dem butikerna som ligger mer inne i stan visst det finns upp mot avenyn, Linné, Haga osv. Men om man inte varit i Göteborg så är det ganska bra och ha en det inom en radie så att säga. 
 
 

Likes

Comments

Här är en jeanskjol som jag har gjort själv i slöjden. Innan var det bara ett par stora jeans i storlek 30? Så jag fixade och dona och vet inte riktigt vad jag gjorde men tänkte "vafan kan gå fel?".. blev inte helt rakt och så men ändå rätt fin. Haft den några gånger. Vad tycker ni? 
 

Likes

Comments

 
Bloggar mer om dagen (gårdagen) imorgon! Kom hem runt elva för vi bytte familj idag så det blev lite krångel, iallafall så var dagen bra! Shopping hela dagen, fick med mig lite saker hem, skall även iväg imorgon också! Underbart! Visar bilder och allt imorgon, puss
 

Likes

Comments

Nouw Magazine

Jaaj! Äntligen fredag, skolan är över för veckan, nu är det London imorgon, shoppingshopping! Iallafall så var det kul idag förutom att jag typ har feber eller något för hade så fruktansvärt ont i huvudet sedan jag vaknade upp i morse men mår bättre nu som tur! På morgonen hade vi lektioner och sedan mot eftermiddagen drog vi till ett shoppingcenter men jag köpte inget sparar för imorgon. Åh iih vad jag är taggad för morgondagen. Snart skall vi ut och ha någon grej, vill vara hemma och sova hela kvällen:/
 
:))
 
 

Likes

Comments

zarashorts//Religon//Hunkydorykofta//Belstaff//Campomaggiväska//converse
 

Likes

Comments

1. Longchamp // Köpt i Stockholm i Longchamp butiken
2. Becksöndergaard // Köpt på Ragtime vid Magazinsgatan
3. Mulberry // No Idea.
4. Campomaggi // beställt från nätet.

Likes

Comments

Har du lärt dig mycket i skolan? Är det svårt?
- Jag lär mig dag för dag. Kunde en del innan men man lär sig saker som man inte lade så stor tyngd på innan. Grammatik, visst man lär sig grammatik i allmänhet hemma, men här lär man sig om hur man uttalar allting, hur man skall göra osv. Det är kul, men jobbigt på samma gång! Och svårt är det väl varierat. Vi har två olika typer av lektioner, eller två av det ena och två av det andra så sammanlagt fyra på en dag (1h/lektion). Den ena är då grammatiken och är pratdelen och den andra är den skriftliga delen. Jag tycker båda är bra, men skriva är roligare och mer avslappnat för den andra MÅSTE man vara så koncentrerad. Och fick fråga om om jag var i den bättre eller sämre och jag kom i den bättre :))
 
Har du lärt känna några nya sköna människor? :)
- Ja, det har jag! :)
 
Är det stränga regler? När måste ni tillexempel vara hemma?
- Det beror på nog lite vad man får för familj. Vi skall ha två hostfamilies, för den första blev sjukt osv. Iallafall den vi har nu är väldigt chill! Vi skall t.ex. vara hemma kl23 men vi kan komma hem 23.30 om det skulle vara så, men det är strängt med tider och sådant, men jo det är ganska strängt. Sen beror det nog på lite vad man gör det till också. Men jag tycker definitivt att jag och Therese försöker göra vår resa bjaa. 
 
Hos vem bor ni?Är det en bra/trevlig familj? Har dem barn,hur gamla isf? Vore kul med bild..ligger huset långt ifrån havet,ligger staden långt ifrån London?
- Vi bor just nu i en familj som har två små barn, en som är två och en som är fyra om jag inte minns fel. Söta kidds. Vet inte om jag får ta bilder på huset, men det är väldigt litet, men vi bor ju här bara förtillfället så.. men det blir väl bättre när vi skall flytta på fredag/lördag! Huset ligger 15/20min från havet som ligger vid stan! Det tar 2,3 timmar med tåg!
 
Har du planerat något du ska shoppa på lördag?
Ja, eller tar ganska mycket som det kommer tror jag, det är bäst! Men skall försöka mig in i Juicy butiken för nya juicybralls, sen VS of course sen tar jag det nog som det kommer tror jag! :)
 
Hur mycket kostar resan? :)
- Finns att hitta på hemsidan! :) (sts.se tror jag det är!)
 
 

Likes

Comments

 
 
  • RaRejeans
  • Nolitablus
  • Hunkytröja
  • Liebeskindbälte

Likes

Comments

 

Likes

Comments

'
Ni frågar alltid mig om olika tips på hur man skall träna olika delar på kroppen. Så tänkte dela med mig lite av några videos som jag själv kollat på och själv lärt och använt mig av. Det är Doutzen som är VS-modell. Alla önskar ju sig en Vskropp men jag tycker det är viktigast att man själv mår bra och har en hälsosamkropp. Så skit i att hon är modell utan använd er av övningarna för dem är bra! Tänk på att få en FIT kropp så kommer ni må bra! 

Likes

Comments