paus på starbucks efter timmar med shopping
Vid Savile Row utanför A&F
Lite nytt :))
På tåget hem!!
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta är en repost från ett inlägg jag har gjort förut om lite goingar i kära Göteborg! 
 
Da Matteo är ett litet café som finns på två ställen varav vad jag vet.. Dem har väldigt gott kaffe och god varm choklad. Sen har dem sjukt goda mackor. Det ena stället har surdegsbröd för det ligger vid rosteriet precis och det andra har mer pizzamackor och lite surdeg också men mer utval. Jag själv älskar detta stället för det är mysigt och  har väldigt gott och bra utval av saker. Prisklassen ligger väl ganska ok. Tror en latte kostar 35? Så det är mellan och bra kvalité!!
 

Ligger i Viktoriapassagen och på Magazinsgatan

 
 
 
Bar Centro & Bar Italia är två bra ställen, italienskt kaffe som är väldigt gott, ligger som ovan inte heller i så dyr prisklass. Finns mackor, kakor, varm choklad och på Bar Italia så finns det även italiensk glass på sommarn.  Det ena ligger i Linné och det andra ligger på Kyrkogatan strax bredvid NK. 
 
 
 
 
Sen finns såsom Espresso House (EH), Le Pain Francais, Condeco etc. Som finns överallt. 
 
Butiques then..
 
Arkaden har väldigt många affärer såsom Zara, Tara, Raglady,Topshop,D.O, Mango osv. Den ligger vid brunnsparken/NK. Ett minivaruhus typ med bra butiker.
 
 
 
 
NK som även finns i Stockholm dock mycket mycket mindre, men ändå hyffsat bra. Massa butiker, blandade prisklasser. Ligger bredvid Arkaden (på bilden är det till höger om arkaden). 
 
Fiorucci ligger i Grandpassagen. Märken som RaRe, Dr. Denim, Primeboots, Nolita, Belstaff, Cycle, American Vintage, Hunkydory, Ida Sjöstedt, Juicy Couture osv. Ligger på Vallgatan 36. Bra butik med bra kläder, sköna människor som jobbar där!
 
Grace Göteborg ligger precis bredvid NK och vid Bar Centro. Lite mer Italienska märken. Nolita, RaRe, Mauro Griffoni, Chloé, Current & Elliot, Dondup, Custommade, American Vintage etc. Också trevlig personal och mysig butik. 

Kyrkogatan 31

 

 
 
 
Guapa/W19 som ligger i Vasa (om man tar trean till Vasa Viktoria så finner du den precis bredvid har ett stort utval med Italienska kläder. Både för dam och herr (& barn). Om man ska förklara stilen som finns där är mer unikt, handplockat, svårburna kläder som man måste kunna styla för att det ska kunna se bra ut typ, så svårt att förklara, men det är ganska svårbruna kläder (om man bortser från American Vintage osv.). En del av det jag hittar där gillar jag väldigt mycket men en del är inte alls min stil. Dem har märken som Nolita, RaRe, Raben Saloner, American Vintage, Religion,  Dondup, Muuba. 
 
 
 
 
Dessa är dem butikerna som ligger mer inne i stan visst det finns upp mot avenyn, Linné, Haga osv. Men om man inte varit i Göteborg så är det ganska bra och ha en det inom en radie så att säga. 
 
 

Likes

Comments

Här är en jeanskjol som jag har gjort själv i slöjden. Innan var det bara ett par stora jeans i storlek 30? Så jag fixade och dona och vet inte riktigt vad jag gjorde men tänkte "vafan kan gå fel?".. blev inte helt rakt och så men ändå rätt fin. Haft den några gånger. Vad tycker ni? 
 

Likes

Comments

 
Bloggar mer om dagen (gårdagen) imorgon! Kom hem runt elva för vi bytte familj idag så det blev lite krångel, iallafall så var dagen bra! Shopping hela dagen, fick med mig lite saker hem, skall även iväg imorgon också! Underbart! Visar bilder och allt imorgon, puss
 

Likes

Comments

Nouw Magazine