Vardag

Är påväg till Karin och skall spendera kvällen där! Där väntar även lite fler!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Kan verkligen fatta att sommaren snart e över, att det är skola igen, ett år tills nästa period.. Åhh detta har gått såså fort, känns som jag inte hunnit med alls mycket, men har riktigt nice planer för nästa sommar! Så man har att se fram emot:))

Likes

Comments

Training

Vi har precis gjort klart världens goaste brownie och kollar på vänner! Mysväder!

Likes

Comments

Vardag

Igår så åkte vi först till ett berg där det e riktigt nice att bada vid. Så vi spenderade hela dagen där med massa. Sedan åkte jag och Karin till käringön och åt en riktigt god middag, chilla och njöt. När vi sedan var hemma igen åkte vi ut med gänget här på ö och hade det nice. En riktigt bra dag!

Det suger verkligen att inte ha internet här eftersom jag inte har tillgång till att fixa inlägg. Knappt fungerar på telefonen:/ suger såså mycket! Mn skall försöka åka hem till Göteborg för att fixa bloggen och även kompisar! Vore ju bra! :)

Likes

Comments

Vardag

Var och åt middag med my lövv förut vid bryggan på käringön. Vi gick köpte lite färska räkor, baguette och tillbehör. Riktigt underbart:)) nu ska vi och några till ut igen för mys, riktigt cosy!

Likes

Comments

Vardag

God morgon! Vet inte hur det blir med det men hej iallafall! I natt sov Maja hos maaj. Blev en mysig gårkväll.
Vi åt middag hos mig, sen drog vi till havet och baoda, prata och hade det bra. La oss runt två tror jag? Sen hade vi planer idag men det var för bra väder så jag har precis duschat och ska fixa lite sen antagligen ut på ö eller något cosy.

Likes

Comments

Vardag

Idag körde girlsen och jag först en tripp till Gullholmen och sen vidare till käringön för lunch. Mycket vågor till sjöss men vi klara oss fin fint. Nu ska jag strax träffa Maja och sen förmodligen the rest. Så seg uppdatering så jag mår dåligt men internet har jag knappt bara på telefonen men skall kämpa!

Likes

Comments

Nouw Magazine