Är påväg till Karin och skall spendera kvällen där! Där väntar även lite fler!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kan verkligen fatta att sommaren snart e över, att det är skola igen, ett år tills nästa period.. Åhh detta har gått såså fort, känns som jag inte hunnit med alls mycket, men har riktigt nice planer för nästa sommar! Så man har att se fram emot:))

Likes

Comments

Vi har precis gjort klart världens goaste brownie och kollar på vänner! Mysväder!

Likes

Comments

Igår så åkte vi först till ett berg där det e riktigt nice att bada vid. Så vi spenderade hela dagen där med massa. Sedan åkte jag och Karin till käringön och åt en riktigt god middag, chilla och njöt. När vi sedan var hemma igen åkte vi ut med gänget här på ö och hade det nice. En riktigt bra dag!

Det suger verkligen att inte ha internet här eftersom jag inte har tillgång till att fixa inlägg. Knappt fungerar på telefonen:/ suger såså mycket! Mn skall försöka åka hem till Göteborg för att fixa bloggen och även kompisar! Vore ju bra! :)

Likes

Comments

Var och åt middag med my lövv förut vid bryggan på käringön. Vi gick köpte lite färska räkor, baguette och tillbehör. Riktigt underbart:)) nu ska vi och några till ut igen för mys, riktigt cosy!

Likes

Comments

God morgon! Vet inte hur det blir med det men hej iallafall! I natt sov Maja hos maaj. Blev en mysig gårkväll.
Vi åt middag hos mig, sen drog vi till havet och baoda, prata och hade det bra. La oss runt två tror jag? Sen hade vi planer idag men det var för bra väder så jag har precis duschat och ska fixa lite sen antagligen ut på ö eller något cosy.

Likes

Comments

Idag körde girlsen och jag först en tripp till Gullholmen och sen vidare till käringön för lunch. Mycket vågor till sjöss men vi klara oss fin fint. Nu ska jag strax träffa Maja och sen förmodligen the rest. Så seg uppdatering så jag mår dåligt men internet har jag knappt bara på telefonen men skall kämpa!

Likes

Comments

Hur många px laddar du upp dina bilder i och var får du inspiration och hjälp till när du gör dina designer?
svar: jag laddar oftast upp mina bilder i 700px! :)
 
kan du göra ett collage med jeanskjolar? (vanliga blå, lite slitna. inte för dyra) kram
svar: Jag har gjort ett par collage så antingen om du kollar i arkivet "outfits,collage,inspo" så tror jag du hittar! Annars kolla min polyvore sida eelsaazz.polyvore.com Kram!!
 
Jag funderar på att köpa ett par rosa eller orangea låga primeboots nu till hösten då jag oftast går med svarta kläder så tycker det passar bra med ett par färggladare skor! Har redan ett par låga svarta, men undrar vilka du tycker är snyggast av dom rosa och orangea?
svar: Jag tror rosa, eller har bara ett vagt minne om hur orangea ser ut, men jag tycker rosa e balla!! :)
 
vad betyder b&w? Jätte snygg föresten!
svar: Det betyder "Black and White! Thank youu!!
 
Vill väldigt gärna få svar på denna fråga! Jag vill ha ett par primeboots, velat ha det över ett år, det är ju ett måste liksom! Men varken min mamma eller pappa vill köpa det, jag säger att jag kan betala själv men då säger dem att det är för mycket pengar för ett par skor. Jag Säger att dem är väldigt tåliga och snygga. Dem tror även att dem kommer vara ute nästa år. Men nej! Jag vet verkligen inte vad jag ska göra! Får nästan panik. Vad tycker dina föräldrar om att du har primeboots? Dem kanske kan skriva ett litet brev till alla tjejers föräldrar som varken får eller får köpa själva, hahah. Skrev typ en roman men förstå dig in i situationen utan primeboots så förstår du :)
svar: Jag förstår, mina föräldrar till en början när jag ville ha mina första så tyckte dem att det var alldeles för mycket för att lägga på ett par skor. Men jag hittade argument till varför och hur och allt sådant om varför skorna var bra. Till en början så är det väldigt tåliga, väldigt bra kvalité, skor som man kan ha flera flera år! Det är inget som aldrig blir omodernt utan jag skulle nog säga att det är skor som alltid kommer vara inne! Du kan ju alltid försöka komma överens med dina föräldrar om att ni kan deala om något. Jag vet hur det känns, men om du betalar själv så kommer dem ju ge till sig eftersom det är ändå du som betalar. Men också förstår jag hur dina föräldrar tänker att dem inte vill att du skall lägga alla pengar på bara ett paer skor. Så prata med dem, det är ditt beslut också om det är dina pengar! :))
 
Bråkar du och Louise (Engelbrektson)? Eller har ni bara inte varit hemma samtidigt osv? :)
Jag har ju varit borta först i tre veckor i England, sen åkte jag direkt upp till landet så det har väl bara varit att vi inte setts. :)
 
Varifrån kommer dina jeans? Så fina
svar: Det är Terres jeans och dem kommer ifrån Replay! Visst e dem! :)
 
Vad har du gjort med melonen? Snälla svara
svar: Skurit den i två och lagt is över så den blev kyligare! 
 
Beställde du din VS bikini? Isf hur gick det att beställa, var det krångligt och hur mycket kostade frakt och tull? Kram
svar: Jag har både beställt och köpt i butik. Och jag tipsar inte om att beställa själv då frakt och tull gick på mycket! Så beställ med vän för då kan ni splitta på kostnaden! Kram!
 
Hur mycket kostade din väska?
4600:- Har jag för mig något sånt!
 
 
 

Likes

Comments

Har fått en mängd med frågor om jag kan visa allt jag köpte och jag kan inte filma det eftersom större delen har jag börjat använda.. Så därför får ni en bild som överblick av det jag köpte!

Likes

Comments