Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En resa jag verkligen saknar, vill uppleva igen. Det var i vintras när jag och Majas familia åkte till Vietnam! Och för er som inte vet var det ligger så ligger det i Asien, näst intill Thailand,Kambodja,Laos etc. 
 
Vi var där i två veckor. Flög dit på julafton om jag inte minns helt fel och landade i Saigon och stannade där i 2 nätter sen vidare till Phu Quoc som är en ö. Vi levde så underbart. Åt god mat, solade, njöt, hade så kul! Verkligen något som jag vill tillbaka till! Åhh ?
 

Likes

Comments

Primeboots
Får frågor dagligen keing vad jag har för åsikt om vilka Primes som man skall köpa först, varför dem är bra, är dem värda pengarna osv osv. Så tänkte ta alla mina åsikter här och nu!
 
Mina allra första Primeboots köpte jag för ungefär tre år sedan tror jag. Det var bruna mellan höga med stålhetta. Dem jag själv tycker man skall köpa som sina första. Dem eller samma modell i svart. Beroende på om man är mer svart än brun och vise versa. Både för att dem är simpla, går att vika ner, man kan helt enkelt göra allt möjligt med dem, dem är perfekta! 
 
Många undrar hur man skall övertala sina föräldrar om dessa skor. Varje par kostar ungefär 3000 kronor vilket är en stor summa pengar för ett par skor, en investering som jag själv kallar det. Jag har ALDRIG ångrat mig på något av mina par. Men till att övertala sina föräldrar kan vara svårt, det vill säga "köp ett par skor till mig för 3000!" känns ju lite ja. Så:
  • Försök göra en överenskommelse! Kanske betala hälften hälften? Du betalar av halva din månadspeng varje månad till du betalat tillbaka? Jobba ihop pengar? Att spara och köpa något i kvalité är en sådan underbar känsla. Att man sparat till något man verkligen vill ha!
  • Argumentera! Förklara varför dem är så bra! Varför du tycker så etc. Så kanske du ändrar deras åsikter!
Sen lite övrigt: 
  • Man kan ha dem året om!
  • Håller flera år!
  • Passar till allt!
  • Man tröttar inte på dem!!

Vet inte hur mycket detta blev till hjälp men hoppas ni fick svar på lite frågor! Annars ställ i kommenterar så svarar jag :))

Likes

Comments

 
Något som kommer vara en hit i höst är dem stickade tröjorna. Här är mina absoluta favoriter från Hunkydorys höstkollektion. Lite översize, goa, stickade tröjor i bra passform. Och stickat kan man aldrig få för mycket av.. 
 
 

Likes

Comments

God morgon! Vaknade upp av mig själv. Ville inte försova mig för skall vara inne i stan hyfsat tidigt och mitt ljud på mobilen fungerar ju inte så det var lite knasigt. Sitter just nu och har ätit familjefrukost. Men som sagt så skall jag vara inne i stan för möta upp en tjej för bloppis och sen lunch med emmsi. Saknat henne så ?
 
Planerna för senare är att träffa Amanda. Vi har inte bestämt än vad vi skall göra. Antingen blir det middag av något slag eller mer mot utgång. Hörs lite senare, puss på er!
 
 

Likes

Comments

 
"mosycosy good" & "Give it all<3"

Likes

Comments

Nouw Magazine