Vardag
En resa jag verkligen saknar, vill uppleva igen. Det var i vintras när jag och Majas familia åkte till Vietnam! Och för er som inte vet var det ligger så ligger det i Asien, näst intill Thailand,Kambodja,Laos etc. 
 
Vi var där i två veckor. Flög dit på julafton om jag inte minns helt fel och landade i Saigon och stannade där i 2 nätter sen vidare till Phu Quoc som är en ö. Vi levde så underbart. Åt god mat, solade, njöt, hade så kul! Verkligen något som jag vill tillbaka till! Åhh ?
 

Likes

Comments

Tips
Primeboots
Får frågor dagligen keing vad jag har för åsikt om vilka Primes som man skall köpa först, varför dem är bra, är dem värda pengarna osv osv. Så tänkte ta alla mina åsikter här och nu!
 
Mina allra första Primeboots köpte jag för ungefär tre år sedan tror jag. Det var bruna mellan höga med stålhetta. Dem jag själv tycker man skall köpa som sina första. Dem eller samma modell i svart. Beroende på om man är mer svart än brun och vise versa. Både för att dem är simpla, går att vika ner, man kan helt enkelt göra allt möjligt med dem, dem är perfekta! 
 
Många undrar hur man skall övertala sina föräldrar om dessa skor. Varje par kostar ungefär 3000 kronor vilket är en stor summa pengar för ett par skor, en investering som jag själv kallar det. Jag har ALDRIG ångrat mig på något av mina par. Men till att övertala sina föräldrar kan vara svårt, det vill säga "köp ett par skor till mig för 3000!" känns ju lite ja. Så:
  • Försök göra en överenskommelse! Kanske betala hälften hälften? Du betalar av halva din månadspeng varje månad till du betalat tillbaka? Jobba ihop pengar? Att spara och köpa något i kvalité är en sådan underbar känsla. Att man sparat till något man verkligen vill ha!
  • Argumentera! Förklara varför dem är så bra! Varför du tycker så etc. Så kanske du ändrar deras åsikter!
Sen lite övrigt: 
  • Man kan ha dem året om!
  • Håller flera år!
  • Passar till allt!
  • Man tröttar inte på dem!!

Vet inte hur mycket detta blev till hjälp men hoppas ni fick svar på lite frågor! Annars ställ i kommenterar så svarar jag :))

Likes

Comments

 
Något som kommer vara en hit i höst är dem stickade tröjorna. Här är mina absoluta favoriter från Hunkydorys höstkollektion. Lite översize, goa, stickade tröjor i bra passform. Och stickat kan man aldrig få för mycket av.. 
 
 

Likes

Comments

God morgon! Vaknade upp av mig själv. Ville inte försova mig för skall vara inne i stan hyfsat tidigt och mitt ljud på mobilen fungerar ju inte så det var lite knasigt. Sitter just nu och har ätit familjefrukost. Men som sagt så skall jag vara inne i stan för möta upp en tjej för bloppis och sen lunch med emmsi. Saknat henne så ?
 
Planerna för senare är att träffa Amanda. Vi har inte bestämt än vad vi skall göra. Antingen blir det middag av något slag eller mer mot utgång. Hörs lite senare, puss på er!
 
 

Likes

Comments

 
"mosycosy good" & "Give it all<3"

Likes

Comments

Nouw Magazine

Myser framför film, med skaldjur och godis, med Papi. Så mys:))

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

... att i genomsnitt i livet sover varje människa i 26 år, sitter på toa på morgonen i 6 månader, ser på tv i 6 månader väntar på grönt ljus i 2 veckor och kysser någon i två veckor
... att skador i leder aldrig läker helt?
... att endast hälften av alla Amerikaner vet att solen är en stjärna.
... att det tillverkas nästan tre miljoner ton pasta i Italien varje år? 
... att nästan halva Ryssland är täckt av skog?
... att USA's första cheerleaders var män?
... att Bill Gates får över 4 miljoner email dagligen? De sorteras bort och bara 10 kommer fram personligen.
... att fulla myror alltid ramlar åt höger? 
... att endast 1-2% av världens befolkning har gröna ögon. 
  
 

 

 

Likes

Comments

God morgon! När jag vaknade så var det helt grått och regnigt ute! Fortfarande lite värme men hösten börja sakta ta över nu. Kommer sakna sommaren, men höstmodet och hösten överhuvudtaget kan vara bland det mysigaste. Iallafall så sitter jag och äter lite mysfrukost med mami! Både är lite trötta idag, men man får vara lycklig att det är fredag! 
 
från sommaren -12
 

Likes

Comments

God kväll alla fina! Ligger just nu nerbäddad i sängen. En bok i handen och skall läsa ut den hade jag tänkt. Vill bli klar innan denna veckan är slut. Annars så vet jag att dem flesta är på kickoff på Valand ikväll. Sjöllan och SAM. Menmen. Imorgon är det fredag, har inget planerat på hela denna helgen. Så hoppas på något roligt spontant!
 
Annars vill jag säga godnatt och skall försöka fixa upp bloppis imorgon! ?
 

Likes

Comments

Sitter på le pain och fikar med mandy. Saknat henne så även om vi går i samma klass. Länge sen vi var själva. Får se om jag tränar eller inte. Funderar på åka hem och plugga faktiskt och ta en napp.

Likes

Comments

shoes for fall
Fick önskemål om att lägga upp skor för höst/vinterhalvåret igen så tänkte att jag publicerar detta igen eftersom jag tycker detta collaget ger både "lyx" och budget allt i ett och samma. Det är bara att klicka på bilden för att se var allt kommer ifrån!

Likes

Comments