Nu tänkte jag kicka igång denna veckan med en riktigt rolig tävling där flera av mina goa läsare har chansen att vinna hörlurar från Inearlurar.se. Bloggade ju om mina som jag fick hem förra veckan som jag totalt älskar. Så stilrena och så härliga. Använder dem mest när jag tränar då dem sitter som en smäck och inte ramlar ut som vissa hörlurar har en tendens att göra dessvärre.. 
 
Iallafall så är det FEM av er som kan bli lyckliga vinnare till lurar från hemsidan. Så det ni behöver göra är att..
 
- Gilla In-Ear på facebook som ni gör här
- Sen skriv i kommentarsfältet just varför ni så gärna vi ha ett par lurar från "In-ear" och länka till dem ni skulle vilja ha.
 
DONE! 
 
 

Likes

Comments

God morgon!
 
Idag är det måndag och en veckan kvar tills jag kommer sitta bakom skolbänken bänkad med prov,plugg och vara i skolan. Åh. Nu skall jag faktiskt inte låta alltför deppig och skeptisk eftersom det är en vecka kvar. Iallafall så skall jag skynda mig för skall in mot stan mot praon nu och idag börjar mandy på min prao också! Hennes förra var helt sjuk så fixade en åt henne på min, hehe. Så det skall bli kul!
 
Sen idag kan jag säga att det kommer komma upp något riktigt kul, har förberett en liten tävling! Så kika in vid tolv!
 
 

Likes

Comments

Kör igång en frågestund om allt ni vill fråga om. Tänkte att det passar bra nu när jag inte riktigt vet vad jag skall blogga om, har en så kallad bloggtorka och varit så off i helgen så tänkte att jag startar upp veckan med en frågestund! Ni får tills onsdag på er att svara! 
 
 

Likes

Comments

Nouw Magazine