Samarbeten
Nu tänkte jag kicka igång denna veckan med en riktigt rolig tävling där flera av mina goa läsare har chansen att vinna hörlurar från Inearlurar.se. Bloggade ju om mina som jag fick hem förra veckan som jag totalt älskar. Så stilrena och så härliga. Använder dem mest när jag tränar då dem sitter som en smäck och inte ramlar ut som vissa hörlurar har en tendens att göra dessvärre.. 
 
Iallafall så är det FEM av er som kan bli lyckliga vinnare till lurar från hemsidan. Så det ni behöver göra är att..
 
- Gilla In-Ear på facebook som ni gör här
- Sen skriv i kommentarsfältet just varför ni så gärna vi ha ett par lurar från "In-ear" och länka till dem ni skulle vilja ha.
 
DONE! 
 
 

Likes

Comments

God morgon!
 
Idag är det måndag och en veckan kvar tills jag kommer sitta bakom skolbänken bänkad med prov,plugg och vara i skolan. Åh. Nu skall jag faktiskt inte låta alltför deppig och skeptisk eftersom det är en vecka kvar. Iallafall så skall jag skynda mig för skall in mot stan mot praon nu och idag börjar mandy på min prao också! Hennes förra var helt sjuk så fixade en åt henne på min, hehe. Så det skall bli kul!
 
Sen idag kan jag säga att det kommer komma upp något riktigt kul, har förberett en liten tävling! Så kika in vid tolv!
 
 

Likes

Comments

Q/A
Kör igång en frågestund om allt ni vill fråga om. Tänkte att det passar bra nu när jag inte riktigt vet vad jag skall blogga om, har en så kallad bloggtorka och varit så off i helgen så tänkte att jag startar upp veckan med en frågestund! Ni får tills onsdag på er att svara! 
 
 

Likes

Comments

Nouw Magazine


När jag var i affären här om dagen så hittade jag detta teét som påminde mig om lokas old school. Om man har lagom varmt är det riktigt gott! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgon! Internet och tid här är något som saknas. Man tänker inte riktigt på att man inte bloggar men skall blogga mycket idag. Planerna är att åka hem klockan ett. Fick det precis klart då jag trodde på senare tid vilket är bra då jag äen skall möta upp lite tjejor som köpt saker i min bloppis! Är så jäkla glad för jag har förmodligen fått sålt allt nu. Ni är så underbara ?
 
Annars så skall jag försöka få upp lite tips och collage idag! 
 
 

Likes

Comments

God morgon! Sov ut riktigt rejält här på landet. Somnade tio och vaknade klockan halv elva så har sovit över tolv timmar. Det behövs för att må bättre. Och här på landet är luften så frisk och man sover helt enkelt mycket bättre än vad man gör hemma. 
 
Igår spenderade jag kvällen med mys. Karin och jag tog på oss uggs, mjukis, ett försök med varma kläder och tog en promenad till vattnet. Sedan satte vi oss där och bara.. njöt av solnedgången, rättare sagt det allra sista av solnedgången och sen andades in den riktigt friska luften. 
 
Nu snart kommer Maja upp och jag funderar på att kolla på film eller liknande. Här uppe kan man bara ta det lugnt utan att behöva stressa upp sig av vad som händer där hemma. VILKET ÄR LÄTT ATT GÖRA (!!). 
 
 

Likes

Comments

Sa precis varväl till bästis, emms. Och nu skall jag mot Orust där jag skall tillbringa helgen! Puss
 

Likes

Comments

Nolitaklänning / Primeboots / Campomaggiväska / Liebeskindbälte

 

Likes

Comments

God morgon och det är fredag (!!). Hur skönt är inte det? Längtat som en galning eftersom jag har varit så trött och låg (inte låg på det sättet) hela veckan. Iallafall så är det jobb på schemat sen kanske träffa Mandy innan jag drar mot Orust. Inte varit där sen i somras. 
 
Helgen består av att förmodligen käka hummer, mysa, fotografera, prata, baka, leva. 
NU måste jag rusa! Skall också fixa lite förinställa för är inte säker på om internet på landet kommer fungera.. men skall ta använding av dem tipsen ni tipsade om för några veckor sedan!
 
 

Likes

Comments

Jag har fått en hel del frågor kring vilken jacka jag kommer använda mig av och jag skall ha min Snootjacka jag köpte förra året. Sedan även min Jofama och kanske min skinnjacka då och då. 
 
 
 
 

Likes

Comments

Tänkte nu mot höstider och kallare tider att jackor vore bra eftersom ni har önskat många collage om just det. Sen lite jeans som jag inte använder. 
 
 
1. Mörkblå sveajacka i bra skick. Användes för något år sedan och sedan hängt i garderoben. Storlek S, 900:- (kostade då 3000:-)
2. Svart Dieseljacka i L (ungdom) som en XS/S. bra skick! Säljer för 450:-  SÅLD!!
3. JC-jeans, 24/32 i bra skick! 150:- SÅLD!!
4. Superfinejeans i ljusgrå. 25or. Med dragkedja där bak. Nästan aldrig använda. Köpta för 1500? Säljes för 350:- SÅLDA!!
5. 7-jeans i strl 25. Bra skick! Säljes för 250:- SÅLDA!!
 
Först till kvarn! Kan möjligtvis skicka byxorna men då betalar ni frakt. Om ni är intresserade mejla mig på elsa.blogg@hotmail.se
 

Likes

Comments