Saknar alla dessa soliga underbara utomlandsdagarna. Så fruktansvärt mycket. Skulle kunna offra en kossa för att vara utomlands just nu. Så jag bjuder er på fina minnen från Vietnam i vintras. Och för er som inte vet var Vietnam ligger så ligger det i Asien vid Kambodja. Hjärtan till dem härliga veckorna där ?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

boyfriend #2
Det snyggaste till ett par boyfriendjeans är definitivt en basic lose tröja som ni ser i mitt collage ovan. Sen till ett par sneneakers, boots eller uggs är LOVE. Hur skulle ni matcha boyfriends?

Likes

Comments

Ett god morgon till världen! Snart in till stan för att luncha med bästa vän. 

 

Likes

Comments

Mode
MET x2 // Raben Saloner long sleeve // Brace from Rehard

Likes

Comments

Jag ber om så mycket om ursäkt för att jag verkligen suger på att blogga men vill över så fort som helst till den andra bloggportalen och börja nytt och sen är jag inte hemma och bloggar heller. Iallafall så vill jag säga att ni som står ut med min fruktansvärda uppdatering är guld.
 
Iallafall önskar jag ni blir lite lite bättre på att kommentera. Det blir så mycket roligare att blogga. Dessutom när ni inte heller önskar något om vad som skall kommer upp på bloggen för då vet jag inte vad jag skall blogga om. Så  snälla det blir mycket roligare och är uppmuntrande! 
 
 
 

Likes

Comments

Tips
En ny generation växer upp och med dem höjs temperaturen på West Beverly High. Häng med från början när Annie och Dixon upptäcker en spännande värld av vänskap, rivalitet, sex och skandaler i en av USA:s mest fashionabla städer. I säsong 1 får du lära känna annalkande stjärnor och uppleva oförglömliga händelser som ett skolmusikalfiasko, en katastrofal alla hjärtans dag och det hetaste triangeldramat på TV någonsin. Romanser, splittringar, knarkrazzior och svek - allt finns i Beverly Hills 90210!
  
Efter att jag fick en paus av TVD så började jag kolla på 90210 då jag hört gott om den. Så en kväll började jag kolla på detta och varit fast sen dess. Så vill verkligen tipsa om denna serien. Försökte mig på att skriva vad den handlar om men swefilmer beskrev den så bra så kopierade in den här!

Likes

Comments

Nouw Magazine