DSC_4592 DSC_4599 DSC_4581 DSC_4591

Jeans*MET//Leatherjacket*Muubaa//Bag*Campomaggi//Vest*RaRe//Shoes*Primeboots

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag besökte jag och mayson det efterlängtade och byöppnade stället i Linné. Riktigt gott var det! En burk med gott gick på 50/60 ungefär!

20131130-155052.jpg

20131130-155103.jpg

Likes

Comments

Nu är bloppiseventet om exakt en vecka, börjar exakt om en vecka så tänkte höra och se vad ni vill ha? Vad vill ni köpa? Har ni några önskemål? Har fyllt 2 ikeakassar med kläder, samt en påse med skor sen lite väskor osv. Men om det är något specifikt?

20131119-174429.jpg

Likes

Comments

- Pauline påstår att jag kan sjunga vilket jag inte kan.. - Jag är inte så mycket för färgstarka nagellack, dels för jag inte kan måla men för jag tycker jag passar dåligt i det och att det "flagnar" så fort. - Jag äälskar lounge i mix av house. Bästa som finns på denna jord. - Jag passar väldigt dåligti kjol, tycker mina ben ser ut som heffarklumpar under. Hehe. - Jag är väldigt bra på att spara pengar, tror jag aldrig varit så nöjd som denna månaden! Stolt över mig själv.. ärligt talat. - Det värsta jag vet är när jag vaknar upp, ser att jag har fett hår och inte hinner duscha. Det förstör min dag för går runt och säger till mina tjejvänner hur mycket jag tycker att mitt hår ser fett ut. "Visst ser det fett ut?" "Kolla mitt hår, man kan squeezza ut fettet!!" Hahaha. - Jag har väldigt bra pigment så blir lätt brun! Det har jag mina föräldrar att tacka för! - Jag är alltid ute i sista sekund när det gäller allt. Sitter kvällen/dagen innan eller samma dag och tänker "let's do this" så sitter jag sen och klagar på mig själv. Måste bli bättre med det! - Mina favoritämnen i skolan är Engelska & Geografi. - Jag bryr mig sällan om vad jag har på mig till skolan, tar på mig ett par bralls, en tisha och en kofta. UGGS/Primes och en jacka. Därav aldrig outfitpictures for you :// Men skall bli bättre på det med! bild_2013-07-28_kl_1607_4-recovered_5202cc76ddf2b336499e7d8d

Likes

Comments

God morgon! Lördag! Igår spenderade jag kvällen hemma hos min finis, Pauline. Vi var otroligt lata och bestämde att bara stanna hos henne för kvällen. När jag kom hem så satte jag på en film och somnade till den ungefär. Pigg där els.

Annars så är det lördag, jag har skyndat mig upp ur sängen, vaknade för kanske 30 minuter sedan och är redan redo för att åka in mot staden för att träffa en efterlängtad Maja. Så vi skall till det nya Frozen Yoghurt stället i Linné. Någon av er som skall dit?

DSC_1330

Likes

Comments

Du behöver inte överklä dig
Har ofta tänkt mycket hur många kan överklä upp sig ibland? Verkligen när det kommer fest, att alla tjejer (många inte alla) sminkar sig överdrivet, skall ta i överdrivet. Att man inte känner sig fin utan allt det, det som ligger gömd bakom allt kladd och lager. 
Ville bara säg att man skall känna sig vacker utan allt trams som skall läggas på, vem skall du imponera på? Dig själv? Skit i vad alla andra tycker. Visst så om du känner dig fin med massa krams men det är ju inte så du ser ut? Jag har verkligen på det senaste bangat mycket smink för jag känner vem skall jag imponera på? Har tagit puder och lite foundation men orkar inte pilla med mascara, extra allt. GIRLS.., banga smink och överklädnaden. YOU'RE PRETTY!!! Du är fin naturligt, det handlar om att känna sig bekväm med sig själv, skit i vad alla andra tycker, det viktigaste är att DU är nöjd med dig själv, det andra kvittar. För om du är bekväm, kommer det kännas av!

Likes

Comments

Nouw Magazine