Mode

0009_elsW19 // Dondup

Dessa jeans/byxor i baggymodell köpte jag härom veckan när jag var inne en snabbis på W19. Var ute efter ett par nya jeans så dessa passade ju perfekt. Är ju inte ett så stort fan av tighta/slim byxor så ännu ett par i min samling av baggy/boyfriendmodellen. Vet inte hur många det finns kvar men skynda in och kolla!

2500:- och lite rabatt. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag
mixed1. Dresspicture from yesterday 2. En av alla bilder av försök att bli fin på bild 3. Mina nya Dondups.

Hej på er! Ligger helt utmattad i min säng med ett fint sällskap av Amanda. Både helt utmattade, hon lite halvdålig så skall vi ta en nap. Har inga specifika och bestämda planer för kvällen men är sugen på att träffa lite kompisar.

Likes

Comments

Mode
degmaster
Bästa som finns: en slapp, perfekt t-shirt/top är det goaste som finns. Och finns både dyrt som billigt. Underbart!

Likes

Comments

mandyandmeHar spenderat hela kvällen med min underbara dam. Middag, mys och prat. Imorgon är det fredag vilket är väldigt skönt. I skolan skall vi ha något typ av gala för skolan fyller år. Iallafall har jag sett fram emot helg hela veckan. Skall bli såså skönt!

 

Likes

Comments

Mode, Samarbeten
dress_shi1 dress_shi DSC_5536 DSC_5534Fick hem denna underbara klänningen för några veckor sen men inte hunnit lägga upp några bilder på. Tyvärr var den alldeles för stor men har kavlat upp och håller inne massa tyg så hoppas  inte att det ser alldeles för knasigt ut. Direktlänk till klänningen och har M i denna men skulle rekommendera att ha tagit antingen XS eller S.  

Likes

Comments

Mode

0009_els DSC_549500_elsa44DSC_5j505skinnjacka*muubaa/hoodie*A.V/tröja*A.V/jeans*Dondup/skor*UGGS

Likes

Comments

Tips

Något som jag verkligen tycker är det mest irriterande och vidrigaste känslan på mig själv är att ha torra läppar. Antar att det är många av er som känner igen sig? Även om man smörjer in läpparna så blir dem fortfarande lite småtorra, har små flag och ja, blä. Så tänkte ta och ge små tips på hur man skippar detta och motverkar uppståndet av det.

Blöt frottéhanduk: Ett av dem bästa! Ta en frottéhanduk och blöt i VARMT vatten och gnugga sedan försiktigt på dina läppar för att få bort döda hudceller. Men var väldigt försiktig så det inte börjar blöda. Sen väldigt viktigt att smörja in läpparna direkt efter!

Vatten: Att dricka vatten motverkar vätskebrist och är den bästa vätskan man kan få i sig. För torra läppar kan bero på vätskebrist, därav väldigt bra att dricka vatten.

Slicka inte (!!): Väldigt enkelt att råka göra vilket bara försämrar situationen. Så försök skippa det!

vinttertorra_lappar

Likes

Comments

Vardag
mandyelsbrysh1

Idag så har jag firat min käre vän Amanda aka Mandy. Vi hade halvdag och sedan skulle vi förbereda en stor grej som skall ske på skolan imorgon. Det enda negativa är att jag slutar klockan tre..

Annars i övrigt så kom Hilda till mig vid sex så gick vi och handlade, lagade mat och bara suttit och pratat, tagit det lugnt och sitter hemma hos mig bänkade vid teven. Har dessutom sovmorgon till elva imorgon vilket känns skönt.

 

Likes

Comments

Nouw Magazine