0009_elsW19 // Dondup

Dessa jeans/byxor i baggymodell köpte jag härom veckan när jag var inne en snabbis på W19. Var ute efter ett par nya jeans så dessa passade ju perfekt. Är ju inte ett så stort fan av tighta/slim byxor så ännu ett par i min samling av baggy/boyfriendmodellen. Vet inte hur många det finns kvar men skynda in och kolla!

2500:- och lite rabatt. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

mixed1. Dresspicture from yesterday 2. En av alla bilder av försök att bli fin på bild 3. Mina nya Dondups.

Hej på er! Ligger helt utmattad i min säng med ett fint sällskap av Amanda. Både helt utmattade, hon lite halvdålig så skall vi ta en nap. Har inga specifika och bestämda planer för kvällen men är sugen på att träffa lite kompisar.

Likes

Comments

degmaster
Bästa som finns: en slapp, perfekt t-shirt/top är det goaste som finns. Och finns både dyrt som billigt. Underbart!

Likes

Comments

mandyandmeHar spenderat hela kvällen med min underbara dam. Middag, mys och prat. Imorgon är det fredag vilket är väldigt skönt. I skolan skall vi ha något typ av gala för skolan fyller år. Iallafall har jag sett fram emot helg hela veckan. Skall bli såså skönt!

 

Likes

Comments

dress_shi1 dress_shi DSC_5536 DSC_5534Fick hem denna underbara klänningen för några veckor sen men inte hunnit lägga upp några bilder på. Tyvärr var den alldeles för stor men har kavlat upp och håller inne massa tyg så hoppas  inte att det ser alldeles för knasigt ut. Direktlänk till klänningen och har M i denna men skulle rekommendera att ha tagit antingen XS eller S.  

Likes

Comments

0009_els DSC_549500_elsa44DSC_5j505skinnjacka*muubaa/hoodie*A.V/tröja*A.V/jeans*Dondup/skor*UGGS

Likes

Comments

Nouw Magazine

Något som jag verkligen tycker är det mest irriterande och vidrigaste känslan på mig själv är att ha torra läppar. Antar att det är många av er som känner igen sig? Även om man smörjer in läpparna så blir dem fortfarande lite småtorra, har små flag och ja, blä. Så tänkte ta och ge små tips på hur man skippar detta och motverkar uppståndet av det.

Blöt frottéhanduk: Ett av dem bästa! Ta en frottéhanduk och blöt i VARMT vatten och gnugga sedan försiktigt på dina läppar för att få bort döda hudceller. Men var väldigt försiktig så det inte börjar blöda. Sen väldigt viktigt att smörja in läpparna direkt efter!

Vatten: Att dricka vatten motverkar vätskebrist och är den bästa vätskan man kan få i sig. För torra läppar kan bero på vätskebrist, därav väldigt bra att dricka vatten.

Slicka inte (!!): Väldigt enkelt att råka göra vilket bara försämrar situationen. Så försök skippa det!

vinttertorra_lappar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

mandyelsbrysh1

Idag så har jag firat min käre vän Amanda aka Mandy. Vi hade halvdag och sedan skulle vi förbereda en stor grej som skall ske på skolan imorgon. Det enda negativa är att jag slutar klockan tre..

Annars i övrigt så kom Hilda till mig vid sex så gick vi och handlade, lagade mat och bara suttit och pratat, tagit det lugnt och sitter hemma hos mig bänkade vid teven. Har dessutom sovmorgon till elva imorgon vilket känns skönt.

 

Likes

Comments

make it pop
Having those pair of sneakers no one else wearing. With the perfect pair of shorts, leatherjacket... and a loose tank top. Hello summer. I want you here right now, no excuses, be here now.

Likes

Comments

http://www.youtube.com/watch?v=I9QGpHScGug http://www.youtube.com/watch?v=dNmpoj2Izwc    

Likes

Comments

NU äntligen. Elsa är redo för att släcka lampan, blunda och somna. Sitter alltid och pluggar i sista minuten, gör allt i sista minuten. Vet inte om det är pressen man automatiskt får just för man inte har någon alls återvändo eller om det är av ren vana eller att jag bara gör det? Aja, nu är jag klar med ett tre sidors arbete som jag bara inte visste hur jag skulle formulera i ord och bilder.  Men med ett glas oboy, en glass och mackor senare blev jag klar! Sen hann jag träna också, med snyggsara. Det var väldigt skönt. Missade dock Sara och Paow som skulle komma men vi gick om varandra alldeles.. har inte träffat dem damerna på två veckor? (!!) sjukt. Nu vill jag iallafall sova. Och vill förbereda mig inför en stor grej vi har i skolan nu. Sen är det faktiskt ganska gött. Vill ha helg nu. NU. Träffa mina vänner som jag inte träffat på alldeles för lång tid. Mycket babbel, men vill bara skriva av mig lite.

1622874_10203027741115765_1782159616_nen glad bild från augusti någongång.

Likes

Comments

Att ligga i sängen vore inget jag skulle tacka nej till just nu. Har en sådan fruktansvärd värk i magen så jag vill bara skrika och gråta. Mitt huvud är rörigt, a big mess and I really don't know how to fix it. 

NU: Getting ready for school // LATER: Studying and some workout with to pals.

fitness

Likes

Comments

1555496_491735784272562_536113102_n

Som rubriken stämmer så är jag fullt upptagen med massa plugg, drivor med böcker och anteckningar..skönt att det snart är lov! Dock verkar det bara vara jag som skall vara hemma vilket är tråkigt..större delen skall ju till Val D och sen andra delen också på skidresa. BLÄ.

Annars så är veckan faktiskt ganska lugn. jobbat upp mig en del som jag legat efter med samt att jag inte har några inlämningar denna veckan utom 1 (!) så det skall bli bra. Längtar som tusan redan till helgen. Var för jäkla trött denna så orkade mig ingenstans utan bara ligga i soffan vs sängen och kolla film. Förhoppningsvis så blir det att träffa kompisar denna eftersom många har jag inte träffat på veckor.. så som det är när man inte går på samma skolor. Bara massa negativitet. Haha.

Likes

Comments

DSC_3238 : Jag tar alltid minst fyra skedar oboypulver i till min oboy : Alltid jag som säger förlåt, tofflar, drar ner mig först. Hatar att bråka med folk. Värsta jag vet. : När jag var yngre var jag lite av en tanboy att jag spelade fotboll, umgicks med killar osv. : Har alltid en stor beslutsångest. Alltid (!) : Älskar frukt men har en svaghet för godis med.. : En stor svaghet hos mig är massage.. holymoly.  

Likes

Comments