.. jag är vänsterhänt

…är 1,74m

..tycker skolan är det viktigaste livet, eftersom det är det som bygger upp ens framtid.

.. tycker guld och turkost är väldigt fina färger.

..tycker att folk bör kunna krama bra

..älskar att båda äta och laga mat

..mamma beskriver mig som; glad,sportig, ambitiös, världsvan (orädd), social, empatisk, fåfäng och envis.

..lärde mig simma i Toscana, som ligger vid utanför Florens. Lärde mig även då dricka kaffe.

…jag älskar romantiska komedier och action/thriller filmer.

…har alltid tränat någon sport sen jag var liten.

.. jag vill resa och upptäcka nya ställen under mitt liv. Älskar att upptäcka nya platser och nya saker.

..är både höjd och mörkrädd.. hehe.

hejhejegoels

..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

love the leather shorts

Något jag fått en rejäl dille på är skinnshortsen! Riktigt jävla snyggt nu till vår och sommaren. Finns och hitta i alla budgetbutiker vilket är ännu bättre för oss som vill ha det nu till sommaren. En riktigt stor like på denna!

Likes

Comments

DSC_5983leoslippers / Dr.denims/ Kappa / Tröja*Weekday / Väska*Rehard / Sjal*Zara

 

Likes

Comments

Nouw Magazine

DSC_0601 DSC_0737 DSC_0632DSC_2094DSC_1970IMG_9102DSC_1797jDSC_2475No words needed.

   

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

DSC_9254Vill be om ursäkt för min fruktansvärda bloggning nu under helgen. Kan bidra med lite orsaker. Just att det har varit så fint väder och inte hunnit sätta mig vid datorn alls. Tyvärr. Men tänkte dra helgen lite fort:

I fredags efter skolan satte jag mig i solen i shorts för att försöka mig på att få lite färg i kombo med brun utan sol. Vidare sen åkte jag till stan och mötte Linnea och Sanna så åkte vi mot Linnea och åt lite mysmiddag och slutade sen hos en kille där vi var under kvällen.

sanna_elsa

I lördags mötte jag upp min fina Mandis i stan för en lunch. Mycket härligt väder Göteborg bjöd på! En stund senare spenderade jag hemma hos Maja som jag inte träffat på ett tag. Kvällen spenderade jag hemma med Mand och det var mycket mysigt. Behövde det för min röst som är helt borta, hehe.

Idag står plugg på schemat och jag och Mand skall sätta oss med Matematiken alldeles strax. Får se i övrigt men tror planer blir så för dagen.

 

Likes

Comments

DSC_6056 DSC_6060 DSC_6059 DSC_6064 DSC_6069Slippers and Gienchi / Primeboots, Fiorentini + baker / UGGS/ Marena, Primeboots /Primeboots

Lite av alla skor jag kommer använda mig av nu framåt våren. Lite dålig på att använda mig av vissa. Men tänkte att ni kunde få ta del av min garderob. Här en del av skoparten.

 

Likes

Comments

1379022_627291830627642_637194336_nNu är det en, EN dag till helg. Och jag längtar.. även om jag ligger sängliggandes även idag. Skall försöka pigga upp mig med lite hemmakurer och dra mig ner för lite feeding. Planen var egentligen skola idag men vaknade upp med halsen som hade ont. Ack, så jag fick stanna hemma. Dock kommer jag må bättre när jag får lite kur och stoj av det som finns hemma.

Bjuder på en bild från i höstas på mig och fina Vilma. Skall ta mig i kragen för att köpa ny kamera. Vill så jädrans mycket byta och stega uppåt så jag kan få lite nya härliga bilder. Vill kunna ta lite bilder i stan och på trips. En D7100 står på listan. Gäller att skrapa ihop dem slantarna. Blä, jag som egentligen bör spara pengar efter allt slösande jag gjort denna marsmånad.. HM, elsa vad sägs? Pank och kamera eller det motsatta? Let me think about it, pank and a freakin' new kamera :D

 

Likes

Comments

Can't hate the budgetAlltså h&m och lindex..
Vill ju egentligen bara tömma collaget och dra in allt i garderoben på en gång. Snygga accessoarer och skor. Men självklart alla snygga plagg? Big like och många thumbs up!

Likes

Comments

DSC_6616

Sitter och lyssnar på Summer-Calvin Harris. Vill ha värme.  That's it! Ändå skiner solen ute och jag ligger inne. Vill kunna gå ute i en tunn tröja utan att behöva frysa. Jag vill kunna sitta ute på kvällarna till solen går upp igen och bara njuta av livet. Jag vill kunna leva utan stress. Jag vill vara brun. Njuta.

Nu gäller det att kämpa. Dem allra sista veckorna. Inte många veckor kvar av detta. Dock får jag bara mer huvudvärk av att tänka på alla prov vi har. Men snart är det times up och jag går ut nian, börjar gymnasiet och livet kommer rulla på. Får tänka positivt nu! Not a quiter, never a quiter. 

Likes

Comments

nomakeatall_yoloÄr så jäklans fin (skämt å sido) så jag lägger upp bilder med inget smink. Min naturliga sida. Alla har ju dem så varför inte visa? Har orent hår också så varför inte visa det med..you only live once typ.. Anyway, är på lite bättringsväg men skall sova ännu en gång. Legat i sängen hela dagen och sett serier, druckit varmt te för min hals och bara vilat kroppen. Är så less på att vara sjuk och ändå har jag bara varit hemma en dag. Säger krya på mig själv till mig själv.

 

Likes

Comments

 

DSC_1680DSC_1682 DSC_1722 DSC_1681Saknar att strosa runt på Londons gator.

Snapshots utanför favoritbutiken. VS. Spetsunderkläder i flera rum och våningar. Alla tjejers dröm.

 

Likes

Comments

Jag som alla andra har min otursdagar när det kommer till hyn. Finnar dyker upp titt som tätt och man börjar känna sig ful? Någon/några som känner igen sig? Det brukar oftast dyka upp kring ägglossningar a k a mens.

Därför tänkte jag ta och tipsa om bra grejer för att hålla hyn fräsch

Det är minst lika viktigt med att hålla sminket rent men ännu viktigare att tvätta bort sminket. Därför är det ännu viktigare att lägga dem minuterna som du lägger på att applicera sminket, att även tvätta bort sminket. Dem sminkrester som ligger kvar på huden är det som skapar oren hy vilket resluterar? FINNAR.

Jag tipsar om att först ta en gel/sminkbortagning först men inte klar där, utan ansiktsvatten direkt efter. Det tar bort det lilla som ligger kvar efteråt. Räddar dig från oren hy och även chansen för finnar. Även viktigt att lägga på en ansiktskräm efter så du inte blir allt för torr.

Att äta zink och omega 3 är knepet för bättre hy. Jag har en kräm hemma som innehåller mängder med zink och brukar kleta på när jag har lite pormaskar och finnar. Men finns även tabletter i mataffärer som innehåller detta!

Sömn och motion  är viktigt för att huden skall må bra. Egentligen är hela din livsstil viktig för huden eftersom allt påverkar huden. Så se till att få sova dem extra timmarna och har du en timme över? Dra till gymmet eller ut på en promenad!

Vatten är ett stort knep för bättre hy. Men det tror jag många av er redan vet. Att man skall få i sig minst två liter om dagen och ännu mer om du tränar. Tycker dock det är omöjligt att få i sig den mängden även om man försöker. Haha. men att dricka mycket vatten är en bra väg!

hejhej_tips

Likes

Comments

maggen_yeppJag har under flera år tränat upp magen och alltså ligger rejält mycket jobb bakom detta resultat (som på bilderna ovan). Men tänkte ge lite tips på övningar/exercises för magen.

För och främst gäller det inte bara att träna mycket utan också att äta rätt. För att kunna framhäva muskler behöver man reducera fett (magfettet). Därav behövs det även att äta rätt såsom inte småäta massa onyttigheter; kakor, godis, glass osv. Men det tycker jag även inte är något man skall tänka på allt för mycket, utan bara hålla sig till helgerna och undvika på veckodagarna ;)

Jag brukar köra ett riktigt magpass per vecka. Där har jag ett typ av schema som jag alltid kör och är riktigt bra. Man skall ha träningsvärk dagen efter. Det är ett tecken på att dina magmuskler har arbetat! * Situps av olika slag tycker jag är en favorit. Crunches även inräknat. För att träna hela magen; övre som nedre. 10an; först vanliga (10), sedan höger (sideup, 10), andra sidan vänster (sideup, 10), upp med benen i luften(10), breda ben nere (10), sedan ligga (10). Lite svårt att förklara men I'll show you! * Att använda boll tycker jag är riktigt smidigt. Så situps på boll är en storfavorit även den! *Plankan

Egentligen överlag är situps i olika varianter bäst på alla sätt. Tränar allt och får magen att arbeta. Bästa är att söka upp på youtube olika människor som visar. HÄR OCH HÄR. Jag tycker att kolla på videos är det som ger bäst inspiration för övningar för det är så jag har lärt mig och fått inspiration och tips.

Jag skulle inte säga att jag är helt nöjd med min mage för att jag själv kan luras just för all sockerberoende som jag har. Vilket jag skall sluta med, måste sluta med rättare sagt. Men tips för er som vill få trim för magen är att äta bra och träna lagom mycket! Kämpa tills ni nått erat mål. SLUTA INTE. Kämpa. Och det är svårare för tjejer att få muskler att synas än vad det är för killar. Så luras inte av att ni inte når fram och att ni inte får resultat för det får ni. Det tar bara längre tid än vad det gör för killar och tänk känslan sen när ni har nått erat mål? Hur glada kommer ni inte vara då? Och ha motivation för det är det som får er att forsätta. Keep going!

   

Likes

Comments