.. jag är vänsterhänt

…är 1,74m

..tycker skolan är det viktigaste livet, eftersom det är det som bygger upp ens framtid.

.. tycker guld och turkost är väldigt fina färger.

..tycker att folk bör kunna krama bra

..älskar att båda äta och laga mat

..mamma beskriver mig som; glad,sportig, ambitiös, världsvan (orädd), social, empatisk, fåfäng och envis.

..lärde mig simma i Toscana, som ligger vid utanför Florens. Lärde mig även då dricka kaffe.

…jag älskar romantiska komedier och action/thriller filmer.

…har alltid tränat någon sport sen jag var liten.

.. jag vill resa och upptäcka nya ställen under mitt liv. Älskar att upptäcka nya platser och nya saker.

..är både höjd och mörkrädd.. hehe.

hejhejegoels

..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

love the leather shorts

Något jag fått en rejäl dille på är skinnshortsen! Riktigt jävla snyggt nu till vår och sommaren. Finns och hitta i alla budgetbutiker vilket är ännu bättre för oss som vill ha det nu till sommaren. En riktigt stor like på denna!

Likes

Comments

DSC_9254Vill be om ursäkt för min fruktansvärda bloggning nu under helgen. Kan bidra med lite orsaker. Just att det har varit så fint väder och inte hunnit sätta mig vid datorn alls. Tyvärr. Men tänkte dra helgen lite fort:

I fredags efter skolan satte jag mig i solen i shorts för att försöka mig på att få lite färg i kombo med brun utan sol. Vidare sen åkte jag till stan och mötte Linnea och Sanna så åkte vi mot Linnea och åt lite mysmiddag och slutade sen hos en kille där vi var under kvällen.

sanna_elsa

I lördags mötte jag upp min fina Mandis i stan för en lunch. Mycket härligt väder Göteborg bjöd på! En stund senare spenderade jag hemma hos Maja som jag inte träffat på ett tag. Kvällen spenderade jag hemma med Mand och det var mycket mysigt. Behövde det för min röst som är helt borta, hehe.

Idag står plugg på schemat och jag och Mand skall sätta oss med Matematiken alldeles strax. Får se i övrigt men tror planer blir så för dagen.

 

Likes

Comments

DSC_6056 DSC_6060 DSC_6059 DSC_6064 DSC_6069Slippers and Gienchi / Primeboots, Fiorentini + baker / UGGS/ Marena, Primeboots /Primeboots

Lite av alla skor jag kommer använda mig av nu framåt våren. Lite dålig på att använda mig av vissa. Men tänkte att ni kunde få ta del av min garderob. Här en del av skoparten.

 

Likes

Comments

1379022_627291830627642_637194336_nNu är det en, EN dag till helg. Och jag längtar.. även om jag ligger sängliggandes även idag. Skall försöka pigga upp mig med lite hemmakurer och dra mig ner för lite feeding. Planen var egentligen skola idag men vaknade upp med halsen som hade ont. Ack, så jag fick stanna hemma. Dock kommer jag må bättre när jag får lite kur och stoj av det som finns hemma.

Bjuder på en bild från i höstas på mig och fina Vilma. Skall ta mig i kragen för att köpa ny kamera. Vill så jädrans mycket byta och stega uppåt så jag kan få lite nya härliga bilder. Vill kunna ta lite bilder i stan och på trips. En D7100 står på listan. Gäller att skrapa ihop dem slantarna. Blä, jag som egentligen bör spara pengar efter allt slösande jag gjort denna marsmånad.. HM, elsa vad sägs? Pank och kamera eller det motsatta? Let me think about it, pank and a freakin' new kamera :D

 

Likes

Comments