20140429-223033.jpg

20140429-223040.jpg Efter en lång dag i skolan med både positiva och negativa resultat gick jag hem och sedan till gymmet där jag köttade i en timme med Amanda. Sen snabb hem så mötte jag upp Maja i stan och vi gick och käkade. Det var riktigt mums! Vi åt på Evas paley! Godaste salladen verkligen!

Likes

Comments

Tips
Just precis har Zalando kickat igång sin rea och tänkte ta och tipsa er läsare om massa godbitar som finns att snappa upp bland alla grejer. Skärmavbild 2014-04-28 kl. 17.42.52 Skärmavbild 2014-04-28 kl. 17.39.09 Skärmavbild 2014-04-28 kl. 17.39.00Skärmavbild 2014-04-28 kl. 17.46.31Skärmavbild 2014-04-28 kl. 17.46.22Skärmavbild 2014-04-28 kl. 17.50.26

Likes

Comments

DSC_6130

precis haft 3 NP och ska lägga mig ute och sola. Snart kommer Amanda så ska vi sola. Sen skall ja premiära på gymmet för denna veckan samt inte tränat på ett tag!

Likes

Comments

Q/A
Hej Elsa! Tycker att din musiksmak är bra så undrar om du kan tipsa om fler låtar som du lyssnar på just nu! Kram :) - Hej! Åh vad kul! Absolut, skall fixa ett inlägg! Hej! Grym blogg du har, jag undrar bara om du betalar för photoshop varje månad eller hur fungerar det? :) - Hej, tusen tack! Jag fixade mitt gratis, men vanligtvis betalar man/köper man det :) Vart har din kompis köpt sina solbrillor?? Dom var dösnygga! - Visst är det! Dem är ifrån MQ! Jag ska konfirmera mig i början av juni och har börjat leta efter konfirmationsklänning men jag tycker det är så svårt att hitta någon bra. Skulle du kunna tipsa om konfirmationsklänningar som man kan köpa i affärer i göteborg? Helst inte någon man måste beställa online. Älskar din blogg! Kramar - Vad kul! Hm, jag skulle kolla Zara, Mango, NK. Beror kanske på vad du är ute efter samt prisklass, men kolla alla butiker, som man vanligtvis inte brukar kolla i, då finner man ;) Vad betyder aka? Also Known As grymt inlägg!! men hur länge brukar du träna på gymmet? kör du långa pass eller mer korta intensiva? - Beror på vad jag tränar men kanske 1 och en halv timme, 2? Möjligtvis 2,5h men inte längre! :) Sen när jag kör tennis är det 3h! är det du på första bilden ?!?!?!??!?! - Japp;) från i somras! vart laddade du ner filmen? jag vill sååå gärna se den!!! :)) - Hähä, piratebay

Var beställde du den ifrån? - Hudochhalsa.se tror jag!

Heeeej, vad har du sökt för skola och linje? Alltså till gymnasiet. Hade varit kul att veta, kram! :) - Sam-ekonomi sen Sam-samhäll :)

Jag blir så trött på att alla hela tiden småratar air forces och säger att de är tråkiga för att alla har dom? Sen när har NÅGON tjej i göteborg brytt sig om vad som är unikt och inte? liksom kom igen, primes, johnny bulls ser man på VARJE tjej och samma med massa grejer, det går i perioder helt enkelt. - Om jag säger såhär.. jag "ratar" inte air forces men alla tjejer köper efter vad andra köper, aldrig något efter att leta sin egna stil. Jag har slutat använda mina primes helt, någon enstaka gång som jag har dem men alla har dem.. jag är trött på att alla skall se likadana ut. SÅ inget emot dem, jag är emot att alla skall se likadana ut. Puss.

DSC_0643

   

Likes

Comments20140427-221637.jpg Har alldeles precis avslutat ett arbete och dessutom duschat. Skall bädda ner mig och sova och tagga för tre nationella imorgon.. så jäkla nervös! Annars så har jag kombinerat sola med plugg idag. Fick faktiskt lite färg! Skönt och varmt som attan bara.. Skall ladda inför bra kommande inlägg också på bloggen! Så se upp!

Likes

Comments

Nouw Magazine