Mode, Tips
Grått är flott
Att grått är extremt snyggt är ingen nyhet. Otroligt användbart, snyggt, enkelt.. listan tar aldrig slut. Men vill bara klicka hem allt detta och slänga av mig det jag har på mig och sätta på mig detta. M-u-m-s.
More will come..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Deeper thoughts

Om detta inte är för personligt, hur lång är du och hur mycket väger du? Du är ju helt perfekt!!!

Har fått denna fråga förmodligen varje gång jag har haft någon typ av frågestund/inlägg etcetera. Och jag förstår inte riktigt till vilket syfte man behöver veta siffran av vad andra väger och hur lång andra är. Visst längd kanske kan vara kul för en del men vikt har ingenting med perfektion att göra (Och inte längden för den delen heller). Eftersom ingen människa är helt perfekt. Alla har sina upp och nergångar. Alla har sina brister och sina skavanker och sådant de ej gillar om sig själva. Men det är okej eftersom vi alla är mänskliga. Skulle alla vara helt perfekta och inte ha några brister skulle inte livet vara intressant och roligt. Eftersom alla gillar olika personer, eller hur? Hur skulle samhället se ut och vara om alla såg likadana ut? Det hade ju knappast hållit i längden.

Så att tycka att någon är perfekt är mer ett ord än vad som sedan är sant. Jag anser själv att jag är långt och då menar jag LÅNGT från perfekt. Jag skulle nog säga att jag klagar någon gång då och då på något jag gör, har etc. Och det är jobbigt men mänskligt. Så jag tycker definitivt inte att ni/du skall fixeras över vikthets för det är skapar bara problem. Jag har varit nojjig över min vikt och utseende (kroppsvis) länge när jag var yngre och att prata om vikt gör allt så oerhört mycket jobbare. Så jag tycker att fixera er inte över vikt utan hur ni ser ut i allmänhet. Träna bra, ät sunt, skratta, bli kära, älska, umgås bland människor ni må bra av, gillar, lyfter upp era bästa sidor och få er till att utvecklas och bli bättre och lyckliga. DÅ mår man bra och kan må det bästa av det bästa. ? ÄLSKA ER SJÄLVA SOM NI ÄR.

venerlite

Likes

Comments

Vardag, Mode

DSC_5993ALLBASICbildEn klassisk klädsel från gårdagen.

Sitter för tillfället och pluggar som bara den. Har så ofantligt mycket i skolan just nu. Inlämningar om djupa och intressanta grejer, 3 prov i franska på torsdag samt mitt tal på fredag. Spenderade min dag eftermiddag med en kaffe på Da Matteo med sällskap av Linnea. Vi hade en del att catcha upp trots att vi ändå stöter på varandra varje dag i skolan. Haha.

Dock e jag skeptiskt till att skolan och framförallt dagarna går så fort. Att vi började skolan för sex veckor sedan är ju helt otroligt eftersom det känns som vi endast gått ett par få veckor. 1/3 av höstterminen har svept förbi verkligen..

Likes

Comments

Mode, Samarbeten
DSC_5999 DSC_5996 DSC_600k0 leahter_jacket DSC_6014 DSC_6008 coatx

Fick hem dessa två plagg för ett par veckor sedan som jag dessvärre inte riktigt hunnit använda. Men skall försöka så snart som möjligt styla ihop ett par outfits med dessa två godbitar. Har L i båda dessa och är otroligt nöjd med passform och modell.

Kappan finner ni här och Skinnjackan finner ni här

Likes

Comments

Vardag

DSC_5754

rlåt ber om ursäkt för att min blogg har varit bortom under senaste 48 timmarna.

Det blev lite krångel när jag insåg att jag inte kunda komma in på bloggen så var det tydligen konsekvenser och problem med domänen etc. Men nu är allting fixat och bloggen är på banan igen. Så skall uppdatera er med bra inlägg och sådant igen. Haft en toppen helg och har massa bilder att bjuda på! 

Likes

Comments

Mode
Zadig et Voltaire
Jag har alltid varit otroligt svag för Zadigs alla kreaktioner. Alla deras plagg är så livfulla och tidslösa. Så att dem endast finns i en liten "upplaga" på NK för 3000/tröjan gör mig lite ledsen.. När jag befann mig i New York för ett par år sedan köptes det med tröjor från butiken i SOHO. Vill så mycket tillbaka och köpa på mig lite smått och gott. Soon I'll be back.

Likes

Comments

Nouw Magazine

DSC_57j94 DSC_5811Fått frågor angående min Isabel Marant kappa vart jag köpt den samt vad den kostade. Och den är köpt på Mouche som dessvärre har slått igen deras portar så finns inte längre.. Priset på kappan låg på 4600:-

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

plugg  

Nu när det är ny skola är det framför allt nytt plugg. Har redan omåttligt mycket i skolan, tror faktiskt jag inte har en enda dag då jag inte har något. Inget jag egentligen ser som något negativt men lite minus på bloggen men tycker jag ändå håller det någorlunda uppe. Men tänkte ta och tipsa på hur ni kan plugga ni som har lite svårt för att förstudera inför plugg, skriva sammanfattningar osv.

Börja att plugga i tid. Det är så otroligt viktigt. Att anteckna vid lektioner när ni har genomgångar. Rita upp, markera, gör vad du vill, så att du kommer ihåg. Sedan brukar jag oftast kontrollkolla med kompisar för att se så man inte har missat något man kanske glömde skriva eller var borta i sina tankar när man skrev.. Viktigt viktigt!

Gör en mindmap! Tycker jag är ett bra sätt när man skall skriva eller göra något arbete om någon/något specifik/t. Exempelvis om någon person eller om något land, skriv punkter/stolpar som är just typiskt/symboliskt med just den/det.

Kolla filmer. Det brukar oftast gynna mig ideligen. Så gå in på hemsidor och kolla ett flertal gånger så det sätter sig i huvudet. Bra i SO och NO ämnena, tycker jag!

Resten skulle jag säga är relativt typiska pluggtips såsom lägga undan telefonen etc.  Men här är lite tips som gynnar mig.

Likes

Comments

DSC_5945 DSC_5932 hejelsi DSC_5u933 DSC_5926 shoes_Kappa*Isabel Marant / Skor*Fiorentini + Baker / Jeans*Dondup / Blus*Zara

Likes

Comments

turtletrend
turtlebastic
En av dem absolut mysigaste trenderna som alltid slår tillbaka i alla säsonger bara att modehusen byter ut stickat till andra tunnare material och framförallt färgerna. Denna säsongen har jag skådat grått, svart, beige och marinblått i mina ögon runt om alla butiker. Favoriten från HOPE gör mig aldrig besviken. Alltid lika snygg men modellen och material byts ut säsong efter säsong. Köpte mig en igår, kommer användas flitigt tillsammans  med ett par slitna jeans, skinnbrallorna och som en oversize tröja. Mums!
matching it

Likes

Comments

Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with g3 presetby VSCO cam

 

Likes

Comments

DSC_5835 DSC_5829 DSC_5827 DSC_5825Jeans*Cycle / Bälte*Liebeskind / Linne*Zara 

Såhär såg jag i stort sett ut idag. Hade en varm enkel Hunkydory kofta till samt mina uggs, stor sjal och min underbara Isabel Marant kappa också. Hel svart helt enkelt. Nu återstår det ensamt mys och plugg. Puss

Likes

Comments

DSC_3781 DSC_4091 DSC_4106 DSC_4221 DSC_3900

Likes

Comments

DSC_5799 DSC_5797 DSC_57j94 DSC_5801 DSC_5805 DSC_5811 DSC_5814 DSC_5816 DSC_5818Kappa*Isabel Marant / Skjorta*Zara / Byxor*Dr Denim / Skor*Philippe Model / Sjal*Zara / Väska*Rehard

Invigde min underbara kappa från miss Marant idag. Var så otroligt kallt så passade på att premiära med den idag. Iallafall så satt jag kvar i skolan tills sex och nu väntar jag på mat så skall jag fortsätta plugga mer senare. Har så fruktansvärt mycket denna veckan och nästa så får köra gärnet till det är över.

 

Likes

Comments

DSC_5770 DSC_56j28Två svartvita från idag

Kom hem för en liten stund sedan efter ha suttit kvar i skolan två långa timmar med matematiken. Har nämligen prov på fredag. Annars är jag fruktansvärt trött och trött på vädret och skulle inte neka en vecka eller två i solen. Hade verkligen värmt upp mitt liv till toppen och hade framförallt fått mig själv både energi och hopp för livet. Haha.

Annars rullar livet på, skall bland annat försöka lägga upp lite kläder på bloggen om inte annat fixar någon typ av bloppis med andra bloggare. Har så ofantligt mycket kläder som jag aldrig använder, ligger och tar plats som några av er skulle möjligtvis få nytta av. Låter det som något intressant? 

Likes

Comments

DSC_5749 DSC_5736 DSC_5737 DSC_5738 collage_kacko  DSC_5593 DSC_5724 DSC_57i21 DSC_5650 DSC_5649 DSC_5641 DSC_5730Byxor*Cycle / Jacka*Belstaff / Bälte*Lieberskind / Väst*Ra-Re / Tröja*American Vintage / Boots*Fiorentini + Baker

Likes

Comments