Grått är flott
Att grått är extremt snyggt är ingen nyhet. Otroligt användbart, snyggt, enkelt.. listan tar aldrig slut. Men vill bara klicka hem allt detta och slänga av mig det jag har på mig och sätta på mig detta. M-u-m-s.
More will come..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Om detta inte är för personligt, hur lång är du och hur mycket väger du? Du är ju helt perfekt!!!

Har fått denna fråga förmodligen varje gång jag har haft någon typ av frågestund/inlägg etcetera. Och jag förstår inte riktigt till vilket syfte man behöver veta siffran av vad andra väger och hur lång andra är. Visst längd kanske kan vara kul för en del men vikt har ingenting med perfektion att göra (Och inte längden för den delen heller). Eftersom ingen människa är helt perfekt. Alla har sina upp och nergångar. Alla har sina brister och sina skavanker och sådant de ej gillar om sig själva. Men det är okej eftersom vi alla är mänskliga. Skulle alla vara helt perfekta och inte ha några brister skulle inte livet vara intressant och roligt. Eftersom alla gillar olika personer, eller hur? Hur skulle samhället se ut och vara om alla såg likadana ut? Det hade ju knappast hållit i längden.

Så att tycka att någon är perfekt är mer ett ord än vad som sedan är sant. Jag anser själv att jag är långt och då menar jag LÅNGT från perfekt. Jag skulle nog säga att jag klagar någon gång då och då på något jag gör, har etc. Och det är jobbigt men mänskligt. Så jag tycker definitivt inte att ni/du skall fixeras över vikthets för det är skapar bara problem. Jag har varit nojjig över min vikt och utseende (kroppsvis) länge när jag var yngre och att prata om vikt gör allt så oerhört mycket jobbare. Så jag tycker att fixera er inte över vikt utan hur ni ser ut i allmänhet. Träna bra, ät sunt, skratta, bli kära, älska, umgås bland människor ni må bra av, gillar, lyfter upp era bästa sidor och få er till att utvecklas och bli bättre och lyckliga. DÅ mår man bra och kan må det bästa av det bästa. ? ÄLSKA ER SJÄLVA SOM NI ÄR.

venerlite

Likes

Comments

DSC_5993ALLBASICbildEn klassisk klädsel från gårdagen.

Sitter för tillfället och pluggar som bara den. Har så ofantligt mycket i skolan just nu. Inlämningar om djupa och intressanta grejer, 3 prov i franska på torsdag samt mitt tal på fredag. Spenderade min dag eftermiddag med en kaffe på Da Matteo med sällskap av Linnea. Vi hade en del att catcha upp trots att vi ändå stöter på varandra varje dag i skolan. Haha.

Dock e jag skeptiskt till att skolan och framförallt dagarna går så fort. Att vi började skolan för sex veckor sedan är ju helt otroligt eftersom det känns som vi endast gått ett par få veckor. 1/3 av höstterminen har svept förbi verkligen..

Likes

Comments

DSC_5999 DSC_5996 DSC_600k0 leahter_jacket DSC_6014 DSC_6008 coatx

Fick hem dessa två plagg för ett par veckor sedan som jag dessvärre inte riktigt hunnit använda. Men skall försöka så snart som möjligt styla ihop ett par outfits med dessa två godbitar. Har L i båda dessa och är otroligt nöjd med passform och modell.

Kappan finner ni här och Skinnjackan finner ni här

Likes

Comments

DSC_5754

rlåt ber om ursäkt för att min blogg har varit bortom under senaste 48 timmarna.

Det blev lite krångel när jag insåg att jag inte kunda komma in på bloggen så var det tydligen konsekvenser och problem med domänen etc. Men nu är allting fixat och bloggen är på banan igen. Så skall uppdatera er med bra inlägg och sådant igen. Haft en toppen helg och har massa bilder att bjuda på! 

Likes

Comments

Zadig et Voltaire
Jag har alltid varit otroligt svag för Zadigs alla kreaktioner. Alla deras plagg är så livfulla och tidslösa. Så att dem endast finns i en liten "upplaga" på NK för 3000/tröjan gör mig lite ledsen.. När jag befann mig i New York för ett par år sedan köptes det med tröjor från butiken i SOHO. Vill så mycket tillbaka och köpa på mig lite smått och gott. Soon I'll be back.

Likes

Comments

Nouw Magazine