Vardag


Vart på ett otroligt underbart spa under hela dagen. Känslan att vara helt fräsch och fin är det bästa som finns. Så nu skall jag faktiskt vara hemma och bara njuta och mysa. Puss!

Happy halloween

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

VardagGod morgon, sitter med mina fyra kärisar och avnjuter en oerhört god frukost och kollar TV pucken. Skall alldeles strax bege mig mot stan för en lunch med mor och brodern innan det väntas spa-dag. Skall bli verkligen bli avkopplande och otroligt skönt.

Likes

Comments

Tips

Önskemål kring vinterjackor har östs in på det senaste så tänkte ta och tipsa om ett par snygga vinterjackor.  Här är tre stycken i olika prisklasser beroende på vad man vill betala. 

När du köper vinterjacka tycker jag du skall tänka på "hur" du skall använda den, alltså syftet. Skall den vara varm och hålla flera år eller är den andra hands jacka då du kanske har kappor och andra jackor? Då kan du tänka om ditt köp. För du behöver inte lägga flera tusen på olika jackor ifall du har flera exempelvis. "Think smart".

part 2 kommer med ett stort inslag av både budgetar och lyxiga jackor för dig som vill lyxa till dig. Stay tuned..

Likes

Comments

Beauty, Tips

Något jag älskar att få inspiration ifrån är från nätet. Att sitta och kolla hur andra tjejer sminkar sig eller hur makeup-artister sminkar modeller. Snyggaste sminkningen som jag anser är finast på tjejer, är en enkel "bas sminkning". Att framhäva kindben på ett diskret sätt ger intrycket av  att vara "naturligt fin". 

Likes

Comments

Nouw Magazine


God morgon! Dyster morgon ute må jag säga. Skall alldeles strax kila iväg för en ansiktsbehandling, skall bli så sinnessjukt skönt. Sedan skall jag käka en god lunch med två fina vänner. Blir att sätta lite färg på vardagen att träffa vänner. Senare mot kvällen skall jag käka middag hos en tjejkompis så skall massa tjejer ha tjejkväll, behövligt och bör has oftare. Summan av kardemumman heter perfekt torsdag!

HA EN FIN TORSDAG MINA VÄNNER!

Likes

Comments

 

Scrollade igenom min polyvore och hittade collage jag gjort för killar som jag tänkte publicera ännu en gång då jag vet att det kan vara svårt även för er killar att inte alltid veta vad ni skall ha på er. Snyggaste skulle jag tycka var att hålla det enkelt, slappt men ändå en touch av stilrent och "uppklätt". Rock, oslitna jeans, en enkel tröja/skjorta och boots i mocka alt. skinn. 


GUYS +

Untitled #309

Snyggt för säsongen:

Rocken- Otroligt välklätt plagg som är fruktansvärt snyggt på killar. Bör vara ganska tjock och inte för kort. Gärna i mörkgrått/svart, lite "murrig" färg. HÄR och HÄR är två snygga

Bootsen - Tycker det otroligt snyggt med ganska smala skor då killar ibland har en tendens att köpa stora rejäla skor. Att avsmalna modellen gör att foten inte ser lika "rejäl" ut. Tycker dessutom det ser lite manligare ut och välklätt. Många plustecknen. HÄR är oerhört snygg sko.

Likes

CommentsCycle pants / Lieberkind belt / Ra@Re vest / Belstaff jacket / Fiorentini + baker shoes / American Vintage shirt /Rehard bag / Zara scarf

Likes

Comments

 

När man inte vet vad man skall sätta på sig för en utgång, middag eller fest? Ett säkert kort skulle jag säga är en simpel klänning som sitter som en smäck. Fann fem stycken som jag tycker var otroligt snygga om man vill uppdatera sin garderob för nya partyn nu framåt vinterhalvåret för en billig peng. 

Likes

Comments

 Blusar i material från exklusiva material, skinnbrallor i vinrött och svart. Skjortor i herrstuk, lager på lager, kostymbyxorna man suktar efter nu i höst och polotröjan i otroligt snygga skärningar. Jag tackar och bockar för en otroligt snygg kollektion. Raben Saloner du skall överta min garderob nu i höst och vinter. Utan tvekan.

Likes

CommentsLyxig frukost á la Italia? Trevlig personal, goda mackor, frukt i mängder upplagt på stora fat, bullar, livsfarliga ägg och goda drickor. Fratelli Gridelli ska ni då besöka. 

Likes

Comments

SLIP-ON MANOVER

En absolut favorittrend som synts överallt må vara Slip On skon.  Skulle säga att trenden släpats över säsong efter säsong och är fortfarande lika populär som den var för ett par år sedan. Man kopplade förmodligen ihop trenden med dem klassiska vansen som man burit sedan år tillbaka. Själv älskar jag trenden då skorna är otroligt användbara och stylingbara dessutom. Man kan ha dem till allt, dem finns i många modeller, färger och framförallt prisklasser vilket gör att många har möjlighet till att "catcha" trenden. 

Likes

Comments

IMG_2875.PNG IMG_2876.JPG IMG_2877.JPGFiorentini + Baker boots / Zara pants / Raben Saloner knitted gardigan / Hipanema Bracelet / H&M dress/tunic / Muubaa leatherjacket / Fulvio Luparia Scarf

Likes

Comments