Vart på ett otroligt underbart spa under hela dagen. Känslan att vara helt fräsch och fin är det bästa som finns. Så nu skall jag faktiskt vara hemma och bara njuta och mysa. Puss!

Happy halloween

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsGod morgon, sitter med mina fyra kärisar och avnjuter en oerhört god frukost och kollar TV pucken. Skall alldeles strax bege mig mot stan för en lunch med mor och brodern innan det väntas spa-dag. Skall bli verkligen bli avkopplande och otroligt skönt.

Likes

Comments

Önskemål kring vinterjackor har östs in på det senaste så tänkte ta och tipsa om ett par snygga vinterjackor.  Här är tre stycken i olika prisklasser beroende på vad man vill betala. 

När du köper vinterjacka tycker jag du skall tänka på "hur" du skall använda den, alltså syftet. Skall den vara varm och hålla flera år eller är den andra hands jacka då du kanske har kappor och andra jackor? Då kan du tänka om ditt köp. För du behöver inte lägga flera tusen på olika jackor ifall du har flera exempelvis. "Think smart".

part 2 kommer med ett stort inslag av både budgetar och lyxiga jackor för dig som vill lyxa till dig. Stay tuned..

Likes

Comments

Något jag älskar att få inspiration ifrån är från nätet. Att sitta och kolla hur andra tjejer sminkar sig eller hur makeup-artister sminkar modeller. Snyggaste sminkningen som jag anser är finast på tjejer, är en enkel "bas sminkning". Att framhäva kindben på ett diskret sätt ger intrycket av  att vara "naturligt fin". 

Likes

Comments

Nouw Magazine