Vart på ett otroligt underbart spa under hela dagen. Känslan att vara helt fräsch och fin är det bästa som finns. Så nu skall jag faktiskt vara hemma och bara njuta och mysa. Puss!

Happy halloween

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

CommentsGod morgon, sitter med mina fyra kärisar och avnjuter en oerhört god frukost och kollar TV pucken. Skall alldeles strax bege mig mot stan för en lunch med mor och brodern innan det väntas spa-dag. Skall bli verkligen bli avkopplande och otroligt skönt.

Likes

Comments

Önskemål kring vinterjackor har östs in på det senaste så tänkte ta och tipsa om ett par snygga vinterjackor.  Här är tre stycken i olika prisklasser beroende på vad man vill betala. 

När du köper vinterjacka tycker jag du skall tänka på "hur" du skall använda den, alltså syftet. Skall den vara varm och hålla flera år eller är den andra hands jacka då du kanske har kappor och andra jackor? Då kan du tänka om ditt köp. För du behöver inte lägga flera tusen på olika jackor ifall du har flera exempelvis. "Think smart".

part 2 kommer med ett stort inslag av både budgetar och lyxiga jackor för dig som vill lyxa till dig. Stay tuned..

Likes

Comments

Likes

Comments

Något jag älskar att få inspiration ifrån är från nätet. Att sitta och kolla hur andra tjejer sminkar sig eller hur makeup-artister sminkar modeller. Snyggaste sminkningen som jag anser är finast på tjejer, är en enkel "bas sminkning". Att framhäva kindben på ett diskret sätt ger intrycket av  att vara "naturligt fin". 

Likes

Comments


God morgon! Dyster morgon ute må jag säga. Skall alldeles strax kila iväg för en ansiktsbehandling, skall bli så sinnessjukt skönt. Sedan skall jag käka en god lunch med två fina vänner. Blir att sätta lite färg på vardagen att träffa vänner. Senare mot kvällen skall jag käka middag hos en tjejkompis så skall massa tjejer ha tjejkväll, behövligt och bör has oftare. Summan av kardemumman heter perfekt torsdag!

HA EN FIN TORSDAG MINA VÄNNER!

Likes

Comments

 

Scrollade igenom min polyvore och hittade collage jag gjort för killar som jag tänkte publicera ännu en gång då jag vet att det kan vara svårt även för er killar att inte alltid veta vad ni skall ha på er. Snyggaste skulle jag tycka var att hålla det enkelt, slappt men ändå en touch av stilrent och "uppklätt". Rock, oslitna jeans, en enkel tröja/skjorta och boots i mocka alt. skinn. 


GUYS +

Untitled #309

Snyggt för säsongen:

Rocken- Otroligt välklätt plagg som är fruktansvärt snyggt på killar. Bör vara ganska tjock och inte för kort. Gärna i mörkgrått/svart, lite "murrig" färg. HÄR och HÄR är två snygga

Bootsen - Tycker det otroligt snyggt med ganska smala skor då killar ibland har en tendens att köpa stora rejäla skor. Att avsmalna modellen gör att foten inte ser lika "rejäl" ut. Tycker dessutom det ser lite manligare ut och välklätt. Många plustecknen. HÄR är oerhört snygg sko.

Likes

CommentsCycle pants / Lieberkind belt / Ra@Re vest / Belstaff jacket / Fiorentini + baker shoes / American Vintage shirt /Rehard bag / Zara scarf

Likes

Comments