Tips, Mode
Jumpsuits

Dessa snyggningar passar perfekt för vinterns alla middagar där du vill sticka ut lite från mängden. Spets och loose eller backless, your call. Svårt val om jag får säga det själv. Här och här

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En drömlook. Att lyckas få till sin sminkning på detta vis är svårt, men man måste prova sig fram. Även om du inte gillar denna look så ta dig en titt på videon, den är full av tips.
Såhär vill jag dansa runt på nyår!! 

// @hannasch

Likes

Comments

Mode
Clarins & L´oreal

Dessa produkter införskaffade jag mig samt Clarins Beauty Flash som är en storfavorit i badrumsskåpet. I taxtfreen brukar det oftast finnas otroliga erbjudanden så passade på att testa L´oreals blur crème som skall jämna ut huden och ge en len finish. Fick faktiskt användning av den härom kvällen och tyckte den gav en fräsch och len finish men såg däremot inga andra resultat. Skulle rekommendera att använda innan som primer etc innan puder/foundation.

Likes

Comments

Igår gick jag runt i denna mysiga outfit i ett vitt, kallt Sverige på gatorna i stan.

Kofta//G-star Jacka//BODA Jeans//Gina skor/UGGS väska/StellaMcc

// @hannasch 

Likes

Comments

1. A touch of leo
2. Classic fur
3. Night out 
4. Alleyway, dressed in black

Fyra av mina senaste klädval. Har ni någon favorit? 

// @hannasch

Likes

Comments

Mode
Isabel Marant coat

Ett extremt bra köp jag gjorde i somras, köpt på Mouche. En kappa i en lite kortare modell, dubbelknäppt, fyra fickor och perfekt varm tillsammans med en kofta under.

Cycle pants

Dessa införskaffade jag även dessa i somras ifrån Fiorucci och har använt dessa flitigt. Har likadana i grått stuk som är jag är lika nerkärad i. Perfekt passform, lite smått kortare modell därav slutar dem vid ankeln. Perfekt tillsammans med ett par schyssta sneakers och en slapp t-shirt till.

Favorite scarfs

Från Zara och ett italienskt märke,Fulvio Luparia. Båda har jag använt väldigt flitigt som säkert ni märkt av på bloggen. Mestadels den svarta då den är enkel att matcha och simpel medan den turkosgröna lite mer speciell och svårmatchad men dock en otroligt fin detalj att toucha upp sin outfit med. Undrar när jag hittar någon som byter plats med dessa..

Likes

Comments

Tips
+/- Samskolan

Eftersom jag antar många har valt gymnasium nu och har skrivit en sådan här innan, men vid den tidpunkten hade jag för mestadels endast fått intryck av skolan men efter ett halvår på skolan tänkte jag skriva lite för som kanske väljer om eller byter ut något vid påsk eller sportlovet vad jag kommer ihåg.

+

- En extremt bra skola där alla elever är otroligt välmotiverade till skolan. Självfallet finns ju ett par undantag men det finns på vilken skola som helst mer eller mindre. Men på Samskolan tycker jag alla är måna om skolan, pluggar och lägger ner tid på skolan.

- Gemenskap. Att alla umgås med alla och är för mestadels öppna för att prata och lära känna nya från alla årskurser. Visserligen kanske man inte pratar med treorna jättemycket men man kan alltid prata med alla vilket är positivt anser jag. Sedan när det kommer till klasserna så tycker jag det är aldrig någon som känner sig utanför utan alla umgås med alla. I grundskolan fick jag mer intrycket av att det var dessutom mer grupperat än nu. Which I think is great!

- God mat. Vilket jag tycker är viktigt för att få en sund skolgång. Under långa dagar måste man ha en stadig mage fylld med mat. Så tycker Samskolans mat är ett stort plus!

- Otroligt väl strukturerat. Exempelvis skulle dem aldrig "inte fixat" vikarie ifall en lärare är sjuk. Skulle aldrig dyka en tom timma hit och dit utan mening.

- Traditionerna. Lussedansen exempelvis fick jag ta del av i år. Varmt men kul.

- Alla engagemang såsom skollag, sportkommitté, trivselråd, elevråd etc. Vilket gör att vi får vara med och påverka!

- Alla lärare är väldigt måna om eleverna och vill elevernas bästa. Tycker till större del att alla lärare är oerhört bra och är stor skillnad från min förra skola.

- EA som är eget arbete har man fyra dagar i veckan där man har möjlighet till att välja vad man vill/behöver arbeta med. Detta är ett av dem största plussen med skolan då jag tycker att eleven bör få välja vad hon/han behöver arbeta med. Dvs. eftersom alla ligger olika i allt och behöver jobba med olika saker mer eller mindre. Så under fyra timmar i veckan har du valfri tid att arbeta med sådant du kanske missat, du kan gå till respektive lärare i respektive EA sal och få hjälp. Dessutom är detta en möjlighet att träffa elever/andra från andra klasser och årskurser.

-

- Mycket plugg. Jag ser inte detta som något negativt egentligen men kan vara en stor tyngd för andra så därför lägger jag denna punkten på negativa sidan. Dem har som i ekonomi och natur bytt kursplan i Samhäll och lagt mer tyngd i kursen för att det inte skall vara en "slapplinje". Det har bidragit i följd av mer plugg. Så gillar/ klarar ni inte av plugg och stress så skall ni inte välja samskolan då det är en pluggskola i mina ögon.

- Mycket fördomar tror jag många har fått om skolan. Visserligen hade jag också det från allra första början. Folk antyder väl dels att det är en snobbskola där allt handlar om pengar, vad man har på sig osv. Så tänkte svara på denna: Kläder är faktiskt det sista folk bryr sig om. Visst många är måna om vad dem har på sig. Men jag exempelvis tar på mig vanliga kläder, ett par jeans, t-shirt, sneakers och en sweater. Ibland osminkad, ibland inte. Så det är inte en stor tyngd på vad folk har på sig. Sen om pengar. Bland vissa märker man av och vissa inte. Det är väldigt blandat bland alla människor. Jag skulle säga att skolan har en otroligt blandad utsträckning av elever att man inte märker av det. Sen är det upp till var och en vad man tycker och inte tycker. Svårt att svara genom att skriva på denna frågan..

Likes

Comments

Mode
Blk skirt

Skirt*Bikbok / Blouse*Sheinside / Leatherjacket*Muubaa / Sneakers*Philippe Model

Likes

Comments

Nouw Magazine