Jumpsuits

Dessa snyggningar passar perfekt för vinterns alla middagar där du vill sticka ut lite från mängden. Spets och loose eller backless, your call. Svårt val om jag får säga det själv. Här och här

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En drömlook. Att lyckas få till sin sminkning på detta vis är svårt, men man måste prova sig fram. Även om du inte gillar denna look så ta dig en titt på videon, den är full av tips.
Såhär vill jag dansa runt på nyår!! 

// @hannasch

Likes

Comments

Clarins & L´oreal

Dessa produkter införskaffade jag mig samt Clarins Beauty Flash som är en storfavorit i badrumsskåpet. I taxtfreen brukar det oftast finnas otroliga erbjudanden så passade på att testa L´oreals blur crème som skall jämna ut huden och ge en len finish. Fick faktiskt användning av den härom kvällen och tyckte den gav en fräsch och len finish men såg däremot inga andra resultat. Skulle rekommendera att använda innan som primer etc innan puder/foundation.

Likes

Comments

Igår gick jag runt i denna mysiga outfit i ett vitt, kallt Sverige på gatorna i stan.

Kofta//G-star Jacka//BODA Jeans//Gina skor/UGGS väska/StellaMcc

// @hannasch 

Likes

Comments

1. A touch of leo
2. Classic fur
3. Night out 
4. Alleyway, dressed in black

Fyra av mina senaste klädval. Har ni någon favorit? 

// @hannasch

Likes

Comments

Isabel Marant coat

Ett extremt bra köp jag gjorde i somras, köpt på Mouche. En kappa i en lite kortare modell, dubbelknäppt, fyra fickor och perfekt varm tillsammans med en kofta under.

Cycle pants

Dessa införskaffade jag även dessa i somras ifrån Fiorucci och har använt dessa flitigt. Har likadana i grått stuk som är jag är lika nerkärad i. Perfekt passform, lite smått kortare modell därav slutar dem vid ankeln. Perfekt tillsammans med ett par schyssta sneakers och en slapp t-shirt till.

Favorite scarfs

Från Zara och ett italienskt märke,Fulvio Luparia. Båda har jag använt väldigt flitigt som säkert ni märkt av på bloggen. Mestadels den svarta då den är enkel att matcha och simpel medan den turkosgröna lite mer speciell och svårmatchad men dock en otroligt fin detalj att toucha upp sin outfit med. Undrar när jag hittar någon som byter plats med dessa..

Likes

Comments

Nouw Magazine