Tips, Mode
Jumpsuits

Dessa snyggningar passar perfekt för vinterns alla middagar där du vill sticka ut lite från mängden. Spets och loose eller backless, your call. Svårt val om jag får säga det själv. Här och här

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En drömlook. Att lyckas få till sin sminkning på detta vis är svårt, men man måste prova sig fram. Även om du inte gillar denna look så ta dig en titt på videon, den är full av tips.
Såhär vill jag dansa runt på nyår!! 

// @hannasch

Likes

Comments

Mode
Clarins & L´oreal

Dessa produkter införskaffade jag mig samt Clarins Beauty Flash som är en storfavorit i badrumsskåpet. I taxtfreen brukar det oftast finnas otroliga erbjudanden så passade på att testa L´oreals blur crème som skall jämna ut huden och ge en len finish. Fick faktiskt användning av den härom kvällen och tyckte den gav en fräsch och len finish men såg däremot inga andra resultat. Skulle rekommendera att använda innan som primer etc innan puder/foundation.

Likes

Comments

Igår gick jag runt i denna mysiga outfit i ett vitt, kallt Sverige på gatorna i stan.

Kofta//G-star Jacka//BODA Jeans//Gina skor/UGGS väska/StellaMcc

// @hannasch 

Likes

Comments

1. A touch of leo
2. Classic fur
3. Night out 
4. Alleyway, dressed in black

Fyra av mina senaste klädval. Har ni någon favorit? 

// @hannasch

Likes

Comments

Mode
Isabel Marant coat

Ett extremt bra köp jag gjorde i somras, köpt på Mouche. En kappa i en lite kortare modell, dubbelknäppt, fyra fickor och perfekt varm tillsammans med en kofta under.

Cycle pants

Dessa införskaffade jag även dessa i somras ifrån Fiorucci och har använt dessa flitigt. Har likadana i grått stuk som är jag är lika nerkärad i. Perfekt passform, lite smått kortare modell därav slutar dem vid ankeln. Perfekt tillsammans med ett par schyssta sneakers och en slapp t-shirt till.

Favorite scarfs

Från Zara och ett italienskt märke,Fulvio Luparia. Båda har jag använt väldigt flitigt som säkert ni märkt av på bloggen. Mestadels den svarta då den är enkel att matcha och simpel medan den turkosgröna lite mer speciell och svårmatchad men dock en otroligt fin detalj att toucha upp sin outfit med. Undrar när jag hittar någon som byter plats med dessa..

Likes

Comments

Nouw Magazine

+/- Samskolan

Eftersom jag antar många har valt gymnasium nu och har skrivit en sådan här innan, men vid den tidpunkten hade jag för mestadels endast fått intryck av skolan men efter ett halvår på skolan tänkte jag skriva lite för som kanske väljer om eller byter ut något vid påsk eller sportlovet vad jag kommer ihåg.

+

- En extremt bra skola där alla elever är otroligt välmotiverade till skolan. Självfallet finns ju ett par undantag men det finns på vilken skola som helst mer eller mindre. Men på Samskolan tycker jag alla är måna om skolan, pluggar och lägger ner tid på skolan.

- Gemenskap. Att alla umgås med alla och är för mestadels öppna för att prata och lära känna nya från alla årskurser. Visserligen kanske man inte pratar med treorna jättemycket men man kan alltid prata med alla vilket är positivt anser jag. Sedan när det kommer till klasserna så tycker jag det är aldrig någon som känner sig utanför utan alla umgås med alla. I grundskolan fick jag mer intrycket av att det var dessutom mer grupperat än nu. Which I think is great!

- God mat. Vilket jag tycker är viktigt för att få en sund skolgång. Under långa dagar måste man ha en stadig mage fylld med mat. Så tycker Samskolans mat är ett stort plus!

- Otroligt väl strukturerat. Exempelvis skulle dem aldrig "inte fixat" vikarie ifall en lärare är sjuk. Skulle aldrig dyka en tom timma hit och dit utan mening.

- Traditionerna. Lussedansen exempelvis fick jag ta del av i år. Varmt men kul.

- Alla engagemang såsom skollag, sportkommitté, trivselråd, elevråd etc. Vilket gör att vi får vara med och påverka!

- Alla lärare är väldigt måna om eleverna och vill elevernas bästa. Tycker till större del att alla lärare är oerhört bra och är stor skillnad från min förra skola.

- EA som är eget arbete har man fyra dagar i veckan där man har möjlighet till att välja vad man vill/behöver arbeta med. Detta är ett av dem största plussen med skolan då jag tycker att eleven bör få välja vad hon/han behöver arbeta med. Dvs. eftersom alla ligger olika i allt och behöver jobba med olika saker mer eller mindre. Så under fyra timmar i veckan har du valfri tid att arbeta med sådant du kanske missat, du kan gå till respektive lärare i respektive EA sal och få hjälp. Dessutom är detta en möjlighet att träffa elever/andra från andra klasser och årskurser.

-

- Mycket plugg. Jag ser inte detta som något negativt egentligen men kan vara en stor tyngd för andra så därför lägger jag denna punkten på negativa sidan. Dem har som i ekonomi och natur bytt kursplan i Samhäll och lagt mer tyngd i kursen för att det inte skall vara en "slapplinje". Det har bidragit i följd av mer plugg. Så gillar/ klarar ni inte av plugg och stress så skall ni inte välja samskolan då det är en pluggskola i mina ögon.

- Mycket fördomar tror jag många har fått om skolan. Visserligen hade jag också det från allra första början. Folk antyder väl dels att det är en snobbskola där allt handlar om pengar, vad man har på sig osv. Så tänkte svara på denna: Kläder är faktiskt det sista folk bryr sig om. Visst många är måna om vad dem har på sig. Men jag exempelvis tar på mig vanliga kläder, ett par jeans, t-shirt, sneakers och en sweater. Ibland osminkad, ibland inte. Så det är inte en stor tyngd på vad folk har på sig. Sen om pengar. Bland vissa märker man av och vissa inte. Det är väldigt blandat bland alla människor. Jag skulle säga att skolan har en otroligt blandad utsträckning av elever att man inte märker av det. Sen är det upp till var och en vad man tycker och inte tycker. Svårt att svara genom att skriva på denna frågan..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blk skirt

Skirt*Bikbok / Blouse*Sheinside / Leatherjacket*Muubaa / Sneakers*Philippe Model

Likes

Comments

Majawyh

En av mina främsta stilikoner är MajaWyh som har en sådan exceptionell, ball, rockig och egen stil. Henne sätt att skapa kreativa outfits gör mig så otroligt glad och häpen om vad hon skall göra näst. Visserligen har hon en del grejer som jag heller aldrig skulle ha mod till att bära just för att det skulle se katastrofalt ut på mig i jämförelse med henne. Drömma kan man göra och hennes instagram heter @majawyh

Likes

Comments

Calzedonia

En av mina absoluta favoriter i min bikinigarderob;-) Införskaffade mig faktiskt denna i somras under ett besök i Palermo i samband med resan till Sicilien. Vi hyrde en bil så åkte vi under en dag i Palermo. Det positiva är att ni inte behöver ta er till Italien för att kunna köpa bikinis från Calzedonia utan dem har en butik i Stockholm. Fin passform och fina färger till bra priser!​

Likes

Comments

Hej!! Mitt namn är Hanna och det är jag som ska försöka att fylla upp Elsas blogg med massor av härligheter medan hon spenderar lovet i värmen. Vissa kanske har sett mig tidigare då jag själv bloggar på nattstad. Jag har även gästbloggat åt Elsa tidigare. Hur som, lite kort om mig: Jag är född 98, bor i Ulricehamn läser ekonomi på Teknis i Borås. Jag driver bloggen @hannasch och fotar även endel för The Little Showroom. Jag tränar även fotboll ca 7 gånger i veckan, både i skolan och i Bergdalen och brinner för allt inom mode. Bortsett från detta så älskar jag att spendera tid med min familj, vänner och pojkvän. Så detta är vad ni kommer att få ta del av de kommande veckan. Vill ni se mer så får ni gärna kika in på min blogg eller följa mig på instagram, hannaschonberg heter jag där. PUSS & KRAM

Likes

Comments

Good morning! Vädret ser måttligt bra ut och skall äta en god frukost nu alldeles strax. Det allra bästa med att åka utomlands och bo på hotell är just hotellfrukosten. Att ha en vällagad och genomtänkt hotellfrukost anser jag alltid höjer hotellets värde och betyg i mina ögon. Nu skall jag ta med boken, bikinin, kameran och min bleka Sverigerkropp till stranden och hoppas på färg.​

Likes

Comments

Arrived to paradise

Med en incheckning efter lite trubbel med förseningar på flygplatsen anlände vi äntligen till hotellet. Vi skyndade oss ner till det klarblågröna vattnet som är lika vackert på bild som i verkligheten. Paradisstrand. Skall dessutom finnas en strand en bit bort där surfarna håller hus, vilket vi skall besöka! I övrigt har det varit lite små mulet på eftermiddagen men hoppas på sol imorgon. Ser fram emot en härlig vecka med värme, god mat, strandpromenader och snorkling i det turkosgröna vattnet. 

Likes

Comments

Part tops x2 / The perfect poloshirt

Partfodralet / The simple sweater with a touch / Simple dress

Likes

Comments

Nu när jag är borta i varmare breddgrader vill jag förbereda er för möjligen lite mer uppdatering via min instagram där jag heter elsawedebrand.

@elsawedebrand

Likes

Comments

Daily Desire

Fransar, silkesblusar, bikerjackor i kaxigt stuk, preppy topp till tå har Zara checkat av alla punkter denna säsongen. Idag tar Zara hem kampen om dagens vill ha. Både franskjolen och kostymbrallor m kavajen i detalj av sammet vill jag klicka hem här och nu. Aldrig försent att unna sig något fint även efter jul..​

Likes

Comments