God kväll, kära vänner! Efter redigt kaos igår så var jag utelåst hela kvällen och natten så sov borta i natt hos Amanda som räddade kvällen. Så efter städning av hela mitt rum, en välbehövande dusch så återstår en mysig lördagskväll som jag ser fram emot. ​Har även suttit och bläddrat igenom alla bilder från fashionweek från bl.a. Milano, London och givetvis New York. En summering kommer upp inom kort. Puss. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

photo taken in september last year.​

Likes

Comments

Plockad från pojkvännens eller broderns garderob. Där finner vi äkta råmaterial. Men med den feminina touchen hittar vi en av vårens härligaste trender, blousskjortan. Två guldklimpar signerat Mango för 299:- et 199:- Heja heja!

Likes

Comments

Dress, (HERE!) and pants, (HERE!)

Torsdag och snart helg igen! Skönt och efterlängtad! Haft en relativt ok dag med lite småvarm i kroppen men som har funkat bra. Håller på att sammanställa lite arbeten samtidigt som jag försöker få ner inkorgen i mejlen till noll. Mycket att ta igen efter att ha legat i sängen efter skolan samt varit hängig väl i skolan. Haha. Bra framförhållning av mig, känner jag. Men men. NU skall jag brygga mig en kopp kaffe, sätta på en komedi och bädda ner mig i sängen. Behöver det sista jag kan få när det kommer till kurera mig.

Likes

Comments

Onsdag, veckodagen som håller samman veckan och man har lika mycket kvar som det har gått av veckan. Lite ironiskt egentligen, må jag säga. Iallafall så steg jag upp i morse med nätta steg för jag frös såpass mycket ställde mig i duschen ett tag, rensa tankarna, njuta av det varma vattnet som tar an kroppen. Känslan av nyduschad, är bland det bästa. Väl i skolan började jag känna mig både svimfärdig och spyfärdig, en kombination i ett slag jag aldrig varit med om innan. Benen vek sig nästan och huvudet dunkade lika högt och snabbt som i en houselåt. Så min dag har inte varit den bästa. Sömn, flera flaskor vatten och tabletter senare hoppades jag på att må bättre och fick bli nyponspoppa till middag. 

Längtar så galet tillbaka till dem dagar när man var glad, brun, skrattade åt livet, hörde ljudet av havets vågor som slår mot berget. När man sitter tillsammans med sina vänner, funderar över livet framför solnedgången och en vy av hav och härligheter. Jag saknar det.

Likes

Comments

Nouw Magazine