Vardag

God kväll, kära vänner! Efter redigt kaos igår så var jag utelåst hela kvällen och natten så sov borta i natt hos Amanda som räddade kvällen. Så efter städning av hela mitt rum, en välbehövande dusch så återstår en mysig lördagskväll som jag ser fram emot. ​Har även suttit och bläddrat igenom alla bilder från fashionweek från bl.a. Milano, London och givetvis New York. En summering kommer upp inom kort. Puss. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

photo taken in september last year.​

Likes

Comments

Tips

Plockad från pojkvännens eller broderns garderob. Där finner vi äkta råmaterial. Men med den feminina touchen hittar vi en av vårens härligaste trender, blousskjortan. Två guldklimpar signerat Mango för 299:- et 199:- Heja heja!

Likes

Comments

Vardag

Dress, (HERE!) and pants, (HERE!)

Torsdag och snart helg igen! Skönt och efterlängtad! Haft en relativt ok dag med lite småvarm i kroppen men som har funkat bra. Håller på att sammanställa lite arbeten samtidigt som jag försöker få ner inkorgen i mejlen till noll. Mycket att ta igen efter att ha legat i sängen efter skolan samt varit hängig väl i skolan. Haha. Bra framförhållning av mig, känner jag. Men men. NU skall jag brygga mig en kopp kaffe, sätta på en komedi och bädda ner mig i sängen. Behöver det sista jag kan få när det kommer till kurera mig.

Likes

Comments

Vardag

Onsdag, veckodagen som håller samman veckan och man har lika mycket kvar som det har gått av veckan. Lite ironiskt egentligen, må jag säga. Iallafall så steg jag upp i morse med nätta steg för jag frös såpass mycket ställde mig i duschen ett tag, rensa tankarna, njuta av det varma vattnet som tar an kroppen. Känslan av nyduschad, är bland det bästa. Väl i skolan började jag känna mig både svimfärdig och spyfärdig, en kombination i ett slag jag aldrig varit med om innan. Benen vek sig nästan och huvudet dunkade lika högt och snabbt som i en houselåt. Så min dag har inte varit den bästa. Sömn, flera flaskor vatten och tabletter senare hoppades jag på att må bättre och fick bli nyponspoppa till middag. 

Längtar så galet tillbaka till dem dagar när man var glad, brun, skrattade åt livet, hörde ljudet av havets vågor som slår mot berget. När man sitter tillsammans med sina vänner, funderar över livet framför solnedgången och en vy av hav och härligheter. Jag saknar det.

Likes

Comments

Nouw Magazine

From here

En helt underbar fadead tröja ifrån Junkyard som är en av dem bekvämaste tröjorna i min garderob. I nyans av blå, turkos och grå. Passar perfekt att ha som myströja eller till träningen. ​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter att varit trogen till min favorit från Lancôme ville jag ha något helt fräscht i sminkväskan. Så tog tag i att rådfråga kring vad som passade bra till mina begär och krav. Tillslut fann jag denna helt otroliga foundationen från Clinique tillsammans med bronzingpudret från samma märke.

Tipsar personligen om att rådfråga vad du har för hudtyp samt vad hon/han rekommenderar för smink/märke/produkt. Så du får rätt produkt anpassad till dig!

Likes

Comments

Jacket here and leatherpants here

Fick hem ett par riktigt härliga skinnbrallor alldeles precis innan jag åkte iväg till Frankrike. Tillsammans fick jag bland annat denna fina bomberjackan. ​Perfekta plagg i basgarderoben!

Likes

Comments

Scarf*Fluvio Luparia Shoes*Bally Bag*Mulberry Blouse*Nolita Coat*Jascha Pants*Cycle

Tisdag! Gårdagens look med @hannasch. Precis hemkommen från längsta dagen i skolan och lagar lite mat tillsammans med Vendela medan vi lyssnar på lite fräsch musik från min nygjorda lista på soundcloud. ​Har pendlat hela dagen mellan att vara glad och trött samt hungrig och mätt. Berg och dalbana- dag. För övrigt mår jag bättre och bättre för varje dag som går och längtar tills jag kan återgå till standarden, där plugg och träning tävlar om plats. 

Likes

Comments

Efter skolan hade jag en del ärenden att ta hand om men så hörde tösen av sig och sade att hon befann sig i staden vilket jag snabbt tackade ja till. En fika senare tog vi oss igenom ett halvår ifrån varandra. En helt underbar vän! Köpte med mig lite nytt fräscht smink hem också efter att fått lite rådgivning om produkter. Dyrt dessvärre.. men bra! Nu återstår lite plugg vilket jag måste ta tag i, puss.

Likes

Comments

Härom dagen fann jag en helt underbar sida som jag var tvungen att titta närmare på. Då jag och säkert många av er älskar kläder och shopping. Blir du medlem på Toluna får du enkelt hem produkter utan några kostnader överhuvudtaget och skickar tillbaka en recension på produkten samt att du får behålla den! Dessutom kan du få olika presentkort till olika butiker om du gör olika undersökningar och svarar på dem. Vem säger nej till gratis produkter? Inte jag iallafall. Mums fillibabba! HÄR blir du medlem gratis!

Likes

Comments

Good morning my friends! Måndag morgon och jag vaknade upp och kände inte igen mig alls? En rejäl ovana om att jag möjligen hade försovit mig men av "glädje" hade jag inte det så gick upp och tog en behövande uppiggningsdusch och en latte. För att få bort lite ångest så skapade jag en ny lista på soundcloud där jag skall samla alla mina favoritlåtar samt lite nya godingar att sätta tänderna i. Ni hittar den HÄR.. 

Annars så får jag väl säga att dagens i sig med alla lektioner som jag har är fungerbart. Har tre lektioner idag vilket är en perfekt mjukstart på veckan då imorgon är helvetesdagen på hela veckan, fy fy. Men nog om det! Idag skall jag förhoppningsvis ställa fötterna på gymmets härliga golv och träffa Maja som jag inte gjort på allt för lång tid.  SÅ, jag är glad! :D Bjuder på en kombo av Sicilien och Kap Verde i detta inlägg. Hade inte tackat nej till värme just nu, Bali eller Bahamas? Wouldn't mind..

Likes

Comments

Med en trevlig lunch med min kära mor samt sökande efter härlig inredning till mitt rum så summerar jag gårdagen relativt bra. Hade egentligen planer på eftermiddagen/kvällen men min kropp sade emot min vilja så spenderade istället kvällen hemma liggandes ​i min säng med datorn i knät och en kopp te i andra. 

Idag har jag till större delen även idag spenderat all min tid liggandes i sängen i hopp om att bli friskare samt få energi till nödvändig göra; plugg. Men men, så är det ibland. Har en ny vecka att se fram emot. Skall spela tennis vilket jag ser fram emot, har inte haft möjlighet till att ställa mig på planen sedan förra året? Sedan generellt komma igång med träningen igen, mår jag förfärligt av att äta onyttigheter och vara "lat"? Big yes! Så nu skall jag komma igång! Happy sunday!

Likes

Comments

SUNDAY feelings.​

Likes

Comments