Ett prov avklarat, one to go! Har precis kommit hem efter veckans längsta dag i skolan. Satt i princip och sov på sista lektionen eftersom orket försvann efter provet som var vid lunch. Har gjort mig en latte som är välbehövlig efter denna grådaskiga dagen och har plugg att ta tag i, tyvärr. Skall bland annat hålla ett tal om massmedians påverkan i samhället samt ett prov kring EUs framtid och dess samarbete etc. Så bättre att sätta igång så jag hinner med lite härlig uppdatering för er! Hoppas ni haft en bättre dag än mig! Puss!​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God morgon på er! <3 Är trött och håller på att somna om vilken sekund som helst med tanke på att jag var uppe och pluggade inför dagens prov. Får hålla tummarna! Satt och bläddrade igenom en hel del bilder härom dagen från kap Verde, vilket gav mig känslan om värme och en enorm saknad. Något jag behöver just nu, värme, sol och avkoppling. Stressen ligger i tårna och sträcker sig längs hela kroppen ut i topparna. Behöver lov, efter all stress i skolan. Svårt att kombinera skolan med jobb/blogg, vänner och träning. Nu skall jag dricka upp min kopp te, föna håret och göra mig redo för skolan, puss!

Likes

Comments

Jag och amanda i backen v.7 / En magisk lunch / Jag innan jag befann mig ute i soliga staden

Jag och min fantatiska vän, Emma / Elsa provade glasögon, she's amazing / Mitt Jane Koenig halsband

Puppytime!!! / Beachtime / Party ​

Likes

Comments

Söndag och är tröttare och gladare än någonsin. Kom hem från Stockholm i fredags och spenderade behövlig tid med min moder och vi kollade på Let´s Dance samt åt tryfflar och sushi. Helt magiskt må jag säga! Igår tog jag det lugnt och hade en jättemysig kväll och kollade på film. Idag står plugg och lunchade på schemat vilket är vad jag behöver och vill för idag. Efter en stressig och obalanserad vecka humörsmässigt så hoppas jag att jag inte blir lika stressad denna veckan även om schemat är mer fullspäckat än förra, haha. Men men, sådant är livet och man får se efter dem ljus glimtarna. Efter denna veckan väntar lov vilket är mer än behövligt för min del. Nu har jag förövrigt avnjutit lite mat och ett värmande bad och tagit fram datorn för studier, puss!

Likes

Comments

Favorit hårojlan från Argan Secrets / Bygg upp den perfekta basen med blur cream från L´oreal Paris, foundation från Clinique och puder från Bare Minerals.


Likes

Comments

On my mind


Lancômes underbara transparenta puder som räddar alla fruktansvärda dagar, Chanels drömskor som jag vill trippa runt i hela våren och sommaren. Dem perfekta slitna jeansen i härlig tvätt står fortfarande högst upp på listan efter vårplagg, Slip-onsen som är favoritskon till vår och sommaren. Gärna från Celiné. Sist men inte minst denna fantastiska klänningen från Vansessa Bruno med spetsbhn och dem otroligt snygga solglasögonen som andas Elsa! 

Likes

Comments

Nouw Magazine