får mig att längta till sommarens fantastiska dagar på landet // dagens frukost // mina fina vänner i lördags // Churros som är helt magiskt gott på Tacos & Tequila i Linné // Sushidejt // Outfit från förra veckan // Anna i vårsolen med en juice // Sommarbild // Vackra Lisa som firades att hon fyllt 18

​@elsawedebrand på instagram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

MET snakeskin pants

Dem perfekta partybrallorna men kan givetvis även användas till vardags. Dessvärre ligger mina och fyller upp garderoben i onödan så tänkte att kanske någon annan fin själ vill ha dem! Dem är italiensk 26, passar alltså en 25/26. Dem sitter som en smäck i rumpan och är stuprörsmodell. Nypris ca 2000:- säljes för 350:-

Ra@Re skinny pants

Ett par supersnygga jeans i stuprörsmodell men snygga detaljer baktill. Samma som ovan ligger dem bara i garderoben och sitter fantastiskt baktill i rumpan och är i smal modell. Storlek W26 och nypris ca 1500:- , säljes för 350:-


Vid intresse kontakta mig på mejlen, elsa.blogg@hotmail.se och först till kvarn. Möts gärna upp eller skickar men då står köparen för fraktkostnaden.

Likes

Comments

Tvätta håret med schampo två gånger, första gången reagerar det med produkterna du har i, andra gången tar det på djupet och tar bort fett.

Innan du tar BUS i ansiktet, kyl ner ansiktet med en isbit för att motverka uppkomst av dålig hy i samband med produkten. Isbiten kyler ner ansiktet och stänger dina porer.

BB cream, bra produkt nu till våren då den täcker lagom, ger oftast lyster (beroende på produkt) och innehåller hög SPF vilket är perfekt nu inför vårsolen! Jag tipsar om dessa; HÄR, HÄR, HÄR (denna använder jag)

Undvik foundation, nu är det vår och solen har anlänt, undvik därför foundation.. Nu vill vi ser naturliga ut och få lite sol/färg i våra vinterbleka ansikten. Foundation täpper både till porer och täcker alldeles för mycket och på såsätt tillför du ingen energi och färg till ditt ansikte. BIG NO!

Glöm inte solskydd (SPF)!, något många glömmer angående hur viktigt det är. Visserligen finns det många produkter som har det i sig men har du inget smink, ha minst SPF 30

Rouge, favorit i sminkväskan och något jag tycker ger en härlig och naturlig look till våren! HÄR är ett utmärkt kit som du kan ge ditt ansikte ett glow samt färg!

Likes

Comments

"Make your girl never want anybody else."
sometimes it physically pains me to hold back my sarcastic comments
"know this:
you can start over, each morning."
So, fuck anyone who has ever told you you’re not good enough because you are. You are fucking gold and they are rusted copper.
"Who needs cocaine when human emotions can fuck you up just the same."
there is a difference between people who are smart and people who get good grades
I could stay naked after a shower for anywhere from 30 minutes to 4 hours.
"I don't chase people anymore. I learned that I'm here, and I'm important. I'm not going to run after people to prove that I matter."
"Overthinking is the biggest cause of our unhappiness. Keep yourself occupied. Keep your mind off things that don't help you. Be optimistic."
“3 Things You Should Never Have Low Standards About: Boys, Clothes, Coffee"
"If you're sad, add more lipstick and attack."
Life is for deep kisses, strange adventures, midnight swims and rambling conversations.

Likes

Comments

Puh, ännu en måndag! Haft prov hela dagen! Gav mig sedan ut på stan i hopp om en snygg valborgsoutfit vilket dessvärre inte gav något resultat. Haha! Men men, får hoppas jag hittar något fint i veckan, annars i värsta fall knåpa ihop något ur garderoben. Längtar ihjäl mig till helgen då jag kommer ha avklarat mina värsta NP och även första maj! Tiden rinner iväg och kan inte förstå att ettan snart är förbi? Gudars, det är inte långt kvar tills jag tar studenten.. nästan!

Likes

Comments

Sushi med Amanda // jag i Glasögon.

Saturdaymakeup

Dubbel espresso // Elsa & Ellen

Idag i försök på att springa. De som känner mig väl vet att jag avskyr att springa och det var riktigt längesen jag sprang utomhus. Så punkterade lungor kändes det som efter 5 minuter. Good job, yes!​

Likes

Comments

Nouw Magazine