buy my tanktop here

​Invigde detta linnet med röda läppar och min nya frisyr i fredags. Med volym i håret så gillar jag det skarpt. Hade det tillsammans med kilklackar och mina ACNE byxor. Helvitt tillsammans med colorpop är jag ett stort fan av. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Igår bjöd jag hem lite vänner till mig, lagade mat snabbt och kvickt och sällskapet var bättre än någonsin. Spontankvällar må vara det bästa och framförallt sitta och prata om livet, himmel till jord. Tack tjejer!

Likes

Comments

Pants*Mauro Grifoni / Shoes*Philippe Model / Bag*Stella McCartney / Sweater*Zoe Karssen / Blazer* Blonde NO.8

Idag kilade jag iväg en snabbis till stan för att göra lite ärenden. Hade en förträfflig kväll med tjejerna igår. Spontankväll hemma hos mig med god mat som jag fixade ihop med trevligt sällskap som mina vänner fick agera som ;) Behövligt och dessutom firade vi att vi inte har något plugg kvar i skolan! Emma sov hos mig och vi fixade ihop en drömfrukost innan båda stack iväg. Idag skall jag ta det lugnt och ha familjekväll!

Likes

Comments

Praktiskt som snygga så behöver man alltid en väska. Vissa väljer att lägga lite mer och andra lite mindre. Man kan helt enkelt inte ha för få väskor. Här ovan finner ni mina topp 6 inför sommarens underbara dagar. Stranden likaså som festen och stanhänget.

​1 (HERE!) / 2 (HERE!) / 3 (HERE!) / 4 (HERE!) / 5 (HERE!) / 6 (HERE!)

Likes

Comments

my new haircut // my favourite flowers at bunches // me last summer // my dearest mother // sundaybreakfast // morninglight // summerlove // new lovely dress // best lunch ever

@elsawedebrand

Likes

Comments

Idag gjorde jag en megaförändring, jag klippte bort mer än en decimeter av mitt hår och är så jäkla nöjd. Har ju alltid varit bekväm i mitt långa hår. Kollade tillbaka på bilder från förra våren/sommaren och herregud vad lång hår jag hade och vad jag inte kände igen mig själv? Helt otroligt vad en frisyr kan påverka ens utseende. Älskar att förändra mitt utseende och är bekvämare i kortare hår har jag märkt. Visserligen älskar jag svall och lockar men fluffigt, kaxigare kort kan toppa det, till och med! Vad tycker ni?

Likes

Comments

Pants*Gina Tricot / Heels*Zara / Bag*Stella McCartney / Shirt*Raben Saloner

Likes

Comments

Efter en underbar och väl spenderad dag kan jag även klappa mig själv på axeln efter ännu ett gympass. Älskar att jag äntligen kommer igång igen, dels för att jag mår så extremt mycket bättre när jag tränar men också för känner mig lat av att inte träna. Better do this!! Lite så, känner jag. Iallafall så kände jag mig som en hurtbulle som knappt kan gå från gårdagens ben och rumppass med brorsan. Bästa PTn då man aldrig ger upp och får aldrig avbryta mitt i. "Elsa du skall inte kunna gå efter, du är inte klar ännu". Den meningen rullar på gång på gång, haha! Dock väldigt bra, behöver den kicken för att fortsätta!

Nu skall jag äntligen ta och släcka lampan och stänga av datorn samt försöka sova. Utmattad och redo för en lång dag imorgon definitivt! Godnatt hjärtan <3

Likes

Comments

Som ni vet talade jag om att jag fick hjälp inför nationella i matten. Hade inga direkta förväntningar från början då jag kan tycka att det kan bli att man sitter och räknar, lär sig ingenting och bara onödigt spenderade timmar. Men jag bestämde tillsammans med Louise och Elsa att fixa privatlärare inför nationella. Och blev positivt överraskad. Lärde mig en hel del, dels saker som sedan kom på provet (då blev jag överlycklig) och nya saker som är bra för framtiden och tvåan. Jag valde Allakando och tycker dem var så extremt bra, satt ca 12h på tre dagar, pluggade intensivt och lärde mig oerhört mycket! Så nöjd! Dessutom finns en kurs precis innan man börjar skolan, då tar man en repetitionskurs i matte så man fräschar upp minnet. TIPS!

Har aldrig i hela mitt liv kunnat sitta still och plugga så som jag gjorde och fått så mycket gjort under såpass kort tid. Så får er som kanske känner att matte är lite svårt eller vill repetera med en som kan förklara väldigt bra och stödja dig så tycker jag definitivt ni skall överväga detta tills nästa nationella! Ni hittar Allakandos intensivkurser här

Likes

Comments