buy my tanktop here

​Invigde detta linnet med röda läppar och min nya frisyr i fredags. Med volym i håret så gillar jag det skarpt. Hade det tillsammans med kilklackar och mina ACNE byxor. Helvitt tillsammans med colorpop är jag ett stort fan av. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Igår bjöd jag hem lite vänner till mig, lagade mat snabbt och kvickt och sällskapet var bättre än någonsin. Spontankvällar må vara det bästa och framförallt sitta och prata om livet, himmel till jord. Tack tjejer!

Likes

Comments

Pants*Mauro Grifoni / Shoes*Philippe Model / Bag*Stella McCartney / Sweater*Zoe Karssen / Blazer* Blonde NO.8

Idag kilade jag iväg en snabbis till stan för att göra lite ärenden. Hade en förträfflig kväll med tjejerna igår. Spontankväll hemma hos mig med god mat som jag fixade ihop med trevligt sällskap som mina vänner fick agera som ;) Behövligt och dessutom firade vi att vi inte har något plugg kvar i skolan! Emma sov hos mig och vi fixade ihop en drömfrukost innan båda stack iväg. Idag skall jag ta det lugnt och ha familjekväll!

Likes

Comments

Praktiskt som snygga så behöver man alltid en väska. Vissa väljer att lägga lite mer och andra lite mindre. Man kan helt enkelt inte ha för få väskor. Här ovan finner ni mina topp 6 inför sommarens underbara dagar. Stranden likaså som festen och stanhänget.

​1 (HERE!) / 2 (HERE!) / 3 (HERE!) / 4 (HERE!) / 5 (HERE!) / 6 (HERE!)

Likes

Comments

my new haircut // my favourite flowers at bunches // me last summer // my dearest mother // sundaybreakfast // morninglight // summerlove // new lovely dress // best lunch ever

@elsawedebrand

Likes

Comments

Idag gjorde jag en megaförändring, jag klippte bort mer än en decimeter av mitt hår och är så jäkla nöjd. Har ju alltid varit bekväm i mitt långa hår. Kollade tillbaka på bilder från förra våren/sommaren och herregud vad lång hår jag hade och vad jag inte kände igen mig själv? Helt otroligt vad en frisyr kan påverka ens utseende. Älskar att förändra mitt utseende och är bekvämare i kortare hår har jag märkt. Visserligen älskar jag svall och lockar men fluffigt, kaxigare kort kan toppa det, till och med! Vad tycker ni?

Likes

Comments

Nouw Magazine