​Pants*Dondup / Leatherjacket*Muubaa / Bag*Stella McCartney / Top & shoes bought in Copenhagen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​På kvällen drack vi goda drinkar på café Norden som är ett otroligt mysigt hak i mittpunkten av Köpenhamn. Jättemysig atmosfär och trevliga människor. Värmen höll i sig så vi valde att sitta ute för att se alla trevliga människor gå förbi och tycker det är mycket härligare att sitta ute. Vi satt sedan kvar för att även käka middag där som var lika god den! Två tummar upp!

Likes

Comments

Pants*Dondup / Sneakers*Philippe Model / Sweater*KENZO / Leatherjacket*DNA / Bag*rehard

​Igår strosade jag runt i denna outfiten på stan. Solen sprack upp på förmiddagen så blev en aning för varmt efter ett par timmar. Fann en del sista dagen på stan vilket var tur då jag första dagen kom i princip hem tomhänt.. Men Köpenhamn var underbart, dock härligt att vara hemma. Blir snart ett återbesök förhoppningsvis, då med mer shopping och mer tid;-)

Likes

Comments

Nu är vi på tåget påväg hem. Haft 2 underbara dagar i Köpenhamn, bättre än vad jag kom ihåg det. Ätit otroligt god mat, shoppat lite höstkläder till höstgarderoben och umgåtts härligt med min tös. Vi åt vår sista lunch på PS Bar & Grill som är ett jäkligt schysst ställe som ligger vid Nyhavn. Jättegod mat och trevlig personal. Perfekt avslut!

Likes

Comments

​Pants*Dondup / Top*Zara / Bag*Stella McCartney / Leatherjacket*DNA / Shoes*Castellar

Likes

Comments

Vi anlände till Köpenhamn vid lunch och strosade runt ett par timmar innan magen ropade efter mat. Vi slog oss ned på Café Europa där vi båda åt himmelskt goda ceasarsallader! Riktigt goda var dem! Shoppingen för oss idag gick dessvärre inte så värst bra. Endast ett köp än sålänge, men vi har ju hela morgondagen också ;-). Nu väntar middag som vi dock inte bestämt vart vi skall äta någonstans. Får väl helt enkelt se!

Likes

Comments

Nouw Magazine