Mode

​Pants*Dondup / Leatherjacket*Muubaa / Bag*Stella McCartney / Top & shoes bought in Copenhagen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Travel, Tips, Vardag

​På kvällen drack vi goda drinkar på café Norden som är ett otroligt mysigt hak i mittpunkten av Köpenhamn. Jättemysig atmosfär och trevliga människor. Värmen höll i sig så vi valde att sitta ute för att se alla trevliga människor gå förbi och tycker det är mycket härligare att sitta ute. Vi satt sedan kvar för att även käka middag där som var lika god den! Två tummar upp!

Likes

Comments

Mode

Pants*Dondup / Sneakers*Philippe Model / Sweater*KENZO / Leatherjacket*DNA / Bag*rehard

​Igår strosade jag runt i denna outfiten på stan. Solen sprack upp på förmiddagen så blev en aning för varmt efter ett par timmar. Fann en del sista dagen på stan vilket var tur då jag första dagen kom i princip hem tomhänt.. Men Köpenhamn var underbart, dock härligt att vara hemma. Blir snart ett återbesök förhoppningsvis, då med mer shopping och mer tid;-)

Likes

Comments

Travel, Vardag

Nu är vi på tåget påväg hem. Haft 2 underbara dagar i Köpenhamn, bättre än vad jag kom ihåg det. Ätit otroligt god mat, shoppat lite höstkläder till höstgarderoben och umgåtts härligt med min tös. Vi åt vår sista lunch på PS Bar & Grill som är ett jäkligt schysst ställe som ligger vid Nyhavn. Jättegod mat och trevlig personal. Perfekt avslut!

Likes

Comments

Mode

​Pants*Dondup / Top*Zara / Bag*Stella McCartney / Leatherjacket*DNA / Shoes*Castellar

Likes

Comments

Travel, Vardag

Vi anlände till Köpenhamn vid lunch och strosade runt ett par timmar innan magen ropade efter mat. Vi slog oss ned på Café Europa där vi båda åt himmelskt goda ceasarsallader! Riktigt goda var dem! Shoppingen för oss idag gick dessvärre inte så värst bra. Endast ett köp än sålänge, men vi har ju hela morgondagen också ;-). Nu väntar middag som vi dock inte bestämt vart vi skall äta någonstans. Får väl helt enkelt se!

Likes

Comments

Travel, Vardag

God morgon! Nu sitter jag på tåget påväg till Köpenhamn tillsammans med Hanna. Var uppe så fruktansvärt tidigt imorse men det är alltid något speciellt med resor. Kan aldrig somna eller sova för den delen för att man är så exalterad. Är det så?

Iallafall så är vi framme om mer eller mindre en timme och solen lyser. Humöret är på topp och håller tummarna för bra väder. Shopping, turer på stan och givetvis massor av klick på kameran är planerna idag. Längesen jag var här så hoppas besöket blir bättre än sist.

Likes

Comments

Mode, Tips

Strosande runt på gatorna vill man ju givetvis se fabulös ut samtidigt som man vill vara bekväm. Detta är en perfekt outfit om man skall till stan se chic ut men ändå bekväm. Kombination stor och liten väska är perfekt ifall du vill ha med lite saker exv kamera/dator men ändå vill ha en liten med småkramset. Klicka på plaggen för återförsäljare!

Likes

Comments

Nouw Magazine