Denna fantastiska polotröjan ifrån inte mindre än självaste BLK DNM är en stor wantie som är finare i verkligheten än på bild. // En lätt men fräsch BB cream, fräsch rouge, dessa två från Dior. Ett lätt löspuder från Clarins som jag hört är fantastiskt! // Behöver jag ord? Denna väskan var en tia! Tory Burch <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Framtiden, vad har detta ord för innebörd egentligen? Detta har jag grubblat över både länge men framförallt mycket. Som yngre har man väl inte riktigt förstått sig på hur viktig framtiden är. Man tänkte väl i princip att allt löser sig i slutändan och att man får arbeta med det man gillar och sedan automatiskt tjäna bra med pengar. Och så är det väl inte riktigt..

Jag fick i en relativt tidig ålder upp ögonen för att vilja leva bra och kunna ha möjlighet till att göra saker som är roligt, resa, uppleva och utforska exv. Då förstod jag även att skolan är en väldigt stor faktor i det hela. Att plugga och få bra betyg. Vilket jag skötte relativt bra också. Och försöker att fortsätta med nu. Så nu är då frågan hur ser min framtid ut? Vad vill jag göra och arbeta med? Denna frågan dök nämligen upp i kommentarsfältet.

Min största dröm är att få arbeta/bo i New York eller London som vuxen. Vad jag vill arbeta med ännu vet jag inte EXAKT men åt ekonomi/mode/marknadsföringhållet då jag jag har tänkt kring dessa tre som mest. Så skall förmodligen även arbeta med detta också. Men går ju fortfarande i gymnasiet så grubblandet får väl fortsätta något år till. Efter gymnasiet skall jag resa så gott det går och sedan arbeta/jobba. Hemma eller utomlands har jag ingen aning om. Sedan skall jag plugga och vart det blir vet jag inte heller än men avgörs när jag vet närmare vad jag vill plugga till och med.

Vad som motiverar mig till att försöka nå detta är väl någon slags drivkraft inom mig. Jag har alltid varit mån om att sikta högt med höga mål och försöka få ut det bästa av mig själv. Har alltid på något sätt och vis varit medveten om vad jag vill göra och hur jag vill vara när jag blir äldre. Vad jag vill ha åstadkommit när jag är äldre och då krävs ju en del, därmed krävs ju att man är ganska tidigt medveten om att skolan är viktig! Så mitt tips är att sätta höga mål för dig själv för att både utmana dig själv och även på så sätt tro på dig själv att du kan kämpa dig dit. För man skall aldrig skämmas för att sätta höga mål åt sig själv. FÖR VI, VI ÄGER!

"My goal is to be filthy rich. Rich in adventure, in health, in knowledge, in laughter, in wisdom, in family, and in love."

Likes

Comments

knitted shirts for fall season


Ett av mina favoritplagg jag alltid uppdaterar garderoben med varje höst/vinter är den stickade tröjan. Jag har alltmer blivit en större fan av polotröjan så storfavoriten är självfallet den stickade polotröjan denna säsongen. MEN eftersom inte alla gillar tröjor som går upp över halsen utan gillar sjalar/halsdukar bättre så tipsar jag om mina fem stickade tröjfavoriter!

Likes

Comments

Nu är vinnaren dragen i tävlingen om en almanacka i från personligalmanacka. Vinnaren av tävligen är Tilda som har blivit kontaktad via sin mejl! Då så många var med i tävlingen så skall jag försöka lösa fler tävlingar för er i framtiden! :D


Nu har jag precis kommit hem från skolan. Blir så trött och deprimerad av vädret.. var försvann det undrar jag? Men och andra sidan kan man snart börja använda alla härliga höstplagg snart. Införskaffade mig faktiskt en kappa härom veckan som jag kommer använda flitigt nu till hösten! Nu väntar en tupplur och lite plugg innan jag kan fullkomligt koppla av! Hör senare, puss!

Likes

Comments

Yesterday evenings outfit

Heels*Zara / Costumepants*Raben Saloner / Tank top*HERE

Likes

Comments

An amazing evening last summer at Orust with friends.

Hej på er hjärtan! Igår hade jag en mysig kväll hemma tillsammans med min broder till en början. Vi åt sushi (längesen!) och såg en film som heter Rush. Otroligt bra för att vara en "killfilm" med bilar etc. Well, sedan kom Amanda efter ha hängt på Liseberg med Thomas Ledin! Så kvällen avslutades med tjejsnack och mys som är uppskattat  som alltid. 

Idag väntar middag och fest hos en kompis som har fyllt år! Skall bli riktigt kul då jag älskar att klä mig festfint och även tillställningarna i sig. Perfekt kombination ju! Nu väntas presentköp och en latlördag, precis som jag vill ha det, puss på er sålänge! <3

Likes

Comments

Nouw Magazine