Mode

​Coat*Joseph / Shoes*Cph / Jeans*Superfine / Blouse*Zara / Silk Blazer*Raben Saloner

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Jäklans kombination Maja introducerade mig för. Blåbärsglass med müsli, hasselnötter, kokos och honung. Lika gott om inte godare än vad det låter. Du mixar massor av frysta blåbär tillsammans med lite yoghurt men inte för mycket då det inte skall bli flytande utan fortfarande fast. Strö på vad du vill ovanpå. Helst lite sött eftersom att "glassen" är relativt sur och besk i smaken så kompenserar det upp. Riktigt gott. Mysigt att få träffa Majsan även om det endast var en kort stund.Totally worth it ;-)

Likes

Comments

Vardag

Letade bilder i kamerarullen och fann dessa som är tagna för 2/3 år sedan någon gång. Så kul med gamla bilder!

Vilken dag! Helt matt i kroppen. Ledsen för att jag varit iväg från bloggen så mycket nu under dem senaste dagarna. Men plugget och matthet stod i vägen. And you have to do what you have to do. Idag hade jag mitt prov i historia som kändes bra efteråt. Har fått in en ny teknik när det kommer till att skriva proven så det känns skönt. Slutade sent idag och jag slängde mig direkt på sängen och nu på kvällen drog jag iväg på träning. Det bästa med att träna är med sällskap, framförallt med en bror som pushar en till att både följa med och att inte sluta. Har ju börjat ta detta tillskottet innan träningarna och jag blir så enormt mycket mer fokuserad och kan hålla ut längre. Framförallt när det kommer till löpningen. God! Älskar det. Sen efter träningen tog jag detta kaseinet. Mums vad gott. Samt jag som alltid har enormt sockersug hela tiden kan ju börja ta detta oftare. Hehe. Nu skall jag sova, puss på er <3

Likes

Comments

Tips

Här finner ni veckans tips i skönhetsväg. Krämer, rengöring men även smink och parfymer. 

Tycker det är extremt viktigt med bra produkter för sin hy. För det är gynnsamt i längden. Då jag själv och min hy mår som bäst när jag vet vad jag applicerar på den. Därför tänkte jag veckovis komma med bra tips som jag kan personligen tipsa om men även lite från andras håll som jag fått tips av. En god mix helt enkelt! =)

Likes

Comments

Vardag

God morgon & måndagsmorgon! Haft en lugn och stillsam helg och försökt få gjort som mycket plugg som möjligt denna helgen därav avstått lite från bloggen, dessvärre! Fick inte mycket sömn i natt med tanke på att jag var uppe och pluggade. Typiskt.. men nu efter ett par timmars sömn så är jag tillbaka trött och glad. Var det någon som såg månen i natt? Var själv inte vaken då men vet att några andra fångade den med sina ögon. Vad tyckte ni?

Likes

Comments

Vardag

God morgon hjärtan <3 Söndagen har anlänt med sol och glädje. Sitter just nu och avnjuter frukosten ovan i min ensamhet innan jag skall ta tag i lite plugg. Även om solen skiner och man mer än allt vill sitta ute och få lite lyster och energi i ansiktet måste man göra det tråkiga först. Igår hade jag en mysig kväll med tjejerna och kom hem ganska tidigt. Bra för idag hehe. Nu måste jag kila. Puss!

Likes

Comments

Vardag

En kopp te blev det igår efter skolan vilket var mer än behövligt. På favoriten givetvis, Da Matteo.

Likes

Comments

Nouw Magazine