Jag hade bland annat bloppis tillsammans med Jennifer och Emmy.. därmed träffade jag en hel del av er läsare vilket var skitkul, att få hänga med er lite och få ett ansikte på er! Dessutom var jag på en del middag och även brunch hos Emma direkt när jag kom hem från min resa för tösen hade fyllt år som nu fyller 18 om mindre än en vecka (!!!).

Dessutom kom jag ju givetvis hem från min resa som var helt magisk. Brun fräsch blev jag och jag hade en bra period i livet. Skolan gick bra, livet var bra och mysigt dessutom :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vet du fortfarande inte hur du skall få till den perfekta sotningen inför ikväll? I denna videon finner du steg för steg hur du får till den perfekta sotningen av ingen mindre än makeupartisten Lisa Eldridge!

Tycker att hon får till det så himla vackert inte så att man ser ut som en tvättbjörn. Jag kan tycka att det är väldigt knepigt att få till en snygg "Smokey Eye" utan att det blir för kladdigt eller för mycket. 

Likes

Comments

Tjoho idag är det nyårsafton! Helt jäkla galet. Känns som om jag nyligen kom hem från Kap Verde och hade hela 2015 framför mig. Men nu är det att bara se fram emot ett helt nytt år, ännu en gång. 2016! Men nu tillbaka till att det faktiskt är nyårsafton! Njuter för fullt här och har det riktigt fantastiskt. Ser fram emot ikväll då det blir nyårsfirande med mamma och pappa. Senare kommer det upp en bit av en årsresumé från året som gått! Stay tuned! ;-)

Ni som har nyårsstressen, passa på att läsa reportaget där bland annat jag blev intervjuad hur jag hanterar nyår utan stressen och hur jag ser på nyårslöften! HÄR! Gott nytt år på er mina hjärtan. Ni är verkligen guldvärda som tittar in här varje dag och förgyller mina dagar <3

Likes

Comments

"You not finding me attractive is not going to stop me from being attractive."

“How terrible is it to be called beautiful, smart and strong but end up being alone every night.”

“Intelligence will never stop being beautiful.”

“goals so big you get uncomfortable telling small minded people”

“I don’t care what you think about me. I don’t think about you at all.”

“The best blush in the world is a sip of champagne”

Likes

Comments

Ready for semester


Mjuka och ljusa toner, klänningar, kjolar och skjortor matchat med espadrillos. Perfekt kombination. Let's get away! 

Likes

Comments

God morgon babes! Morgnarna är alltid lika mysiga samma dag som man skall iväg och flyga. Packade klart redan igår så hade en svängig härligt morgon hemma. Nu är vi iallafall på flygplatsen och käkar lite frukost. Aldrig varit på Joe´s på flygplatsen vilket var en hit då det var helt tomt samt loungemusik nu på morgonen. Saknar flygkänslan när man sitter på flygplatsen, då jag älskar att resa och när jag sitter på flygplatsen blir jag helt lyrisk hehe. Hörs när jag är framme, puss <3 

Likes

Comments

Nouw Magazine