Bag-Stella McCartney / Pants-Cycle / Coat-Joseph / Sweater-Dondup / Sneakers-Philippe Model

En dag på stan tillsammans med efterlängtade @hannasch var ett perfekt avslut på helgen. Vi lunchade och pratade om våra resor och framtidsplaner. Alltid lika härligt och som jag saknat den pinglan <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God kväll! Ljusen är tända och mörkret utanför känns bara mörkare och mörkare. Saknar kvällarna som var ljusa fram tills klockan slår tio. Dem kvällarna får komma snart. Har iallafall ätit söndagsmiddag tillsammans med familjen, mamma och pappa som står för hela familjen just nu. Vi åt kalkon med linser och brysselkål. Godare kombination än vad den låter. Inte helt fel. 

Igår var jag och föräldrarna ute och ät middag med följd av mingel och en fantastiskt bra film, The Danish Girl. Alicia Vikander spelar en av huvudrollerna och jag förstår att hon är Oscar nominerad. Det samspelet mellan henne och Eddie Redmayne gjorde filmen väldigt mäktig. Värd att se, snart ute på biografer. Var även uppe i morse för en film, A Bigger Splash. Otroligt bra film som även den är väl värd att se. Hittat en ny favorithunk på bioduken, Matthias Schoenaerts. Han medverkar i båda dessa filmerna och gör filmen ännu mer värda att kolla in ;-) Jag menar, googla bara hans namn så förstår ni vad jag menar. 

Likes

Comments

​Celebrating Amanda who was turning 18..

Efter två dagar sängliggandes så fick jag ta mig samman och fixa mig i ordning då jag skulle till Amanda för att fira att hon fyllde arton igår! Big girl! Så till en början fixade jag lite middag åt mig och Alice, skaldjur och lite vin. Sedan tog vi oss mot Amanda och Simon som firade deras födelsedagar. Jättetrevlig kväll och slutade med att jag somnade tidigt igår. Idag väntas middag ute och biopremiär. Hoppas ni får en fantastisk kväll! Puss <3

Likes

Comments

Inspiration for this Thursday.

​Kan sitta hela dagarna och bläddra i modemagasin, scrolla bild för bild på tumblrs och so on. Har små kikat lite på S/S kollektioner som lite smått börjat vistas på modehusens hemsidor. Älskar vårmodet då det brukar vankas färg och ljus! Nu när perioden av svart och grått har haft sina dagar, veckor och MÅNADER kan det vara skönt att lägga höst- och vinterkläderna lite åt sidan. 

Likes

Comments

Time for weekend


Finally time for weekend, tomorrow it's Friday!!

Längtar redan tills helg även om jag fortfarande är lite halvkrasslig. Får hoppas att jag är frisk imorgon.. för imorgon är det BIG plans! Imorgon fyller min bästa vän i år. Big celebrating!!!! Ovan finner ni inspiration för "I am fabulous"- outfits ;-)

Likes

Comments

From yesterdays look

När jag väl vaknade idag kände jag att kroppen inte riktigt var med i matchen. Var sådär typiskt varm, hängig och inte var på topp. Så väl hemma efter en kort dag, låg jag i soffan med mitt duntäcke och försökte återhämta mig. Inte fått någonting gjort egentligen, men svårt att anstränga sig när man inte mår helt hundra. Ber till Gud att jag mår bättre imorgon..

Annars så har jag räknat ned dagarna tills min födelsedag, antalet dagar tills jag flyr till värmen och sedan antalet ovetandes dagar tills våren kommer. Tycker det är otroligt mycket mysigare med snö än det slaskiga vädret som tog kommandot igår..usch. Får hoppas att det antingen börjar snöa igen eller att det åtminstone blir lite bättre väder utomhus. 

Nu skall jag sova, ta en panodil och hålla tummarna för att jag mår bra imorgon. Puss!

Likes

Comments

Nouw Magazine