Vardag, Beauty

​Dagarna när man kunde gå runt i tunna blusar, inga lager smink och det enda täckande var ens solglasögon ;-) Så här såg jag ut innan vi tog oss in till staden Jandia en kväll. Tyvärr var det inte så mycket att göra där så blev en middag och lite strosande innan vi tog en taxi tillbaka till hotellet. Saknar redan värmen och vill tillbaka mer än gärna. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag, Travel

​Last Sunday

Hej på er! Tog en liten paus från bloggen nu under helgen då jag varit så kolossalt trött efter denna veckan. Iallafall så har jag umgåtts med Julia både fredag och lördag. I fredags var vi ute och käkade och hängde med lite vänner ute medan igår (lördag) så tog vi det ganska lugnt. Njöt av det otroligt vackra vädret, käkade lunch i stan och traskade runt en stund och sedan framåt kvällen fortsatte vi i samma tempo men bjöd hem lite kompisar och hängde med dem ett tag. Därmed en väldigt trevlig och händelserik helg! Dessvärre har jag blivit lite sjuk vilket är småtrist, så får försöka vila upp mig så jag kan vara frisk nu till veckan och framförallt helgen :-)  Puss hjärtan <3

Likes

Comments

Vardag

Tor & Freja

Direkt efter skolan tog jag mig in till stan och klippte håret, framförallt fräschare till det så det blev lite ljusare igen som jag alltid älskar. Idag gick jag med ett större leende än någonsin då jag blev helnöjd med resultatet. Klipper mig hos Tina som är helt fantastiskt duktig och gör så att jag alltid blir lika nöjd varje gång.

Likes

Comments

Vardag

Selfies from Spain

God morgon hörni! Vaknade upp med en rejäl huvudvärk som jag verkligen hopps släpper snart. Prov snart i franska så ska försöka sätta det. Senare ska jag äntligen fräscha till håret efter veckor av väntan. Älskar att gå till frisören. Känner mig alltid som en ny människa, haha. Resultat får ni ses sen, puss<3

Likes

Comments

Travel

Alltså vet inte hur många gånger vi gick upp och ner för dessa trappor. Kan ju dock inte klaga då det var fantastiskt vy över hela havet och området. Perfekt träning för benen dessutom då man passerade dessa ett flertals gånger varje dag. Otroligt vackert! Vattnet var i princip lika turkost som min bikini ;-) Ni som undrade vilken storlek jag hade i den så har jag S i nederdelen och S+ i överdelen. <3

Likes

Comments

Travel, Tips

Oavsett om flygturen är en timme eller ett halv dygn så blir man alltid lika uttråkad. Man sitter och vrider och vränger på sig och kan inte sitta still. Värst är ifall man inte kan somna. Då går timmarna långsamt, och då menar jag långsamt. Så tänker tala om lite tips hur jag gör för att försöka få timmarna att gå fortare.

1) Ladda upp med böcker och tidningar. Böcker som du vet handlar om det du gillar att läsa om och kan få dig att glömma bort tiden en stund. Jag själv måste läsa om kärlek/romans, deckare eller liknande. Plötsligt har du läst halva boken och några timmar har putsats bort.

Sedan när det kommer till tidningar älskar jag modetidningar och skvallerblaskor. Det är det bästa jag vet. Det är nu det är det bästa tillfället för att gräva dig in bland skvaller och säsongens alla trender och tips.

2) Försök att sova. Klyschigt men sant. Jag gillar att sova i början. Beroende på hur långt jag skall flyga varierar ju detta såklart. Flyger jag lång rutt så försöker jag trötta ut mina ögon och sedan sova när man brukar sova, dvs dem släcker ner osv. Annars sover jag alltid alltid i början. Då känns det bättre att ha kvar det bästa; äta, läsa, lyssna på musik etc.

3) Lyssna på podcast! Detta har jag gjort hela min resa och vad passar bättre än att göra det under en flygtur? Ladda hem dina favorit poddisar eller dem senaste avsnittet på dina favoriter poddare och njut fullt ut.

4) Gör nya playlists med härlig och skön musik som du kan lyssna på om och om igen utan att du tröttnar och så att du även kan sova. Mitt bästa tips.

5) Köp med dig vatten och snacks innan du sätter dig på planet eftersom det är onödigt dyrt på planet och kanske inte har dina favoritsaker som du vill ha. Dessutom kanske du blir hungrig när dem maten inte serverats ännu. Bunkra upp!

6) Ta på dig bekväma kläder! Viktig punkt. Sätt inte på dig en BH som skaver eller en tröja som sitter obehagligt på kroppen eller ett par byxor som du inte kan röra dig i. Bekvämt stavas det. Yes!

7) Skippa sminket och ta med fuktkrämen! Vi alla vet att flygplansluften är T-O-R-R och det visas ju på huden DIREKT. Så ta med dig tub med fuktkräm eller en återfuktande ansiktsmist så är du good to go honey!

8) Hörlurar! För guds skull, glöm inte hörlurar! Detta har hänt mig och det är det värsta som finns. Bokstavligen.

9) En varm tröja och en sjal. För huvudet (kudde) och ifall du börjar frysa. Plaggen du behöver för att ta dig igenom resan. Du vill inte vakna upp och frysa och ha en obekväm jacka att sätta på dig istället för en varm gosig tröja.

10) Är du som mig och har ofta med dig dator på resan, ladda ner filmer så du kan njuta på resan med din favoritfilm och luta dig tillbaka. Bon voyage!

Likes

Comments

Travel

​Den sista dagen innan vi gav oss mot flygplatsen för att flyga hem så bjöd Spanien på toppenväder. Regnade lite på morgonen men sprack upp direkt efter och höll i sig hela dagen. Så vi tog oss till havet, låg och flöt i vattnet och snackade om fantastiskt livet var. Solen sken, vågorna rörde sig fram och tillbaka och ja, livet var inte pjåkigt. Dessutom var det inte kallt överhuvudtaget så man kunde faktiskt ligga i och njuta. Det kunde jag inte i Egypten, haha. Då var det i och upp.. puh. Att livet kan vara så bra. Därför kan man köpa lycka, åtminstone kortvarig. 

Likes

Comments

Nouw Magazine