Preppar hyn för kvällen. Serum från exuviance som boostar med fukt och jämnar ut hudtonen på ett skonsamt sätt // Primer och strobecream från Laura Mercier & Freedom. Ge ditt ansikte ultimat med glow för kvällen. // Favoritparfymen från Stella McCartney.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ledsen för att jag varit borta senaste dygnen men har suttit non stop med plugget då jag hade viktiga prov idag.. Så blev intensiva dagar efter skolan. Denna veckan har varit stressig och helkass. Längtar så otroligt mycket till helgen, så jag kan pusta ut och ta tag i livet och få gång bloggen igen. Saknar! Funderar på en video med min dagliga sminkning snart, alt. Festsminkning eller test av produkter? Och sedan självklart massor av tips och outfits. Har en del på gång nu! Så himla taggad!

Likes

Comments

​Måste ju säga att denna salladen blev gudomlig! Bokstavligen alltså. Avokado, melon, kyckling, jordgubbar och mozzarella. Vilken kombination! Sedan strödde vi på peppar, salt, olivolja och sist men inte minst, balsamvinäger. Något ni måste testa hemma om ni inte redan har testat ;-) Till detta isvatten med en skiva citron. Yes, it was delicious!

Likes

Comments

Tagen igår, på språng. Så mycket glädje, så mycket skratt. I solnedgången.

"Sometimes you just need to slow down, remain calm, breathe, and simply let life happen.”

“Ignore those people who are always talking behind your back. That’s where they belong - behind your back.”

"There will always be a reason why you meet people. Either you need them to change your life or you are the one that will change theirs.”

AMEN.

Likes

Comments

Premiär för bara ben och grillkväll, kan ni förstå den fantastiska kombon? Wow! Vi hängde hos en kompis hela kvällen och grillade, snackade och hade det jättemysigt. Sådana kvällar som uppskattas now and then. Hade på mig en knälång klänning, bomberjacka och sneakers.

Likes

Comments

Nouw Magazine