Tips

Preppar hyn för kvällen. Serum från exuviance som boostar med fukt och jämnar ut hudtonen på ett skonsamt sätt // Primer och strobecream från Laura Mercier & Freedom. Ge ditt ansikte ultimat med glow för kvällen. // Favoritparfymen från Stella McCartney.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Ledsen för att jag varit borta senaste dygnen men har suttit non stop med plugget då jag hade viktiga prov idag.. Så blev intensiva dagar efter skolan. Denna veckan har varit stressig och helkass. Längtar så otroligt mycket till helgen, så jag kan pusta ut och ta tag i livet och få gång bloggen igen. Saknar! Funderar på en video med min dagliga sminkning snart, alt. Festsminkning eller test av produkter? Och sedan självklart massor av tips och outfits. Har en del på gång nu! Så himla taggad!

Likes

Comments

Tips, Vardag

​Måste ju säga att denna salladen blev gudomlig! Bokstavligen alltså. Avokado, melon, kyckling, jordgubbar och mozzarella. Vilken kombination! Sedan strödde vi på peppar, salt, olivolja och sist men inte minst, balsamvinäger. Något ni måste testa hemma om ni inte redan har testat ;-) Till detta isvatten med en skiva citron. Yes, it was delicious!

Likes

Comments

Vardag

Tagen igår, på språng. Så mycket glädje, så mycket skratt. I solnedgången.

"Sometimes you just need to slow down, remain calm, breathe, and simply let life happen.”

“Ignore those people who are always talking behind your back. That’s where they belong - behind your back.”

"There will always be a reason why you meet people. Either you need them to change your life or you are the one that will change theirs.”

AMEN.

Likes

Comments

Mode

Premiär för bara ben och grillkväll, kan ni förstå den fantastiska kombon? Wow! Vi hängde hos en kompis hela kvällen och grillade, snackade och hade det jättemysigt. Sådana kvällar som uppskattas now and then. Hade på mig en knälång klänning, bomberjacka och sneakers.

Likes

Comments

Vardag

God morgon babes! Efter en god natts sömn så gjorde jag och Alice en drömmig frukost med avocadosmörgåsar och fluffiga lattar. Frukostar är så himla härligt, framförallt under helgen då man kan njuta extra länge och göra dem riktigt smarriga. Längesen jag åt en sådan. Avocadosmörgåsen blev magisk! Mums.

Nu njuter vi av sex and the city (serien of course what else?) och skall snart även ta del av det fantastiska vädret utomhus. What a glorious morning...

Likes

Comments

Deeper thoughts

Torsdagkvällar. Hur man spenderar dem på samma sätt och vis om och om igen. Samma gamla visa. Att man sitter uppe till klockan slår midnatt, ögonen kämpar för att hålla sig vakna samtidigt som dem har ytterst lite energi kvar som dem utnyttjar för fullt. Kroppen skakar lite smått för tröttheten tar nästan över. Stressen för kommande dagen. Fredagen. What a day! Mycket att göra.

Har kommit fram till att jag otroligt mycket att göra nu, i skolan. Det är ju så det brukar se ut men har konstaterat detta för dem kommande veckorna.. Dock mycket roliga saker också, vi inleder bland annat ett mini gymnasiearbete och jag har inte funnit ett ämne än. Intresserar ju mig för så himla mycket, att det blir svårt att bli konkret och bestämma sig för bara ett ämne att skriva om. Right? Har suttit och klurat på denna godingen hela eftermiddagen samtidigt som jag har njutit av lite eftermiddagssol.

Hur skall jag hantera detta då? Ta djupa andetag. Sätta sig ner, och köra, jobba. Get the work done! Save some time! Även om mina fantastiska planeringar i slutändan ändå inte brukar fungerar så känns det skönt att ha något typ av upplägg. Hur man skall klara sig igenom veckorna, dagarna med massor av kilo i ryggsäcken. Lite så. Nu skall jag äntligen försöka, med motivation från er, fått en del styrka från fina mejl och peppande kommentarer. Vad vore livet utan er? Det vet jag faktiskt inte..

Likes

Comments

Nouw Magazine