Preppar hyn för kvällen. Serum från exuviance som boostar med fukt och jämnar ut hudtonen på ett skonsamt sätt // Primer och strobecream från Laura Mercier & Freedom. Ge ditt ansikte ultimat med glow för kvällen. // Favoritparfymen från Stella McCartney.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ledsen för att jag varit borta senaste dygnen men har suttit non stop med plugget då jag hade viktiga prov idag.. Så blev intensiva dagar efter skolan. Denna veckan har varit stressig och helkass. Längtar så otroligt mycket till helgen, så jag kan pusta ut och ta tag i livet och få gång bloggen igen. Saknar! Funderar på en video med min dagliga sminkning snart, alt. Festsminkning eller test av produkter? Och sedan självklart massor av tips och outfits. Har en del på gång nu! Så himla taggad!

Likes

Comments

​Måste ju säga att denna salladen blev gudomlig! Bokstavligen alltså. Avokado, melon, kyckling, jordgubbar och mozzarella. Vilken kombination! Sedan strödde vi på peppar, salt, olivolja och sist men inte minst, balsamvinäger. Något ni måste testa hemma om ni inte redan har testat ;-) Till detta isvatten med en skiva citron. Yes, it was delicious!

Likes

Comments

Tagen igår, på språng. Så mycket glädje, så mycket skratt. I solnedgången.

"Sometimes you just need to slow down, remain calm, breathe, and simply let life happen.”

“Ignore those people who are always talking behind your back. That’s where they belong - behind your back.”

"There will always be a reason why you meet people. Either you need them to change your life or you are the one that will change theirs.”

AMEN.

Likes

Comments

Premiär för bara ben och grillkväll, kan ni förstå den fantastiska kombon? Wow! Vi hängde hos en kompis hela kvällen och grillade, snackade och hade det jättemysigt. Sådana kvällar som uppskattas now and then. Hade på mig en knälång klänning, bomberjacka och sneakers.

Likes

Comments

God morgon babes! Efter en god natts sömn så gjorde jag och Alice en drömmig frukost med avocadosmörgåsar och fluffiga lattar. Frukostar är så himla härligt, framförallt under helgen då man kan njuta extra länge och göra dem riktigt smarriga. Längesen jag åt en sådan. Avocadosmörgåsen blev magisk! Mums.

Nu njuter vi av sex and the city (serien of course what else?) och skall snart även ta del av det fantastiska vädret utomhus. What a glorious morning...

Likes

Comments

Torsdagkvällar. Hur man spenderar dem på samma sätt och vis om och om igen. Samma gamla visa. Att man sitter uppe till klockan slår midnatt, ögonen kämpar för att hålla sig vakna samtidigt som dem har ytterst lite energi kvar som dem utnyttjar för fullt. Kroppen skakar lite smått för tröttheten tar nästan över. Stressen för kommande dagen. Fredagen. What a day! Mycket att göra.

Har kommit fram till att jag otroligt mycket att göra nu, i skolan. Det är ju så det brukar se ut men har konstaterat detta för dem kommande veckorna.. Dock mycket roliga saker också, vi inleder bland annat ett mini gymnasiearbete och jag har inte funnit ett ämne än. Intresserar ju mig för så himla mycket, att det blir svårt att bli konkret och bestämma sig för bara ett ämne att skriva om. Right? Har suttit och klurat på denna godingen hela eftermiddagen samtidigt som jag har njutit av lite eftermiddagssol.

Hur skall jag hantera detta då? Ta djupa andetag. Sätta sig ner, och köra, jobba. Get the work done! Save some time! Även om mina fantastiska planeringar i slutändan ändå inte brukar fungerar så känns det skönt att ha något typ av upplägg. Hur man skall klara sig igenom veckorna, dagarna med massor av kilo i ryggsäcken. Lite så. Nu skall jag äntligen försöka, med motivation från er, fått en del styrka från fina mejl och peppande kommentarer. Vad vore livet utan er? Det vet jag faktiskt inte..

Likes

Comments

Ignore those people who are always talking behind your back. That’s where they belong - behind your back.

I appreciate effort. No matter how small, silly or irrelevant, I appreciate effort.

If you hesitate between me and another person, don’t choose me.

walking thru the streets late at night would be so Good and calming if I didn’t have to be scared of every man and car I see after 8pm

Not everyone you lose is a loss.
Happiness in intelligent people is the rarest thing I know.

Don’t ever compliment me by insulting other women. That’s not a compliment, it’s a competition none of us agreed to.

Likes

Comments

Sämsta som går att uppleva. Just att ingenting går vägen för en. Går att uppleva i skolan, på jobbet, privat, ja det finns en del exempel och dem flesta går att kombinera. Livet med motgångar, varför finns dem ens?

Motgångar, ja, dem suger! Har precis, precis kommit ur en period av jobbiga saker och allting kändes extremt påfrestande. Både privat men också främst i skolan. Vilket enkelt gör att minsta lilla sak känns jobbigt. En dålig/negativ kommentar, ett dåligt prov/resultat, en dålig dag, "ful-dag" osv. Listan kan fyllas lång. Jag har som sagt precis varit där. Kan säga att det tar tid, tid att komma ifrån den hemska gråzonen där ingenting fungerar och allting är dåligt och jobbigt.

Motgångar kan både anses vara bra och dåliga men generellt dåliga eftersom dem orsakar stress och det är ingenting bra eller hur? Motgångar som positiv aspekt är att det kan ses som en motivation, att ett dåligt prov ger motivation till att göra bra ifrån sig till nästa prov. Men vad händer om det inte går bra under nästa prov eller provet efter det? Är motgångar fortfarande något bra då?

Jag associerar motgångar som något dåligt, oftast. Visserligen (som jag nämnde ovan), så kan det anses var en typ av motivation för en del, men för andra så kan det kännas som något påfrestande och jobbigt. Så jag tänkte faktiskt dela med mig av hjälp från mig till dig som känner likadant.

För det första så är du inte ensam. Vi alla har varit där, eller befinner oss där. Tro det eller ej. Att känna sig värdelös, inte tillräcklig. Man tror att man inte bidrar till någonting. Därför måste du nu lyssna. DU är tillräcklig! Du är så jävla bra och du behövs! För att må bra igen så måste du titta tillbaka på allting bra du åstadkommit och jämföra.. vad var det här som jag gjorde bra till skillnad till här? Vad kan jag göra åt det? Finns det möjlighet till att förändra och förbättra?

För att kunna komma ifrån gråzonen och få tillbaka humöret samt självförtroendet igen så måste du tro på dig själv. Vad är jag bra på? Vi alla har motgångar ibland och ja, dem suger verkligen. Men ge inte upp. Ge inte upp. DU klarar det. Du klarar dig igenom en svacka av elände och påfrestningar.

Handlar det om skolan.. 1) Rada upp allting du har och se vad du kan göra åt det. Fokusera på det du tycker är jobbigast och det du ser som den största motgången och jobbigheten. 2) Ta det lugnt, andas. Du klarar det. 3) Ta paus. Även om du är stressad, så blir ingenting bättre av att jäkta och bli onödigt stressad och må ännu sämre än vad du redan gör. 4) Ta hjälp av någon. Jag lovar att det gynnar. 5) DU ÄR BÄTTRE ÄN VAD DU TROR! Ja det är du. Du är kapabel till mycket, att vända upp och ner på kakan.

Handlar det om livet.. 1) Prata om det. Det är skönt och du behöver det oftast mer än vad du tror. 2) Ta det lugnt, ta ensamtid, skit i allting runt omkring dig och fokusera på nuet. Behöver du ledigt, ta ledigt. Behöver du springa av tankarna, spring av tankarna. Do what's good for you! 3) Det är inte hela världen. Oftast. Så skit i problemet och försök göra saker som få dig att må bra och sedan få perspektiv på saken.

Det är många saker som kan hjälpa dig till att må bättre. Men det tar oftast tid. Men ville dela med mig av lite tankar till er, då jag själv uppskattar dessa av texter mycket.

Har du någonting du vill dela med dig av eller prata om ? Mejla mig, elsa.blogg@hotmail.se

Likes

Comments