Den fantastiska kontrasten mellan tegel och marmor i köket. Att det dessutom är helvitt skapar det en ljusare och varmare känsla i köket. OCH den fantastiska stora ytan så man kan springa runt och laga mat och mingla med vännerna.

Vem tackar nej till att äta frukost här? Inte jag iallafall..

Lägenheten bjuder på stora ytor vilket jag avgudar, ger en större gästvänlighet och man känner sig genast mer bekväm. Här hade jag velat ha en stor soffa och matchande fåtöljer samt den lilla läshörnan i fönstret hade jag skapat till min egna lilla zon när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet.

​Slitna vita golv, det gamla är bevarat och möter det nya ruffiga stilen. Alltså jag hade kunnat flytta in här och nu. En lägenhet helt i min stil. Alltså WOW!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu när studenten är inom kryphåll så vill jag tipsa er om en riktigt bra video som min favorit makeupartist sminkar Phoebe Tonkin med en härlig bronze sminkning som passar festligare tillfällen. Titta, njut och lär er :-)

Likes

Comments

Vilken superhelg! Vädret har varit med oss i princip varenda minut vilket har varit tursamt och fantastiskt. Förgyllde helgen. Fredagen bjöd på en warm up av Summerburst där vi fightades med värme och lite för ivriga människor. En stund där tog vi oss därefter till Port Du Soleil där kvällen avslutades med dans. Gårdagen däremot var riktigt grym. Kygo och Alesso var höjdpunkterna på dagen som sedan kombinerades av middag och drink i stan för att vila benen och få påfyllning av energi. Summering av helgen så kan jag säga att det var ett perfekt avslut av allt plugg man tagit itu med senaste veckorna. Att få spendera en långhelg med vännerna var pricken över i:t. :-)

Denna dagen har jag däremot uppvaktat min moder eftersom det är morsdag idag :-) Därför hoppas jag att ni alla ger lite extra kärlek till er mamma idag.

Likes

Comments

​Enkelt, tidlöst och lättburet. Det är dags för festival och även val av två snygga men praktiska outfits. Mitt tips är att inte bära klackar, du kommer dö om du inte är en queen of heels..! Satsa på bekvämt men en nisch av dig själv. It's the best, I would say! Låt inspirationen flöda!

Likes

Comments

​God morgon babes! Sov ut för första gången på länge idag och jag kan säga att det var riktigt skönt. Vaknade upp några få gånger under morgonen, men det är väl ett tecken på att man varit stressad senaste veckorna, haha! Skönt iallafall! Har precis fått i mig lite mat, frukost och ligger och njuter av ledighet i min säng. Skall alldeles ta mig igenom mejlkorgen och sedan skall jag förmodligen äta lunch med bror och far i stan då brorsan åker iväg imorgon och pappa är hemma i Göteborg idag. Mysigt med lite kvalitetstid för en gångs skull. Sedan blir att åka till Fanny och ha lite prep för Summerburst! The day has arrived! :-)

Likes

Comments

​Godbitar för sommaren. Personligen föredrar jag ett par slitna jeansshorts, en t-shirt och sneakers. Simple as that :-) Men ibland är det kul och mixa och matcha lite vilt. Tycker Ganni settet var otroligt fint. Lite västkustkänsla med krage och ränder. Gott och blandat, prisvärda tips för sommaren. 

Likes

Comments

Vilken överraskning! Igår när jag kom hem från skolan så hade jag en otroligt massa avis som jag hade fått hem. Det visade sig vara en storleverans av Snapple drickor. Majoriteten har jag aldrig personligen testat så skall bli spännande att smaka dessa. Kommer ihåg min allra första Snapple dricka som jag drack för ett par år sedan till en bagel ute i solen. Det var i det ögonblicket jag fick en "go känsla" och tyckte drickan var så jäkla god. Flaskorna i sig är så fina, amerikanska obviously men också smaken, lite söt, men inte för söt. Lagom. Skall förtära dessa drickor under sommaren. Blir väl att ta med en del imorgon till pre-partyt av Summerburst :-)

Likes

Comments