​Alltså hur gott ser inte maten ut? Ett välkomnade med god mat och favorittjejerna på kontoret så hade vi en tjejkväll och åt massvis med god mat och drack fräscha juicer. Åt en supergod saffranssallad med couscous och lax. Riktigt gott! @elinskoglund hade gjort i ordning och preppat allt så fint, och blir alltid lika lyckat :-) Efteråt gick jag och Hanna till Mr. P och tog en drink för att snacka om livet. Nu väl hemma så skall jag krypa ned i sängen och sätta på en ny rulle, imorgon bär det av till landet för jobb!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår kom Hanna till mig instormandes från regnet utanför med ett stort leende. Efter ett halvår ifrån varandra så kan jag nog inte längtat så mycket efter henne som jag gjort nu. Äntligen! Vi såg två filmer, en skräckis och en hjärtekrossare, för den var så fin. The Shallows som är helt ny, går på bio, med Blake Lively var en riktig "magskruvare" haha. Så bra men så läskig medan den andra vi såg hette Miracles from Heaven. Superbra film! Myskvällar är bland det bästa jag vet verkligen :-)

Likes

Comments

Regnar ju så sinnessjukt mycket att man nästan får vara inne hela tiden. Jag och Hanna smög oss in på nästan nyöppnade Juicekällan bredvid NK. Supergoda juicer och smoothies. Stort tips! Snart blir det ett besök på kontoret och träffa all Nouw tjejer!

Likes

Comments

​Allt jag tänker på just nu är att åka utomlands till varmare breddgrader. Att få sitta på en strand med sina bästa vänner, njuta av värmen som är i luften, känna doften av saltvatten och bara vara. Nämnde ju för någon vecka sedan att jag håller på att kolla resa vilket var lättare sagt än gjort. Får se om det blir Palma eller om jag väntar lite och tar flyget till Grekland istället. Älskar ju Grekland, livets plats. 

Likes

Comments

summer party


Simpelt, laidback och jäkligt snyggt.

När sommarfesterna fortsätter att rulla in på schemat så är det svårt att veta vad man skall ha på sig. Skall man vara mer åt det nedklädda hållet eller skall man man dressa upp sig? Här har ni två klockrena val för sommarens alla kvällar och dagar  för den delen. :-) 

Likes

Comments

Klänning från 2nd Day

Majsan gav mig många skratt..:-)

Fina Frida och Maja

Vad är midsommar utan en selfie.. eller två;-)

​Tillbaks efter en hejdundrandes helg. Har både jobbat en hel del och firat midsommar. Planerna var ju först att jag skulle jobba även på  midsommarafton, MEN sedan fick jag ju självklart reda på att jag blev ledig några få dagar innan så blev ett knapert förberedande av aftonen, just eftersom jag jobbade dagen efter.. Dagen började iallafall med att jag träffade Frida och Maja, som jag tillsammans gjorde kransar. Vi dansade sedan vidare till Majas sjöbord där lunch inväntades tillsammans med lite härliga föräldrar, bland annat mina, majas och vänner till dem. När klockan slog eftermiddag så lämnade töserna mig och jag umgicks lite med dem äldre innan jag tog mig hem och vilade en stund. Sedan mötte jag en arbetskollega till mig och vi gjorde i ordning lite mys och vi gick och satte oss på klipporna och pratade om livet. För himla bra alltså, livet på landet och att klicka med nya människor :-) Vi fick för oss att traska till mig och dricka lite rosé på min altan, som slutade med sång, skratt och tårar. Lyckad och oplanerad midsommarafton. Det gillar vi, gud vad jag hade det roligt :-D

Likes

Comments

Nouw Magazine