​Hur härligt ser inte detta ut och vara? Det var till och med mer fantastiskt i verkligheten. Morgonen började med att jag fick ett sms av Maja som undrade om vi skulle äta frukost i hennes sjöbod. Så jag tog mig ur sängen, ställde mig och stekte massor av ägg och traskade mot hennes sjöbod där Johanna och Maja väntade. Supermysig frukost och start på dagen. Jag börjar alltmer föredra att äta massiva frukostar just för att jag känner mig mer stabil inför dagen. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

6 km avklarat! Alltså jag är ingen löptjej, har alltid föredragit att köra intervaller och powerwalks. Idag fick jag för mig att dra mig ut på en löptur tillsammans med en jobbarkompis vilket resulterade sex kilometer! Aldrig sprungit såpass långt, iallafall inte på ett bra tag. Därför kände jag mig extra stolt när jag tog mig igenom sträckan och dessutom körde lite styrka efteråt. En klapp på axeln och jag var nöjd. Gick sedan till badet i badrock och tog ett svalkande dopp. Perfekt start på dagen kan jag lugnt säga. 

Likes

Comments

Vardag

​Good morning babes! Vaknade upp av att klockan ringde och solen sken igenom gardinerna. Bra väder idag alltså! Lite tråkigt att man jobbar redan från klockan tolv då.. Men det klarar man av! Har en vecka kvar av jobb sammanlagt så får kämpa på så gott jag kan! Gjorde en supergod macka till frukost som bestod av mozzarella, skinka, pesto och sedan lite salt och peppar. Supergod blev den! Behöver stadga magen lite eftersom jag kommer jobba långpanna idag. Längtar mig bort.. snart där :-)

Har världens bästa nyhet dessutom! Rihanna är ju i Sverige som många nog vet om och jag missade tyvärr hennes konsert i Stockholm. Har fått tag i biljetter till hennes konsert i Malmö den 2:e Augusti och finns fortfarande biljetter kvar för er som också vill gå! Ses vi där?

Likes

Comments

Deeper thoughts

“I don’t remember days. I remember moments.”

“If someone wants you, nothing would keep them away.”

“I like you to be exactly the way that you are, because in all my experience, I have never known anyone like you.”

“You know you’ve changed when what once would make you mad, now makes you laugh.”

“In order to move on, you must understand why you felt what you did and why you no longer need to feel it.”

“Find someone who believes in you when you don’t.”

“call me in the middle of the night and tell me you can’t sleep without me”

“Life is tough but you are tougher.”

Likes

Comments

Vardag

​Härom dagen när vi var ute på ö och njut för fullo. Familjen. Picknick med ut, kaffe med gassande sol och ett dopp i havet när kroppen var för varm. Idag är det dags igen. Ser fram emot en dag ut på havet. Time to go, hörs senare! Puss <3

Likes

Comments

Förutom att jag jobbar konstant så njuter jag också på mina lediga dagar och förmiddagar. Ute på havet, sola, bada, läsa böcker, dricka rosé i mängder och skratta med livets fantastiska människor. Det jag lever för just nu. Nu väntar två lediga dagar med bästa vännen som jag inte träffat på månader. Blir helt lycklig av att veta att hon kommer hit imorgon. Hon och jag igen. Yes!

Likes

Comments

Vardag

​I solskenet efter en intensiv dag på havet åkte jag med pappa och handlade skaldjur så satte vi oss på altanen och färska räkor och kräftor samt drack lite rosé till det. Må var det bästa jag vet på sommaren. Skaldjur och rosé tillsammans, en oslagbar kombination. Katten brukar också dyka upp lagom till vi börjar äta och nappar ett par räkor eftersom han är ett lika stort om inte större fan av färska räkor än vad vi är. Han hoppade upp och satte sig bredvid pappa och snodde ett par. Den busen. Katten :-)

Likes

Comments

Nouw Magazine