..with my best friend, eating dinner by the sea in Greece. Våra middagar, dem var grymma. Varenda en. Denna var dock en favorit, som vi fann näst sista kvällen, men passerat ett flertal gånger. Pastan var magisk, alltså magisk! Sedan var ju utsikten inte heller att klaga över samt dem söta servitörerna :-)

Denna onsdagen har jag spenderat i soffan, med täcke framför teven och bytt mellan ett avsnitt Gossip Girl och en timmes napp, hela dagen lång. Ja, jag har åkt på febern. Vilket suger, för har en riktig festlig vecka framför mig, men ibland säger kroppen emot och ja, då får man lyssna på vad den har att säga. Så skall återgå till återhämtning och få lite sömn, hoppas på att snart bli frisk. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna underbart fina baddräkten fick jag hem lagom i tid innan jag åkte iväg till Grekland. Visst är den fin? Fick hem den genom ett bud och är verkligen supernöjd. Älskar modellen, framförallt detaljen fram samt bak! Har 34 eller 36 i den och den är från Cubus! Blivit alltmer kär i baddräkten. Har just nu tre stycken, men samlingen skall bli större..mycket större ;-)

Likes

Comments

Åter tillbaka med härlig update från gårdagen. Igår bjöd jag hem tjejerna till mig för lite förmingel innan det var dags för lite festligheter i stan. Alltid lika härligt att umgås med tjejerna :-) Vädret var på topp och alla var på festhumör. Vilken dag!

Likes

Comments

För er som ännu inte har skrivit och börjat följa mig på snapchat, så gör det. Försöker bli allt bättre på att uppdatera där så om ni är intresserade av min vardag och vad jag sysslar med så ska ni följa elsawedebrand!

Likes

Comments

​God morgon babes! Sitter nyvaken med en kaffe i handen redo att säga hejdå till min bror som flyttar hemifrån idag då han skall plugga, som dessvärre inte är i Göteborg. Kommer sakna honom väldigt mycket :-( Hoppas han får det bra. 

Tisdag idag, ett steg till in i veckan. Sitter och knåpar ihop en ny spellista, då jag är sådan som spelar sönder låtar och behöver nya låtar att lyssna på hela tiden. Så den skall jag dela med mig av så fort som jag blir relativt klar med den. Brukar vara uppskattat :-) Vill också tipsa om en låt som min kompis släppte i somras, gå in och lyssna här!

Likes

Comments

Nouw Magazine