​Cravings right now..

God morgon på er! Det vankas äntligen helg och ledighet! Hur härligt är inte det? Sitter just nu på tåget påväg till Stockholm tillammans med Vendela. Bon Ivers nya album hörs i lurarna på repeat och humöret är på topp. Kan ju faktiskt inte bli bättre! Ikväll skall vi stå och skrika och sjunga med som jag gjorde för några år sedan när han var i Stockholm ;-) Är det några av er som skall dit ikväll? Ses vi där? :-) 

Hoppas på att hinna med ett par timmar på stan också om inte vädret är allt för dåligt.. har sett att solen skall skina en hel del så hoppas därför inte det regnar istället.. hade ju varit så typiskt. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Turtleneck / Rut & Circle

​Torsdag mina vänner! Så himla skönt! Verkligen längtat efter att denna veckan skall ta slut då jag är så himla exalterad inför helgen. En helg i Stockholm! 

När jag vaknade upp i morse både regnade det och blåste och kände verkligen att jag ville kura upp mig i sängen och kolla film hela dagen lång, men istället hade jag en lång dag i skolan framför mig. Dock tycker jag dagarna bara ändå slukas upp i farten. Kändes ju faktiskt som om det var måndags igår? Haha, kanske bara är jag.. ;-) 

Men nu skall jag mysa ikväll i soffan tillsammans med min familj och fixa i ordning för morgon dagen då jag drar iväg ganska tidigt. HELG! 


Likes

Comments

weekly picks


Weekly Picks


​Känslan av att skriva av sig just på kvällen är obeskrivlig då jag känner mig som mest känslosam då och kan skriva av mig exakt om vad jag vill. Haft en ganska trött dag och på eftermiddagen började jag känna mig lite hängig så blev sängliggandes hela eftermiddagen istället för att röra på fötterna på tennisplanen. Lite surt, men sådant som händer. Vill heller inte bli sjuk till helgen, det hade ju varit ännu värre.. :-)

Annars då? Försöker skriva klart lite inlämningar som skall in i början på nästa vecka. Har ju inte haft så mycket annat för mig mer än att ta det lugnt vilket gjort att man hamnat lite ur fas i skolan, så känns därför skönt att göra någonting för en gång skull. 

Likes

Comments

Vet inte hur många gånger jag har fått frågan angående hur jag redigerar mina bilder på instagram så tänkte besvara detta nu.

Jag redigerar mina bilder ganska olika beroende på vad det är för typ av bild. Men jag föredrar ljusa bilder, då jag gillar att ha ett ljus flöde som känns uppiggande på något vis :-) De appar jag 9/10 gånger använder mig av är VSCO cam och Afterlight. Där har jag även köpt till lite extra filter.

Börjar sedan alltid med att ljusa upp bilderna ett snäpp eller två och beroende på så drar jag upp konstrasten ett snäpp eller två alternativ ned ett snäpp. Brukar också jämna ut ljuset med att dra upp highlight, ett eller två.

Jag är ju en sådan person som älskar svartvita bilder då jag tycker det är fantastiskt fint och ger bilden ett annat djup än med färg. B1 är svartvita favoriten. När det kommer till färg sedan gillar jag att använda mig av; C1, C2, E4, F1,F2 samt HB1. Those are my BIGGEST favorites. -> Till instagram så drar jag upp extra ljus och skärpa så är jag klar :-)

Bilderna ovan är gjorda med F1, B1 och F1!

Likes

Comments

​God kväll babes! Tisdag redan! Gud vad dagarna går fort alltså. Såg att det var sex veckor sedan jag var i Grekland? 6 veckor? Iallafall så skall jag försöka somna lite tidigare ikväll än vad jag brukar göra. Försöker planera resterande dagarna av veckan då jag som nämnt till Stockholm nu i helgen för att gå på den årliga Social Media Galan. Har lyckligtvis fixat en styrsel, bara lite detaljer kvar så tror jag nog det blir bra :-) Älskar att klä upp mig lite extra hehe. Well, såhär såg jag ut förra året tillsammans med mina fantastiska bloggkollegor. Kul att få komma till Stockholm igen, ett tag sedan jag var där nu! 

Likes

Comments

Rabens Saloner F/W 16/17

En magisk kollektion, med färgstarka kulörer. Prickar mitt i prick med vinrött, lackat, spetsdetaljerna och overallen. Det danska märket har ingen webbshop men syns mycket ute i butikerna. Udda, men det gillar vi!

--

God morgon käraste ni! Måndag morgon och ny vecka. Tror det kommer bli en bra sådan. Har fullspäckade planer för helgen då jag åker till Stockholm för Bieber ( Woho) och Social Media Gala. Tror det kommer bli grymt. Såg att det var otroligt många härliga och duktiga nominerade i de olika kategorierna. :-) Men först och främst har jag en vecka av skola och annat för mig. Ett par saker som jag måste få upp till er först, är ju sådan som tror att jag gör något och sedan kan jag skjuta upp det en dag eller två.. men nu skall bloppisinlägget upp med lite härliga höstplagg men också videobloggen med frågorna + svar (givetvis) upp på bloggen. Det är ju på tiden, skärpning Elsa!!

Likes

Comments

Nouw Magazine